Až mě omrzí 2.0 turboSnowmannn píše:kedy ides montovat V6 BiTurbo do nexie?Ivan píše:Pánové, tomuto říkám zrychlení, je to Opel Calibra V6 biturbo:
http://www.youtube.com/watch?v=D3uhV7_5 ... ed&search=

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Až mě omrzí 2.0 turboSnowmannn píše:kedy ides montovat V6 BiTurbo do nexie?Ivan píše:Pánové, tomuto říkám zrychlení, je to Opel Calibra V6 biturbo:
http://www.youtube.com/watch?v=D3uhV7_5 ... ed&search=
Ha, klony útočí-peha- píše:No až ťa omrzí to nové a budeš kupovať iné tak sa ozvi lebo aj do Legy sa hodí dačo ostré nie ja som na ceste ku koupi druhej ale má v háji motor lebo blbec po 140 000 km nemenil rozvod no a asi ju chudinku kúpim pre dcerku ale neviem čo vyjte ten motor takže aj dačo ostré by sa zišlo![]()
![]()
Jo ta druhá vyzerá ako sestrička tej mojej nie
![]()
![]()
Ahoj, ano, tlaky toho turba jsou kolem hodnoty 0,8 baru. Kompresní poměr je orientačně 9,0 : 1.Marra píše:bohužel i to se stane, každopádně se těším na Tvoje pocity s jízdy s turbem, které dává 2x tolikto turbo co máš, dává normálně 0,8? můžu se zeptat na orientační kompresní poměr? - jestli už tu někde je, tak se moc omlouvám, asi jsem ho přehlíd..
Od příštího víkendu to začnu obrážet, ale kromě High Speed Meetingu v Mimoni myslím žádné další kvalitní sprintovací srazy v ČR už nebudou. Kolegové Slováci ještě něco mají?milosh píše:Ivane, kdy vyrazis na nejaky sraz sebrat par poharu?
Ahoj Pavle, s novou turbínou to jede daleko lépe, přece jen jde poznat rozdíl mezi 0,4 baru a 0,8 baru. V sobotu, jestli mi počasí nebo technika nepřekazí plány, tak jedu na 400m na letiště Tchořovice u Blatné. Jsem zvědav, jak si poradím ve Subaru Impreza, Mistubishi EVO a dalšími podobnými auty ze své kategoriepalikx píše:ivanku tohle vypada ale docela dobre.a s novou turbinou to je jeste lepsi nez v tom videu?to musi byt asi pomerne zajimavy.tak hodne stesti a hlavne opatrne.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |