TUNING DO 2000?JEŽÍŠEK -aspon tak tento prispevok zacinal :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
dárky
.....no to je fóóór genetické závody spermií a možnosti souseda - no to se tu dosud neřešilo - je to "oživení" asi ano - už se těším, až se tu budou řešit kulinářské návody - no... nakonec někomu chutná SHEEL POWER, tak proč nééé - vracím k autům - jen tak mimochodem neony pod autem nejsou schváleny - i když naopak auto se stává nepřehlédnutelným ( pasivní bezpečnost ) - tak můj názor poklice chrom ( otázka krádeže, no nakonec mám je taky - převázaný páskou z OBI ) a snad ta kůže na kryt ruční brzdy....
mějte se fajn a jsem zvědavý o čem se tu ještě nedočtu.....
mějte se fajn a jsem zvědavý o čem se tu ještě nedočtu.....
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
světla
...to Jana jakékoliv dané světelné zařízení dodatečně montované podléhá schválení...namontuješ si třeba pokud je nemáš mlhovky, nemusí být originál ale musí mít označení E8 nebo E5 tedy prošly atestem....a to jaksi neony nikoliv...navíc jakékoliv další zařízení znamená odběr el. proudu a tj. zatížení motoru - svícení ve dne jsme s palikxem po připojení scanneru odhadovali na zvýšení spotřeby o 0,3 - 0,5 litru...pokud jsem jezdil s klimatizací měli jsme přípočet ke spotřebě 1litr...ještě k dárku co takle světla pro denní svícení se spotřebou jenom 12W celkem a viděl jsem je za 1 800 Kč - zn. HELLA ?,... ještě je potřeba zajistit zapojení na to je šéfmechanik petrm - GOLC CAR...při prostudování el. schématu v mém případě nessie jsem zjistil přímo " krabičku " ve schématu na denní zapojení...jinak k poklicím v OBI prodávají pásky černé nebo bílé s očkem ( zpětné zajištění ) ideální věc na fůru věcí - zatáhneš a drží - jinak odradíš první skupinu nenechavců - v Praze už to má dost aut...k receptům nemám, mě vaří manželka a to dobře....
mějme se fajn
mějme se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Vidím že Vám tu je veselo.
Ale ináč, chlapci sa robia ťažšie, mne sa to podarilo až na druhý pokus.
K darčekom, manžela naozaj viac potešíš tým prádielkom, ale sklaňam
ti poklonu, maloktorá manželka plánuje na vianoce manželovi kúpiť
niečo na auto. Zvyčajne sú to svetre, bundy, košele ...
Ja by som išiel do automatiky na rozsviecovanie svetiel, nových stieračov,
poťahy na riadiacu páku a teplomer do interiéru.
To Peha: Neviem ako to robíš, si tu veľmi krátko ale s počtami príspevkov
nás všetkých valcuješ.
Ale ináč, chlapci sa robia ťažšie, mne sa to podarilo až na druhý pokus.
K darčekom, manžela naozaj viac potešíš tým prádielkom, ale sklaňam
ti poklonu, maloktorá manželka plánuje na vianoce manželovi kúpiť
niečo na auto. Zvyčajne sú to svetre, bundy, košele ...
Ja by som išiel do automatiky na rozsviecovanie svetiel, nových stieračov,
poťahy na riadiacu páku a teplomer do interiéru.
To Peha: Neviem ako to robíš, si tu veľmi krátko ale s počtami príspevkov
nás všetkých valcuješ.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Tak by som to nebral.
Dcérka je môj balzam. Koho tak vystískaš a vybozkávaš.
Zatiaľ má tri roky. Bohvie dokedy mi to bude trpieť. Potom jedine ďalšiu
dcérku. Ale čo na to povie manželka?
Dcérka je môj balzam. Koho tak vystískaš a vybozkávaš.
Zatiaľ má tri roky. Bohvie dokedy mi to bude trpieť. Potom jedine ďalšiu
dcérku. Ale čo na to povie manželka?
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jano,mám pocit,že jsem tě v Pardubicích už potkal (soudě podle fotky)....no nic...každopádně tuning se začíná už od poklic na kola, potom hliníková kola, spojilery atd....takže nějak postupně začněte maličkostma a pak podle financí se uvidí co dál. Ale poradím....v Jaroslavi (u Holic) a pak kousek od Litomyšle je kšeft, kde se prodávají jetý hliníkáče i s pneu. Třeba my jsme tam na Kombi koupili ty 16ky (viz fotogalerie) asi za 6 tisíc i s gumama (místo asi 20ti tisíc za nové). Jak říkám, jsou jetý,ale není žádnej šunt. Většinou jsou to kola z bouraček apod. Takže ceny slušný. Zkus projet net a na něco narazíš.Good Luck
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
chcel som ich a ked som ich uz mal, tak mi to zacalo pripadat trapne s tym svietitJana_ píše:Tak na co je tam teda máš?mrk píše:a co tak dat si neony do interieru ? tam by nemal byt problem. teda ja ich tam mam a nebol problem ani na STK. mam 2 a komplet ma to vyslo 200Skk, ale moc ich nepouzivam.
a nerad na seba upozornujem.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Blue Lanos
Tento cely thread bude presunuty do pokec ASAP
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jana:
Tady toho moc není.....Nejbližší (vyloženě tuningová) prodejna je v Litomyšli - když pojedeš od Vysokého Mýta, tak skoro na začátku města po levé straně. Ale věci na styling auta (různé žárovičky,odrazky, koncovky na výfuk apod.) mají v prodejně RiVA autodíly. Je to v Gorkého ulici. Pár dalších obchodů tu bylo,ale postupně byly zrušeny. Možná by se něco našlo v Hradci.
Ještě mě napadla jedna věc. Mrkni do mojí fotogalerie a mám tam fotku potahů. Jsou to potahy z Abena autopotahy ze Slovenska. Nestojí moc a autu moc sluší. Už se tady tomu věnovalo pár slov na fóru.
http://daewooclub.com/viewtopic.php?t=6 ... autopotahy
Je to solidní firma.
Tady toho moc není.....Nejbližší (vyloženě tuningová) prodejna je v Litomyšli - když pojedeš od Vysokého Mýta, tak skoro na začátku města po levé straně. Ale věci na styling auta (různé žárovičky,odrazky, koncovky na výfuk apod.) mají v prodejně RiVA autodíly. Je to v Gorkého ulici. Pár dalších obchodů tu bylo,ale postupně byly zrušeny. Možná by se něco našlo v Hradci.
Ještě mě napadla jedna věc. Mrkni do mojí fotogalerie a mám tam fotku potahů. Jsou to potahy z Abena autopotahy ze Slovenska. Nestojí moc a autu moc sluší. Už se tady tomu věnovalo pár slov na fóru.
http://daewooclub.com/viewtopic.php?t=6 ... autopotahy
Je to solidní firma.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza