Poškozený lak + loketni operka
Moderátor: Blue Lanos
Re: Poškozený lak + loketni operka
...ktorý nápad, aby nedošlo k nedorozumeniu
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
- Reklama
Kámoš má černou octávku. Umyje ji čímkoliv a hned nějakým speciálním hadrem, kterej se nesmí prát pomocí nějakého přípravku, ale jen vodou, ji prostě utře do sucha a je to. Blejská se jak psí kulky a nikdy nepoužil žádnou leštěnku. Jinak já teda leštím leštěnkou za pomoci jelenice . Jde to dobře, ale ve stínu na studeným autě.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Tak to je od tvojej zeny vyzva! Inak ja s tymi papierovymi servitkami len je,ne utrem kvapky vody, ked lestim tak mam mikrotenovu handricku...privat píše:Este k tomu umyvaniu.
Skusil som to z tou utierkou a dolestil som to papierom ako ty, vyzeralo to lepsie ale poenta utieral som zo zachodovym papierom , iny som nemal.Prisiel sused a vysvetloval som mu ze je to setrnejsie k laku.Ten my vravel ze mozno aj ano ale nie zo zachodovym lebo jemu s nim zakazali cistit okuliare ze poskrabe sklo.Takze skusim kupit nejaky iny setrnejsi k laku.Treba najst nejaku studiu papierovych servitok a ich kvalitu a dopat na cisteny povrch .Ja som dostal napad ze kupim ventylator na odfukavanie listia zo zahrady a ze snim odstranim vodu po umyvani .Zena mi to zatrhla ze za chvilu budem spat z cruzom a nie s nou .Ale aj tak to nejako musim vyskusat napad to nie je zly .
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Nazdar .
To nedorozumenie us je, precital som si moju poslednu vetu No keby som bol chevy malibu tak to by bolo riadne pekne auto
To nedorozumenie us je, precital som si moju poslednu vetu No keby som bol chevy malibu tak to by bolo riadne pekne auto
čaute chlapi, nějak jsem neodhadl vzdálenost a podařilo se mi při couvání nabrat sloupek Jak by se to dalo opravit? Přemýšlel jsem nad tou tužkou, není to na plechu ale zadní nárazník
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Kde najdi číslo laku na autě Cruze? Na dvěřích jsem si toho nevším ani levé ani pravé Díky
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Skúsil by som na štítku v motorovom priestore
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON