Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:D Se 111kou jsem najel něco kolem 5 000 km, pak jsem přešel na tahač, Tatru 141. ;) ;) ;) To bylo to samý, jen bez korby a hlavně, bez synchronů v převodovce! To byl z počátku koncert! :D :D :D
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Reklama

alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

aj na tie 141-ky sa dobre pamätám,to boli ťahač,zdvojená a trochu zaoblená kabína,tiež sa vyskytovali na našich cestách bežne v 70.rokoch a v 80.tych sa ešte sem-tam dali vidieť
http://www.tatraportal.sk/?ukaz=popisky/t141_sk&lang=sk
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Škoda, že tam není ani jeden snímek, jak tahne letoun. My jsme je na letišti /vojenském/ používali pro přemísťování boj. letadel MIG 23,17,21, pak také SU 7 , SU 9.Ale běžně se s nima tahaly i IL 14ky. To už snad není ani pravda jak je to dávno! :cry: ;) ;) :cry:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

pozdravujem kravu z cerpacky na ktorej davaju zlavu 2sk/liter za 8 ***** bodov.

ked hovorim ze so zlavou a ty to zopakujes jak papagaj tak mi ju aj daj, nie ?
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Nemuzes se na ni zlobit...ono makat na benzince neni prdel...ja tam chtel delat ale hned me to odradilo...vem si kolik tam prijde idiotu s debilnima pozadavkama...pak je clovek rozhozenej ze vseho...znam to moc dobre z prace jako prodejce elektroniky...lidi jsou opravdu dementni...miluju otazky typu mate baterky do kuchynskych hodin???...kdyz reknu no a jaky tam mate a pani na me kouka jak na debila,ze nevim jaky ma baterky v hodinach...muzou tam uplne jakykoliv...AA,AAA,D,C...9V...cokoliv... :evil: :evil: :evil: :evil: Takovej clovek me dokaze vytocit a kdyz se jich za den sejde vic tak jsem vytocenej celej den a prenasim to bohuzel i na ty normalni...tim samozrejme nemyslim nic proti tobe...ja se Smart body kseftuju taky ale radeji si je nechavam a koupim si za ne pak treba nejakou kosmetiku na auto atd...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

no ja tych bodov mam malo a ani ma to netrapi, kupujem vacsinou Tesco benzin, ale chcel som shell lebo s tou zlavou to vychadzalo lacnejsie a sem tam beriem Shell tak na precistenie, lebo Tesco ma smejd, ale chcel som konecne z nich nieco mat a nakoniec mam z toho zase len prd, kupoval som 30litrov, tak som vlastne len neziskal 60Sk, ale nahnevalo ma to

predajcovia elektroniky, to mam tiez zazitok cerstvy, casto kvalifikacia sa rovna nule, kludne tam moze predavat predavcka z potravin. chcel som DAT pásku, ja viem ze to v dnesnej dobe vedie malo ktory obchod, ale predavac o takej ani v zivote nepocul a nevedel o co sa jedna a to mal uz po tridsiatke, takze ak sa elektronike aspon trosku venoval tak o tom uz musel nieco pocut. nakoniec priatelka zohnala v nemecku v prvom obchode do ktoreho prisla.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Tak a je to tady zas...jsem měl velkou radost z toho že je hezky a jak ta cesta pěkně ubíhá...ale jen do té doby, než se mi do cesty připletla banda buzerantů v teplejch oblečkách na silničních bicyklech...a že se jich vyrojilo...takže ještě jednou:

- když je vás pět a máte buznadresy, neznamená to že můžete tvořit peloton jak na túr de fránc a zabírat půlku jízdního pruhu...
- na cyklisty se vztahuje zákon o silničním provozu...
- cyklisté jsou povinni jezdit za sebou...
- cyklisté jsou povinni jezdit za sebou, dopr**le...
- cyklisté jsou povinni jezdit za sebou, ku**a už...je to jasný???
- při rozjezdu od semaforů NENÍ povoleno kolíbat se přes celou silnic jen proto, že jsem idiot a mám tam příliš těžký převod...
- když vede podél čtyřproudé silnice stezka pro cyklisty, cyklista je povinen ji využít...stezka pro cyklisty je příkazová značka a je pro cyklisty závazná...tak co ku**a dělá ten kretén na čtyřproudovce a ještě k tomu v prostředku jízdního pruhu???

