TUNING DO 2000?JEŽÍŠEK -aspon tak tento prispevok zacinal :)

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak to je dobře vlasne mne mohlo napadnout že ty protektory sou jeho nápad nebo néObrázek
Reklama

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Jana_ píše:
Petr Soukup píše: A k těm "gumám",není to lepší bez nich? :lol: :lol: :lol: :lol:
No, podle toho, jaké myslíš.Na té dálnici by se bez nich jelo blbě :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na dálnici jo,ale když vezmu tu druhou možnost ,tak ta je lepší bez,nebo ne? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Lidičky mějte se fain. Papapapapa :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jana_ píše:
Ivoš píše:Já když jsem byl malej a ještě tak do 14 let jsem měl taky potíže s mluvení, dost jsem koktal, ale vzhledem k tomu, že to bylo díky dechovým potížím, tak mě z toho na logopedii dostali. Tenkrát byla na Polabinách 1, ale jestli je tam pořád, to nevím....
Dík za tip, ale u nás to tak lehký není.Na logopedii sice chodíme do Hradce, ale jinak potřebujeme ještě péči neurologa, foniatra a psychologa.Zatím známe diagnózu "vývojová disfázie" a čekáme právě na to vyšetření z Brna, jestli se tam nepromítá ještě něco jiného
Tak to mě mrzí, hlavně aby se to rychle a dobře spravilo....good luck ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hajzlové....nám někdo v Jablonci před Kauflandem udělal moooc pěknou rejhu od půlky pravých zadních dveří až k podběhu......hloubka tak 3-5 mm.....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Mě zase včera sousedka "olemovala zadní nárazník. Asi jí vadilo,že je žlutej,tak mám ted 10 cm černý proužek na nárazníku. :(
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Já mám auto taky samí dulík a dokonce mi nekdo bouchnul do střechy :evil: Ja stále říkám že by sem chtěl takový bespečnostný zařízení co hned dá ránu aby to ty debili rovnou zmrzačilo aby dali pokoj :evil: nechápu lidi no vlestne to asi lidi nejsou co tohle delají copak nevědí že si normální člověk který má Daewátko a nebo Chevi musí na nej našetřit protože ten co krade má luxus (MB,Porsche,BMW ai ) tak by našim mohli dát pokoj hajzlové jedni :?
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No to je tak že já když sem si poprvé dal plyn tak sem myslel že ušetřím ale houby jenom sem proste najezdil mněsíčně víc km :lol: proste najezdím teď více KM a jezdíme hlavne na výlety :lol: proste paráda lebo na benzin sem najel podstatne míň :lol:
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Tak to já se byl dneska projet a jak tak míjim Strahov,kouká na mě prázdné parkoviště(byl tam i malej Daewoo sraz),tak si říkám,že skusím jak Nexia sedí s novími tlumiči a hlavně jak brzdí po výměně kotoučů. Tak si tam "blbnu a nějakej dobrák na mě zavolal poliše. Přijeli docela vysmátý a tak mi jen domluvili. :lol: :lol: :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Odpovědět

Zpět na „POKEC“