Poruchy orlanda

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

Odpovědět
Blejk

Re: Poruchy orlanda

Příspěvek od Blejk »

Stav km 2980. Vadný software topení a klimatizace způsobil nemožnost vypnout topení, které jelo úplně naplno. Vše rozpálené až měkly plasty. V servisu přeinstalace software, zdá se, že je OK.
Reklama

Poky Ul

Příspěvek od Poky Ul »

Troy měl možná stejný problém :?:
Troy píše:Tak se mi dneska objevila nepříjemná závada. Jel jsem do práce a začalo být v autě nepříjemné horko, tak jsem snížil teplotu a z ventilace foukal pořád horký vzduch. Byl horký jako z fénu. Tak jsem zkoušel zapínat a vypínat ventilaci a nic. Ani klima neměla na to vliv, pořád foukal velice horký vzduch. Jak jsem dojel do práce, tak jsem zkusil cca za půl hodiny nastartovat auto a ventilace již reagovala na změnu teploty. Tak až budu mít čas zajedu do servisu a uvidím.
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Troy

Příspěvek od Troy »

Možná to byl stejný problém, ale já ještě v servise nebyl, protože to zatím jede v pohodě, ale hned to zaklepu na dřevo :D
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 16V
smire666

Příspěvek od smire666 »

Blejk píše:Stav km 2980. Vadný software topení a klimatizace způsobil nemožnost vypnout topení, které jelo úplně naplno. Vše rozpálené až měkly plasty. V servisu přeinstalace software, zdá se, že je OK.
Vada softvéru? Že sa na to neprišlo na výstupnej kontrole...žeby nerobili E-check?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
smire666

Příspěvek od smire666 »

Ozaj, po zaradení dvojky pri rozbehu, potom ako pustím spojku a pridám plyn, sa po chvíľke ( cca 1500/min. ) ozve taký zvláštny zvuk. Ako by sa niečo o niečo oškrelo, neviem ako to opísať... tipujem buď spojka, príp. prevodovka, nemáte s tým niekto skúsenosť? :shock:
EAGLE SQUADRON
tomask

Příspěvek od tomask »

Děla to i nám Cruzákum ale nemůžu to najít v které téme je to popsaný, myslím že je to něco s brzdami, něco s ABS, nevím přesně ale závada to není.
Skouším to najít nebo se to podaří některému kolegovi držíve ?
Carthell Prg
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

Psal myslím o tom Lomngi,protože on sestavuje převodovky a myslím si že dělá to tzv satelit v poloose,doufám že sem se trefil ;-)
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
prt

Příspěvek od prt »

Pořád mi něco rezonuje v přední části auta u spodní hrany skla při rachlostech nad 120-130, zatím nevyřešeno, zkoušel jsem radu technika a stírače to nejsou, mám podezření na kryt stěračů, začíná mi povrzávat sedadlo řidiče a zahřívá se středový tunel v místě plynového pedálu.[/quote]

Vyměněno vnitřní zrcátko, ulomená tyčka co drží pružinku, rezonace se neozývá, včera jsem jel brno-praha a zpět a nic se neozývalo, v servisu prohlíželi kabinový filtr, prý byl dobře, ale možná s tím trochu pohnuli a těď to nerezonuje, sedačka vrže dál, ale nezhoršuje se to, tunel topí dál.
orel LTZ 1,8 v bílé
smire666

Příspěvek od smire666 »

Skúšal si či nie je voľný svetelný senzor ( čierna gulička trčiaca z palubky )?
Mne úplne hrkotal skoro na každej priečnej nerovnosti. Vylupol som ho, kábel odpojil, rastovacie drážky senzora zvnútra podlepil
elektrikárskou - čiernou textilnou - páskou, kábel späť zapojil a keď som senzor zacvakol na svoje miesto, držal ako pribitý.
Už nič nerezonuje... :lol:
EAGLE SQUADRON
smire666