To si sakra neuvědomujete, že až vás sejmu (a já to jednou udělám, prisámbohu), tak vás rozšmelcuju na hadry i za cenu toho, že budu muset lakovat blatník??? :evil: :evil:

...no...asi si to tu nepřečtou, ale už je mi líp... :)

Tímto zdravím cyklisty, kteří jezdí normálně u kraje tak jak se má a nechovají se jak arogantní vohnouti...kéž by vás bylo více...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

mrk píše:no ja tych bodov mam malo a ani ma to netrapi, kupujem vacsinou Tesco benzin, ale chcel som shell lebo s tou zlavou to vychadzalo lacnejsie a sem tam beriem Shell tak na precistenie, lebo Tesco ma smejd, ale chcel som konecne z nich nieco mat a nakoniec mam z toho zase len prd, kupoval som 30litrov, tak som vlastne len neziskal 60Sk, ale nahnevalo ma to

predajcovia elektroniky, to mam tiez zazitok cerstvy, casto kvalifikacia sa rovna nule, kludne tam moze predavat predavcka z potravin. chcel som DAT pásku, ja viem ze to v dnesnej dobe vedie malo ktory obchod, ale predavac o takej ani v zivote nepocul a nevedel o co sa jedna a to mal uz po tridsiatke, takze ak sa elektronike aspon trosku venoval tak o tom uz musel nieco pocut. nakoniec priatelka zohnala v nemecku v prvom obchode do ktoreho prisla.
Tak tohle se ale muze stat hlavne v elektru ktere prodavaji treba v Tescu nebo podobnych obchodacich...to elektro tam prodavaji lide kteri zaroven prodavaji nabytek nebo neco podobneho...mala elektra si tam jen tak nejakeho blbce nevemou...ja nerikam,ze vim vsechno...nevim zdaleka vsechno,ale zajimam se o to a neco o tom vim...a tak me ta prace bavi... ;) ale je mi teprve 22 a tak ty zkusenosti a informace teprve pomalu sbiram...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Kessler píše:- při rozjezdu od semaforů NENÍ povoleno kolíbat se přes celou silnic jen proto, že jsem idiot a mám tam příliš těžký převod...
...
Jojo když oni tam mají ty našplapávací klipsny a než to nasaděj, tak to trvá....já to dělám tak, že když je nemůžu předjet (třeba ten peloton), tak se za ně pověsím a troubím....a troubím....dokud se neseřadí a můžu pokračovat....a když jedu na skútru, tak jim hodím myšku :twisted:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Keslere , ty jsi se ale rozpálil úplně do červena,
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ale máš pravdu, někteří rádoby cyklisté jsou opravdu na kulku
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

Co me dnes nepotesilo ? Ba i nasralo, kdyz jsem se podival na stav uctu a videl jenom cervena cisla :evil: "Penize maji svou rec... ale proc ty moje mi vzdycky rikaji nashledanou ?"
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Niektorí chodci a cyklisti sú nielen najslabší,ale aj najblbší účastníci premávky,česť výnimkám.Ja za neznášam,keď v hustej tme sa mihne tmavý prízrak,absolútne neosvetlený cyklista,ani len odrazka a ešte v tmavom oblečení,na takého si vždy posvietim diaľkovými :lol: :lol: :lol: :lol:
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Raic

Příspěvek od Raic »

alvin píše:Niektorí chodci a cyklisti sú nielen najslabší,ale aj najblbší účastníci premávky,česť výnimkám.Ja za neznášam,keď v hustej tme sa mihne tmavý prízrak,absolútne neosvetlený cyklista,ani len odrazka a ešte v tmavom oblečení,na takého si vždy posvietim diaľkovými :lol: :lol: :lol: :lol:
to jsou tzv. pasivní sebevrazi - čekatelé! :lol:
Daewoo Leganza 2.0 16V CDX - 98kW bílá
Seat Ibiza Cupra2 2.0 16V - 110kW černá
Seat Ibiza GTi16V 2.0 16V - 110kW měděná
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Normálně jsem v klidu, na přechodech zastavuju, při vyhýbání se chodcům a cyklistům se snažím zachovávat co největší boční odstup...ale to co včera předváděli ti rádobyprofi bicyklisti, to jsem fakt nestačil zírat...totální arogance a permanentní snaha o samovraždu...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nechápu co dělají....jestli mají potřebu machrovat....magoři :shock: :shock: :roll:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Odpovědět

Zpět na „POKEC“