Poruchy orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Poruchy orlanda
Stav km 2980. Vadný software topení a klimatizace způsobil nemožnost vypnout topení, které jelo úplně naplno. Vše rozpálené až měkly plasty. V servisu přeinstalace software, zdá se, že je OK.
- Reklama
Troy měl možná stejný problém
Troy píše:Tak se mi dneska objevila nepříjemná závada. Jel jsem do práce a začalo být v autě nepříjemné horko, tak jsem snížil teplotu a z ventilace foukal pořád horký vzduch. Byl horký jako z fénu. Tak jsem zkoušel zapínat a vypínat ventilaci a nic. Ani klima neměla na to vliv, pořád foukal velice horký vzduch. Jak jsem dojel do práce, tak jsem zkusil cca za půl hodiny nastartovat auto a ventilace již reagovala na změnu teploty. Tak až budu mít čas zajedu do servisu a uvidím.
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Možná to byl stejný problém, ale já ještě v servise nebyl, protože to zatím jede v pohodě, ale hned to zaklepu na dřevo
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 16V
Vada softvéru? Že sa na to neprišlo na výstupnej kontrole...žeby nerobili E-check?Blejk píše:Stav km 2980. Vadný software topení a klimatizace způsobil nemožnost vypnout topení, které jelo úplně naplno. Vše rozpálené až měkly plasty. V servisu přeinstalace software, zdá se, že je OK.
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Ozaj, po zaradení dvojky pri rozbehu, potom ako pustím spojku a pridám plyn, sa po chvíľke ( cca 1500/min. ) ozve taký zvláštny zvuk. Ako by sa niečo o niečo oškrelo, neviem ako to opísať... tipujem buď spojka, príp. prevodovka, nemáte s tým niekto skúsenosť?
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Děla to i nám Cruzákum ale nemůžu to najít v které téme je to popsaný, myslím že je to něco s brzdami, něco s ABS, nevím přesně ale závada to není.
Skouším to najít nebo se to podaří některému kolegovi držíve ?
Skouším to najít nebo se to podaří některému kolegovi držíve ?
Carthell Prg
Psal myslím o tom Lomngi,protože on sestavuje převodovky a myslím si že dělá to tzv satelit v poloose,doufám že sem se trefil
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Pořád mi něco rezonuje v přední části auta u spodní hrany skla při rachlostech nad 120-130, zatím nevyřešeno, zkoušel jsem radu technika a stírače to nejsou, mám podezření na kryt stěračů, začíná mi povrzávat sedadlo řidiče a zahřívá se středový tunel v místě plynového pedálu.[/quote]
Vyměněno vnitřní zrcátko, ulomená tyčka co drží pružinku, rezonace se neozývá, včera jsem jel brno-praha a zpět a nic se neozývalo, v servisu prohlíželi kabinový filtr, prý byl dobře, ale možná s tím trochu pohnuli a těď to nerezonuje, sedačka vrže dál, ale nezhoršuje se to, tunel topí dál.
Vyměněno vnitřní zrcátko, ulomená tyčka co drží pružinku, rezonace se neozývá, včera jsem jel brno-praha a zpět a nic se neozývalo, v servisu prohlíželi kabinový filtr, prý byl dobře, ale možná s tím trochu pohnuli a těď to nerezonuje, sedačka vrže dál, ale nezhoršuje se to, tunel topí dál.
orel LTZ 1,8 v bílé
Skúšal si či nie je voľný svetelný senzor ( čierna gulička trčiaca z palubky )?
Mne úplne hrkotal skoro na každej priečnej nerovnosti. Vylupol som ho, kábel odpojil, rastovacie drážky senzora zvnútra podlepil
elektrikárskou - čiernou textilnou - páskou, kábel späť zapojil a keď som senzor zacvakol na svoje miesto, držal ako pribitý.
Už nič nerezonuje...
Mne úplne hrkotal skoro na každej priečnej nerovnosti. Vylupol som ho, kábel odpojil, rastovacie drážky senzora zvnútra podlepil
elektrikárskou - čiernou textilnou - páskou, kábel späť zapojil a keď som senzor zacvakol na svoje miesto, držal ako pribitý.
Už nič nerezonuje...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Včera som bol v umyvárke ( navoskovať pred zimou ) a pri sušení som si všimol
kvapky vody na tých malých oknách pri späťákoch zvnútra a na obkladoch dverí v tých
miestach takisto. Za dažďa som to nepozoroval. Pritom tam voda nebola
ani keď som auto umýval WAP-kou, tak neviem... volal som do servisu no vodu majú
pre mráz údajne vypnutú. Ak bude tiecť aj za "bežných" okolností, budú to riešiť ihneď
kvapky vody na tých malých oknách pri späťákoch zvnútra a na obkladoch dverí v tých
miestach takisto. Za dažďa som to nepozoroval. Pritom tam voda nebola
ani keď som auto umýval WAP-kou, tak neviem... volal som do servisu no vodu majú
pre mráz údajne vypnutú. Ak bude tiecť aj za "bežných" okolností, budú to riešiť ihneď
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
smire666 píše:Skúšal si či nie je voľný svetelný senzor ( čierna gulička trčiaca z palubky )?
Už nič nerezonuje...
Taky jsem dnes překontroloval senzor a mám ho taky volný , ale zatím nerezonuje. Uvidím, jak se projeví dále
Holt nevýhoda tvrdých plastov. Problém robí každá stotinka... pásku máš?
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Re: Poruchy orlanda bazének u spolujezdce
Tak mám opraveno hadička od klimatizace místo pod auto vedla do auta :((mám fotky ale nejdou mi dát jako příloha poradí mi někdo postup?DíkyTsoenami píše:. Tak mám novou závadu při výměně koberečku za gumove jsem zjistil že mám u spolujezdce menší bazenek s tím že jsem v domění že děti něco vylili vodičku vysušil Bazenek se opakoval tak jsem jel do chevroletu pro radu tam po hodině a volání všude možně připustili že tam mám vodu a že se to podle chevroletu už někomu stalo tudíž se mám nachystat že mám auto cca na 3dny nechat v Autotip Novák v Teplicích že budou zkoumat a sušit.Má někdo podobný problem????????
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Re: Poruchy orlanda bazének u spolujezdce
Fotky by nemali byť veľké. Pod oknom s príspevkom je okno s názvom súboru. Klikni na prehľadávaťTsoenami píše:Tak mám opraveno hadička od klimatizace místo pod auto vedla do auta :((mám fotky ale nejdou mi dát jako příloha poradí mi někdo postup?DíkyTsoenami píše:. Tak mám novou závadu při výměně koberečku za gumove jsem zjistil že mám u spolujezdce menší bazenek s tím že jsem v domění že děti něco vylili vodičku vysušil Bazenek se opakoval tak jsem jel do chevroletu pro radu tam po hodině a volání všude možně připustili že tam mám vodu a že se to podle chevroletu už někomu stalo tudíž se mám nachystat že mám auto cca na 3dny nechat v Autotip Novák v Teplicích že budou zkoumat a sušit.Má někdo podobný problem????????
a fotku označíš. Potom už len klikneš na "priložiť súbor," počkáš kým sa tento načíta a dáš to všetko
odoslať... ono je to "pudová" záležitosť buď to pude, nebo to nepude...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Trocha snahy a šlo to díky za radu
- Přílohy
-
- hadička.JPG (60.34 KiB) Zobrazeno 2427 x
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi