TUNING DO 2000?JEŽÍŠEK -aspon tak tento prispevok zacinal :)

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To je proto že rád pomáhm ale bohužel né vždy je člověk znalej :D Auto si opravit umím ale gumi ty chodej do jinýho servisu jako LPG v kterým delám :lol:
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

hlávne že ste ve zdravý došli :lol: a našli co ste chtěli :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

A kruci co vlastne na tý klinice deláte teda jesli to není tajemství a hlavne neco vážnýho :o
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Jana_ píše:Tak a teď zase technická sekce:

Miloše by velice zajímalo: Jaké ráfky(elektrony) můžeme dát maximálně na našeho Lanose, aniž bychom museli zasahovat do karosérie.Jedná se mu o velikost a nějaké další označení... 4x100 prý ví(rozteč šroubů)
Ahoj Jani,tak alu kola mají rozteč 4x100 astředová díra je stejná jako na Nexii,tedy i jako na Opelu. No nevím 14" tam půjdou v pohodě. Gumy 185/60 R 14. Ale 15",už by asi potřebovali vytáhnout zadní lemy.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No tak to jó nás vlastne čeká taky taková malá operace naší dcery a taky vlastne na vlastní náklady asi 20 000 sk ona má totiš od malička jeden prstík na noze deformovaný a tak jí ho musí vzít ale ona se na to už teší protože jí vadí tak o dva tejdny de na to :D :D :D Stále říkám že chvála bohu že není húř ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jasne zase máš pravdu protože tady Ti předepíšou akorát aspirýn kterej si v lekárne zaplatíš ale zase co by člověk pro sví deti neudelal ;) Oni páni doktoři řeknou že to je jenom kosmetická vada ale že devče má 17 rokú a chce si obout moderní botičky to je podle nich malichernost a že se cítí blbě to je podřadné proste sou to PÁNI DR :evil:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já když jsem byl malej a ještě tak do 14 let jsem měl taky potíže s mluvení, dost jsem koktal, ale vzhledem k tomu, že to bylo díky dechovým potížím, tak mě z toho na logopedii dostali. Tenkrát byla na Polabinách 1, ale jestli je tam pořád, to nevím....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Odpovědět

Zpět na „POKEC“

TOPlist