Příspěvek od smire666 »

Včera som bol v umyvárke ( navoskovať pred zimou ) a pri sušení som si všimol
kvapky vody na tých malých oknách pri späťákoch zvnútra a na obkladoch dverí v tých
miestach takisto. :evil: Za dažďa som to nepozoroval. Pritom tam voda nebola
ani keď som auto umýval WAP-kou, tak neviem... volal som do servisu no vodu majú
pre mráz údajne vypnutú. Ak bude tiecť aj za "bežných" okolností, budú to riešiť ihneď :?
EAGLE SQUADRON
johnlord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnlord »

smire666 píše:Skúšal si či nie je voľný svetelný senzor ( čierna gulička trčiaca z palubky )?
Mne úplne hrkotal skoro na každej priečnej nerovnosti. Vylupol som ho, kábel odpojil, rastovacie drážky senzora zvnútra podlepil
elektrikárskou - čiernou textilnou - páskou, kábel späť zapojil a keď som senzor zacvakol na svoje miesto, držal ako pribitý.
Už nič nerezonuje... :lol:

Taky jsem dnes překontroloval senzor a mám ho taky volný :shock: :shock: , ale zatím nerezonuje. Uvidím, jak se projeví dále :|
Orlando 1.8 Eco-Tec benzín LTZ, barva bílá + navigace,

Obrázek
smire666

Příspěvek od smire666 »

Holt nevýhoda tvrdých plastov. Problém robí každá stotinka... pásku máš? :mrgreen:
EAGLE SQUADRON
Tsoenami

Re: Poruchy orlanda bazének u spolujezdce

Příspěvek od Tsoenami »

Tsoenami píše:. Tak mám novou závadu -P při výměně koberečku za gumove jsem zjistil že mám u spolujezdce menší bazenek -P s tím že jsem v domění že děti něco vylili vodičku :(( vysušil :lol: Bazenek se opakoval tak jsem jel do chevroletu pro radu :idea: tam po hodině a volání všude možně připustili že tam mám vodu :PP: a že se to podle chevroletu už někomu stalo tudíž se mám nachystat že mám auto cca na 3dny nechat v Autotip Novák v Teplicích že budou zkoumat a sušit.Má někdo podobný problem????????
Tak mám opraveno hadička od klimatizace místo pod auto vedla do auta :((mám fotky ale nejdou mi dát jako příloha poradí mi někdo postup?Díky
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
smire666

Re: Poruchy orlanda bazének u spolujezdce

Příspěvek od smire666 »

Tsoenami píše:
Tsoenami píše:. Tak mám novou závadu -P při výměně koberečku za gumove jsem zjistil že mám u spolujezdce menší bazenek -P s tím že jsem v domění že děti něco vylili vodičku :(( vysušil :lol: Bazenek se opakoval tak jsem jel do chevroletu pro radu :idea: tam po hodině a volání všude možně připustili že tam mám vodu :PP: a že se to podle chevroletu už někomu stalo tudíž se mám nachystat že mám auto cca na 3dny nechat v Autotip Novák v Teplicích že budou zkoumat a sušit.Má někdo podobný problem????????
Tak mám opraveno hadička od klimatizace místo pod auto vedla do auta :((mám fotky ale nejdou mi dát jako příloha poradí mi někdo postup?Díky
Fotky by nemali byť veľké. Pod oknom s príspevkom je okno s názvom súboru. Klikni na prehľadávať
a fotku označíš. Potom už len klikneš na "priložiť súbor," počkáš kým sa tento načíta a dáš to všetko
odoslať... ono je to "pudová" záležitosť ;) buď to pude, nebo to nepude... :PP:
EAGLE SQUADRON
Tsoenami

Příspěvek od Tsoenami »

:PP: Trocha snahy a šlo to -i díky za radu
Přílohy
hadička.JPG
hadička.JPG (60.34 KiB) Zobrazeno 2427 x
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá