Orlando a LPG

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

Odpovědět
johnlord
Kontaktovat uživatele:

Re: Orlando a LPG

Příspěvek od johnlord »

Ahoj kolegové, nemáte nějaký typ na servis, který se věnuje předělávkami na plyn na Šumpersku ? (nebo Olomoucko ?)

Díky -i
Orlando 1.8 Eco-Tec benzín LTZ, barva bílá + navigace,

Obrázek
Reklama

jindrous

Příspěvek od jindrous »

Jaký systém lpg pokládáte za nejvhodnější do Orlanda? Stag, Stefanelli, LOVATO popřípadě TARTARINI?
Nehrozí proreznutí karoserie v oblasti otvorů jež je nutné provést při montáži LPG?
Vejde se hrdlo na doplňování LPG vedle hrdla na benzín?

Díky za názory
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
jmatyas

Příspěvek od jmatyas »

jindrous píše:Jaký systém lpg pokládáte za nejvhodnější do Orlanda? Stag, Stefanelli, LOVATO popřípadě TARTARINI?
Nehrozí proreznutí karoserie v oblasti otvorů jež je nutné provést při montáži LPG?
Vejde se hrdlo na doplňování LPG vedle hrdla na benzín?

Díky za názory
Asi se neodvážím hodnotit, který systém je lepší, já mám OSCAR-N OBD/CAN s reduktorem MAGIC 3 a vstřikovači VALTEK T34 (http://autodily.lkauto.cz/oscar-n-obdca ... t-rail-T34), najeto cca 5000 km a zatím naprostá spokojenost. Hrdlo doplňování je v nárazníku, protože údajně u hrdla benzínového není dost pevný plech, takže by po čase mohlo hrozit vylomení. Plnicí pistole není zrovna drobeček, takže bych tomu skoro i věřil.
Š120L, VW Polo, Chevrolet Kalos hb, Chevrolet Aveo sdn, Chevrolet Orlando 1.8 LTZ přestavěn na LPG (systém OSCAR-N OBD/CAN s reduktorem MAGIC 3 a vstřikovači VALTEK T34)
Obrázek spotřeba na LPG
jmatyas

Příspěvek od jmatyas »

johnlord píše:Ahoj kolegové, nemáte nějaký typ na servis, který se věnuje předělávkami na plyn na Šumpersku ? (nebo Olomoucko ?)

Díky -i
Je to sice trochu z ruky (ale ne zase tak moc), ale momentálně v akci s dárkem (http://www.lkauto.cz/lpg-prestavba-akce-2012). Já tam přestavbu dělal a jsem spokojen, Navíc po dobu přestavby k dispozici náhradní autíčko jen za cenu spotřebovaných PHM.
Š120L, VW Polo, Chevrolet Kalos hb, Chevrolet Aveo sdn, Chevrolet Orlando 1.8 LTZ přestavěn na LPG (systém OSCAR-N OBD/CAN s reduktorem MAGIC 3 a vstřikovači VALTEK T34)
Obrázek spotřeba na LPG
inza

Příspěvek od inza »

Náhradní auto je taky na LPG? Aby si to člověk rovnou otestoval....?
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG Obrázek
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG Obrázek
solda

Příspěvek od solda »

Mám namontován plyn a led ukazatel stavu plynu v nádrži. Můžete mi někdo napsat, zda vám to ukazuje přesně (cca +/-) nebo je to jen u mě špatně - na okrasu :?: . Když ujedu 150km od natankování do max, padne mi to na dvě diody ze 4. Když mi začne blikat červená, mám najeto cca 300km. Nádrž mám 53l. Poraďte, ať když tak mám podporu, jak půjdu do servisu. -i
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ, zakoupen v Renocar Brno
vasa.prokop
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasa.prokop »

na ty ledky se vůbec nespoléhej, jsou jen orientační. používej raději tachometr.

ve všech autech co jsme měli na plyn (4) to nebylo dvakrát přesné. ukazovalo to tak jak tobě, takže to ber s nadhledem vždy při natankování plynu si vynuluj tachometr a jezdi podle něj.
solda

Příspěvek od solda »

vasa.prokop píše:na ty ledky se vůbec nespoléhej, jsou jen orientační. používej raději tachometr.

ve všech autech co jsme měli na plyn (4) to nebylo dvakrát přesné. ukazovalo to tak jak tobě, takže to ber s nadhledem vždy při natankování plynu si vynuluj tachometr a jezdi podle něj.

