Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
Re: Spotřeba
ale já taky moc nezávodím, páč na tý trase z Rochova do Litoměřic to ani nejde, po ránu je to studený a odpo to moc neženu, právě že někdy řadím, jak mi to radí ten chytrý palubní počítač, ale taky to nejde, právě se to snažím držet okolo 2tis.otáček, ale fakt nic moc.....uvidím teď po servisu, natankuju plnou a snad to půjde dolů....
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
- Reklama
Tak rada byla jasná, do 10.000 jen lehce a nad 10 tomu šlapat... ze 7.1 jsme teď na 7.3 a nemyslím si, že by byl motor udušenej
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
-
No ja som vcera pocas cesty z roznavy (160km po okreske/ 130KM po dialnici) isiel na hranici povolenej rychlosti zakonom a palubny mi ukazoval celkovu spotrebu 6.6, aktualne bola od 5.8-6.2. Uvidime jak sa to este vyvrbi. co am preekvapilo, ked som preberal auto tak mi povedali ze je zabehnuty motor od vyroby a netreba davat moc pozor na to zaujimave...a poznamka redakce - skoro nikdy neradim podla toho jak ukazuje auto:)
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
já to teda mám otočený....když jsem na to včera zkoušela víc šĺapat, tak mi ta spotřeba letěla pěkně nahoru, dneska jsem si jela lážo plážo v klídečku a hned to šlo dolů......tak jsem teda z toho volaká zmetenáHonza H. píše:Tak rada byla jasná, do 10.000 jen lehce a nad 10 tomu šlapat... ze 7.1 jsme teď na 7.3 a nemyslím si, že by byl motor udušenej
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Řekl bych, že je tu řeč o zajetí motoru a následnou budoucí spotřebu paliva. Samo že spotřeba stoupne když tomu naložíš
je to priama umera ... cim viac tlacis na pedal tym je spotreba vatsia ... ked ides normalne v ramci predpisov pred krizovatkami pribrzdujes motorom ( setris tak aj brzdy ) + rozjazdy od krizovatky ides plynulo rozumne nie ako start na F1 tak by ta spotreba mala ist dole ... ale po 0 to nepojde treba sa s autom aj naucit jazdit ake rychlosti mu vyhovuju najviac v akych otackach radit atd atd atd .. na spotrebu paliva vplyva viacero faktorov
ja na orlande viem chodit aj za 8 priemer ci mesto ci dialnica ci okreska to je jedno .. a viem chodit aj za 6,5 cca dlhsia trasa a hlavne s rozumom
niekto zasa nedokaze chodit na spotrebu lebo ho jednoducho nebavi chodit pomaly ... poznam takych ... a saza iny chodia iba na spotrebu motor absolutne nevytacaju a ... povedal by som ze tym aj skodia motoru a v buducnosti co usetria zaplatia na nejaku tu opravu
ja na orlande viem chodit aj za 8 priemer ci mesto ci dialnica ci okreska to je jedno .. a viem chodit aj za 6,5 cca dlhsia trasa a hlavne s rozumom
niekto zasa nedokaze chodit na spotrebu lebo ho jednoducho nebavi chodit pomaly ... poznam takych ... a saza iny chodia iba na spotrebu motor absolutne nevytacaju a ... povedal by som ze tym aj skodia motoru a v buducnosti co usetria zaplatia na nejaku tu opravu
tak mě je stejně jasné, že je to o špatně zajetém motoru, na tak krátký vzdálenosti to ani nejde.....zkusíme jak dotankuju, co to udělá a budu si jezdit lážo plážo......jak su zvyklá přitom prodejce tvrdil, že když je to nové, že máme motor hodně vytáčet, tak to teda nechápu.... no su jen ženská, co by jste chtěli.
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
popripade pouvazuj o prestavbe na plyn ... tie 1.6 v cruzoch zeru najviac, sa mi stazoval kolega co ma 1.6 ze mu to papa vela a ide malo preto ja som bral dizla ... sice papa tiez ale aspon ide
Myslim ze hlavne nepodtacet.
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
No.. Já mám posledních 5 tankování průměrnou spotřebu 8,58.
Jezdím uplně totálně kombinované jízdy. Krátké-studenné /dlouhé/město/okreska/dálníce, od každého něco. Někdy klídek, jindy tomu naložím.
Ač bych si to představoval lepší , tak obvzlášť v tomhle zimním provozu mi to nepřijde až tak divný. Ti co tady píší je jezdí pod 8 litrů... nevím.. chtěl bych opravdu vidět jejich reálnou jízdu a přepočítanou spotřebu od plné do plné.. Na palubní počítač se rozhodně spolehnout nedá. Při každé kontrlole měření mám odchylky od 0,1 do 0,6 průměrné spotřeby vždy nahoru. Takže když mi palubák ukazoval v létě 7,6 průměr. po natankování byla reálná spotřeba 8,2 .. takže tak...
Jezdím uplně totálně kombinované jízdy. Krátké-studenné /dlouhé/město/okreska/dálníce, od každého něco. Někdy klídek, jindy tomu naložím.
Ač bych si to představoval lepší , tak obvzlášť v tomhle zimním provozu mi to nepřijde až tak divný. Ti co tady píší je jezdí pod 8 litrů... nevím.. chtěl bych opravdu vidět jejich reálnou jízdu a přepočítanou spotřebu od plné do plné.. Na palubní počítač se rozhodně spolehnout nedá. Při každé kontrlole měření mám odchylky od 0,1 do 0,6 průměrné spotřeby vždy nahoru. Takže když mi palubák ukazoval v létě 7,6 průměr. po natankování byla reálná spotřeba 8,2 .. takže tak...
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
o přestavbě neuvažuji......to se mi fakt nechce......a nafťák se mi nevyplatí vůbec.....kdybych jezdila delší trasy, tak jsem o něm uvažovali, ale takhle to opravdu nejde.....
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Zima
1. 100km do Prahy ne dálnice
2. Nějaký cintání po Praze
1. 100km do Prahy ne dálnice
2. Nějaký cintání po Praze
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Franto, jak to děláš? No jo, ale ty máš taky 1,8 LTZ to je jiná.....a koukám, že máme skoro stejně kilometrů!!! Ty jsi hůůůůůsteééééééééj já mám dnes 10256 a o spotřebě ani nemluvím, 8,3 ((
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003