Nitro vs. Ivanova Nexia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kde jsme se viděli, pane kolego? Díky za pochvalu...vaculcim píše:Tak vcera jsem videl Ivanovu Nessi nazivo, jel za mnou, je fakt super! Pritelkyne to hned komentovala s tim, ze kdyz po takovem aute slintam, tak proc jsem si takove nekoupil...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
V Brne, ale nejsem si moc jisty, kde. U BS Auto?Ivan píše:Kde jsme se viděli, pane kolego? Díky za pochvalu...vaculcim píše:Tak vcera jsem videl Ivanovu Nessi nazivo, jel za mnou, je fakt super! Pritelkyne to hned komentovala s tim, ze kdyz po takovem aute slintam, tak proc jsem si takove nekoupil...
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
To je možný, že jsme se tam viděli, jel jsem přímo do BS na tester tlumičů O prodeji zatím neuvažuju
Nexia² project
Urcite to bylo tam, byl jsem ten snecek, co odtamtud vyjizdel pred tebouIvan píše:To je možný, že jsme se tam viděli, jel jsem přímo do BS na tester tlumičů O prodeji zatím neuvažuju
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ajóó, kolega šnek, co mu tak dlouho trvá, než vyjedevaculcim píše:Urcite to bylo tam, byl jsem ten snecek, co odtamtud vyjizdel pred tebouIvan píše:To je možný, že jsme se tam viděli, jel jsem přímo do BS na tester tlumičů O prodeji zatím neuvažuju
Nexia² project
to vis, je to jen 1,6...Ivan píše:Ajóó, kolega šnek, co mu tak dlouho trvá, než vyjedevaculcim píše:Urcite to bylo tam, byl jsem ten snecek, co odtamtud vyjizdel pred tebouIvan píše:To je možný, že jsme se tam viděli, jel jsem přímo do BS na tester tlumičů O prodeji zatím neuvažuju