Ok, aji mě to uklidnilo. Už jsem tam totiž jednou jel a tak se v tom 30 min vrtali, pak mi dali auto a že to snad bude lepší. Ale je to pořád stejné. Tak jsem rád, že si s tím nemusím dělat nervy ;)
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ, zakoupen v Renocar Brno
jindrous

Příspěvek od jindrous »

Kolik km najedete na plnou nádrž plynu? díky
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
vasa.prokop
Kontaktovat uživatele:

cca 550 km
jindrous

Příspěvek od jindrous »

verny píše:
jindrous píše:Zdravím, může prosím někdo vypsat servisy které lpg montují a drží záruku na vůz?díky
Zdar, vím, že LPG do orlanda Ti namontujou v Čimelicích Im-expo a drží i záruku, cena 34.000,--
Ted montují Stefanelli za 37 tisíc + 1800 přimazávání ventilů - nezdá se Vám to drahý?
vasa.prokop
Kontaktovat uživatele:

Já jsem platil 30K i s přimazáváním (ELPIGAS)

http://www.lpgauto.cz/
verny

Příspěvek od verny »

jindrous píše:
verny píše:
jindrous píše:Zdravím, může prosím někdo vypsat servisy které lpg montují a drží záruku na vůz?díky
Zdar, vím, že LPG do orlanda Ti namontujou v Čimelicích Im-expo a drží i záruku, cena 34.000,--
Ted montují Stefanelli za 37 tisíc + 1800 přimazávání ventilů - nezdá se Vám to drahý?
tohle Ti řekli v Čimelicích Im-expo?Kdy jsi tam volal?
jindrous

Příspěvek od jindrous »

psali to emailem 20.1.2012

"Nyní při montáži systému Stefanelli je systém za cenu 37.000,-Kč – ještě jsme oproti loňskému roku nezdražili i když náklady na pořízení od italů jsou již za vyšší částky."

Pořád ale nepochopím cenu o cca 10 tisíc více oproti jiným systémům, to je to Stefanelli tak dobré?

Nyní akce sice úplně jinde v ČR za jiný systém ale se vstřikováním za 27800,- včetně přimazávání ventilů + dárky mikina + svíčky v hodnotě 960Kč + půjčení vozu zdarma po dobu montáže...

Nebo ta cena je také tím že je to autorizovaný servis Chevroletu a tím že napíšou do montážního listu LPG na přání že drží záruku jako autorizovaný servis Chevroletu v případě servisování u nich?
Naposledy upravil(a) jindrous dne úte led 24, 2012 10:36, celkem upraveno 1 x.
verny

Příspěvek od verny »

jindrous píše:psali to emailem 20.1.2012

"Nyní při montáži systému Stefanelli je systém za cenu 37.000,-Kč – ještě jsme oproti loňskému roku nezdražili i když náklady na pořízení od italů jsou již za vyšší částky."

Pořád ale nepochopím cenu o 10 tisíc více oproti jiným systémům, to je to Stefanelli tak dobré?
Nebo je to tím že napíšou do montážního listu LPG na přání že drží záruku jako autorizovaný servis Chevroletu?
když jsem tam byl osobně, mám to 20km z domova, tak mi řekli 34 s DPH a že drží záruku na celý auto i s LPG, myslím, že to není špatný, mám velmi dobrého kamaráda, který montuje STAG a říká, že je výbornej, o ceně jsme se nebavili, jenže pak zase ta záruka... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Orlando - Motory“