no teraz som sa dozvedel, ze rano o 6:30 z domu aby sme nestihli zapchu pri prichode.. no a rebro a spol spia pod stanom?? pod stanom, nie pod Stanom na tej poprsanej vlhkej zemi?
ale vsak flaska to spravi
lanos 1,5; hatchback 5D; bez výbavy
(stale som tu s vami, aj ked uz velim francuzovi )
V Trenčíne na motoristickom podujatí auto vrazilo do ľudí, ôsmi sú v nemocnici
Trenčín 27. augusta (TASR) - Osem divákov utrpelo zranenia na dnešnom motoristickom podujatí na letisku v Trenčíne. Vrazila do nich Škoda Felicia, ktorú šoférovala 20-ročná žena. V trenčianskej nemocnici TASR informovali, že na chirurgiu priviezli sanitky sedem ľudí, z nich zatiaľ dvaja sú hospitalizovaní. Jedného pacienta prijali vo vážnom stave na ARO. Polícia sa o nehode dozvedela až od novinárov. Na krajské ani okresné operačné pracovisko trenčianskej polície ju nikto nenahlásil. Podľa zástupkyne hovorkyne Krajského riaditeľstva PZ v Trenčíne Kataríny Hlaváčovej okolnosti nehody sú zatiaľ nejasné a polícia ich už vyšetruje.
Mne je jen divny, to ze 8 lidi neni neco jako patnik, kterej muzes prehlidnout a tak mi z toho plyne, ze musela bejt pod vlivem, no nevim, docela dost otresny, jako by nestacily ty statistiky ze vsednich dnu z normalniho provozu, takovejm jako je ona davaj papiry?
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se