ladinek píše:A stejně je hoď do ři.... a kup 16" 17 a 40 profil je fakt málo, to do měsíce prorazíšne že bych to někomu přál

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
ladinek píše:A stejně je hoď do ři.... a kup 16" 17 a 40 profil je fakt málo, to do měsíce prorazíšne že bych to někomu přál
A to jsi neměl naložený auto, takže si vem plně naložený vůz tak jsi kde?!Rudolf Š. píše:Přátelé, kamarádí![]()
![]()
velice se vám omlouvám, ale měli jste pravdu
![]()
![]()
dnes jsem měl testovací jízdu 50m od domu a zpět, protože u nás máme zvýšenou křižovatku jako retardér. A vyšel jsem z toho s ohnutým lemem blatníku
![]()
![]()
tak bych měl kola asi v kufruScorpion.11 píše:A to jsi neměl naložený auto, takže si vem plně naložený vůz tak jsi kde?!Rudolf Š. píše:Přátelé, kamarádí![]()
![]()
velice se vám omlouvám, ale měli jste pravdu
![]()
![]()
dnes jsem měl testovací jízdu 50m od domu a zpět, protože u nás máme zvýšenou křižovatku jako retardér. A vyšel jsem z toho s ohnutým lemem blatníku
![]()
![]()
Omluvil jsem se a přiznal chybusaamm píše:A nedá si poradit, nedá si poradit a nedá si poradit. Bude zkoušet již odzkoušené a nevhodné.
Nic zlého nikomu nepřeji ale prozatím to odnesl lem blatníku ale brzo na těchto discích to odnese pneu a vnitřek podběhů možná i tlumič a to v nejlepším případě a za nižší rychlosti ( jak rozřeže pneu o náběh podběhu). No komu není z hůry dáno v apatice nekoupí.
Na ty disky by jsi musel podstatně přitvrdit péra a tlumiče. Jen tak do 3cm propérování. Ale to zas není pro jízdu na našich silnicích. Dále při zatočení na doraz to bude chytal o vnitřní podběh.
smire666 píše:...a to ZR je nad 240km/h...
děkujismire666 píše:...a to ZR je nad 240km/h...
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |