Pěkný den
Dobrý Nevím co porád máte žádná vostuda,spát jsme šli sice později došli jsme každý po svých žádná šavle nebyla ale probrali jsme s whisky 22 a se řezníkem celou mezinárodní situaci a zkončily jsme u Čávese.Jen tak mimo chodem já mu fandím takže když mě tak někdo řekne tak se neurazím naopak já si to ani nezasloužím Takže celkový hodnocení jako výborný a jsem rád že jsem vás poznal a příště na viděnou!
Ať nám jezdí a nezlobí
pockej az tam bude nocni daewoo party ode me to se taky zasmejes
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Tak zatim prvni video od Slavka, je to toceny na dalnici a pak u Macochy.
50MB
Video super - hlavně jak jsme se málem zdrcli těsně před kempem - opravdu mě Tomáš natlačil na krajnici a moc místa tam nebylo.Ale stejně sraz byl super - škoda že sprchlo na Macoše - to byla snad jediná chybička na celém srazu.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Tak zatim prvni video od Slavka, je to toceny na dalnici a pak u Macochy.
50MB
Video super - hlavně jak jsme se málem zdrcli těsně před kempem - opravdu mě Tomáš natlačil na krajnici a moc místa tam nebylo.Ale stejně sraz byl super - škoda že sprchlo na Macoše - to byla snad jediná chybička na celém srazu.
.... no zase tak vostrý to nebylo , prostě to vyšlo .....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
No a zase jsem se nic nedozvěděl....člověk jednou za celej večer spadne a to jediný tam je....sakra, kdybych já věděl co probíhalo mezitím..... Jinak dobrý
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza