Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
navadí stejně to není zapojený zatím ale já to mám spíš kvůli xenonůmJajuska95 píše:Taky gratulujem.. ale neodpustím si poznámku na to denní svícení, tfuj, ty už to máš taky?? Dneska, když jsme jeli z nákupu, tak za námi jel Forman a měl puštěné jen denní svícení, absolutně nešel vidět a ještě k tomu pršelo.. Na autě to teda mít nechci.. Promiň Fili, že jsem ti tady napsala OT..
Fitty píše:navadí stejně to není zapojený zatím ale já to mám spíš kvůli xenonůmJajuska95 píše:Taky gratulujem.. ale neodpustím si poznámku na to denní svícení, tfuj, ty už to máš taky?? Dneska, když jsme jeli z nákupu, tak za námi jel Forman a měl puštěné jen denní svícení, absolutně nešel vidět a ještě k tomu pršelo.. Na autě to teda mít nechci.. Promiň Fili, že jsem ti tady napsala OT..
děkuju ne nejedu sezonu už mám naplánovanou a krom daewoo srazu pokud se nerozhodnu jinak na moravu na sraz nejedusandruš píše:Fitty píše:navadí stejně to není zapojený zatím ale já to mám spíš kvůli xenonůmJajuska95 píše:Taky gratulujem.. ale neodpustím si poznámku na to denní svícení, tfuj, ty už to máš taky?? Dneska, když jsme jeli z nákupu, tak za námi jel Forman a měl puštěné jen denní svícení, absolutně nešel vidět a ještě k tomu pršelo.. Na autě to teda mít nechci.. Promiň Fili, že jsem ti tady napsala OT..
Chlape![]()
![]()
Tic Tak je krásné autko
![]()
jen tak dále..Jedeš do Vyškova
![]()
všímej si víc fotekWoyta píše:Neprehanis to ponekud s tim snizovanim?
Moje hracka sedi o par cm vyse a uz hodne sleduju diry na silnici.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |