Závazné informace o Daewoo srazu na Moravě
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
tak info ze zahranici je zde - z Polska jede 8 nexii a mozna i nekdo z Rumunska !!!! Trosku jsem hodil info na jejich weby a zda se ze se to chytilo, takze si jeste trosku po-SPEAK-ujem
jeste se snazim to hodit i na madarsky forum, ale nako mi to nejde, tak jen pisnu webmasterovi
jeste se snazim to hodit i na madarsky forum, ale nako mi to nejde, tak jen pisnu webmasterovi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dobrý večer Sraz za 35 venku je cítit jaroDocent píše:To chápem... Konec dubna je plná dovolenková sezóna, to jeden fakt neví, jestli bude v Tatrách na lyžovačce nebo na Seychelech na pláži .
Tak to já se vůbec nedivím!Dneska tě pošlou na dovolenou jak chce zaměstavatel a nebo někomu se může líbit i jaro.Já mám zase rád podzim protože rád chodím na houby.Už vůbec nemám rád se smažit někde na slunci!
Ať nám jezdí a nezlobí
PS:
Ale jinak Copsy víš kde to je a když to vyjde tak přijedeš
- Blue Lanos
Nam robi Rumunsko help desk na Citrix asi su levnejsi este ako my ato je uz co povedatmilosh píše:tak info ze zahranici je zde - z Polska jede 8 nexii a mozna i nekdo z Rumunska !!!! Trosku jsem hodil info na jejich weby a zda se ze se to chytilo, takze si jeste trosku po-SPEAK-ujem
Ked tam budem volat tak mu poviem ci nepride aj on na zraz
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Napíšem Ukrajinskému Kalosclubu a uvidíme, či sa ozvú.milosh píše:tak info ze zahranici je zde - z Polska jede 8 nexii a mozna i nekdo z Rumunska !!!! Trosku jsem hodil info na jejich weby a zda se ze se to chytilo, takze si jeste trosku po-SPEAK-ujem :lol: 8)
jeste se snazim to hodit i na madarsky forum, ale nako mi to nejde, tak jen pisnu webmasterovi ;)
Piste vsem kam to jde, Rumuni to prej maj jen 1400
Je to tady v english sekci, tak odkaz na ty cizi weby hazejte tam. dik
Je to tady v english sekci, tak odkaz na ty cizi weby hazejte tam. dik
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Ukrajinci potřebují víza????Já myslel, že jen, když tu chtějí pracovat....mipo píše:Ukrajinský Kalosáci vverejnili info na svojom fóre, ale skôr neprídu. Potrebujú totiž víza.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Blue Lanos
oni by tu taky asi zostali pracovat
http://www.cardomain.com/id/27101976
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
jasne za potrebuji viza, ja nastesti ho uz nepotrebuju ale jednoho zastupce z Ukrajiny tam mit budete
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW