Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
Re: spotřeba
No to máš Iaco těžké, záleží jak to tlačíš hlavně do těch jejich kopců na "autoceste".... A kolik klimatizuješ. A kolik vezeš domácnosti...
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
- Reklama
Predpokladám jazdu podľa predpisov, Iba jedna živá batožinka na zadnom sedadle a poľnú kuchyňu so sebou neberiem,nevarím,nepečiem. Takže v podstate ekonomický štýl jazdy s relatívne ľahkým autom.
Zatiaľ som sa nikdy cez 650 km nedostal, ale je pravda že som tak dlhé vzdialenosti súvisle nešiel a letnú dovolenku autom idem skúsiť prvýkrát. Predpokladám že aj posledný, lebo som na to príliš pohodlný.
Zatiaľ som sa nikdy cez 650 km nedostal, ale je pravda že som tak dlhé vzdialenosti súvisle nešiel a letnú dovolenku autom idem skúsiť prvýkrát. Predpokladám že aj posledný, lebo som na to príliš pohodlný.
Já jsem na jednu nádrž najel 751 km (Praha- Medzilaborce SK) při tankování mi pal. počítač ukazoval 768 km.
Posledních 30 km mi svítilo fiil fuel ale dojel jsem, nasledně jsem dotankoval 58,08 L, takže v nádrži jsem ještě měl necelé 2 L benzínu.
Rychlost podle předpisu +-10 km/h.
Posledních 30 km mi svítilo fiil fuel ale dojel jsem, nasledně jsem dotankoval 58,08 L, takže v nádrži jsem ještě měl necelé 2 L benzínu.
Rychlost podle předpisu +-10 km/h.
Carthell Prg
Ty, já to beru tak, že nebudu při dovolené hledět na blbiny, takže naložím nás čtyři, plný kufr bebechů, hova.iny do rakve a tlačím to tak 140km/h s osmi a půl až devítilitrovým průměrem, kdy cca min. půl cesty ještě běží klíma.... Já jsem spokojen...
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Ty brďo, ťahám už štvrtú dekádu na cz/sk pohraničí ale slovo bebechy som ešte nepočul. To sú nejaké prkotiny alebo haraburdy alebo veteš?
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
To budú Bágle toliko BatožinyIacobus píše:Ty brďo, ťahám už štvrtú dekádu na cz/sk pohraničí ale slovo bebechy som ešte nepočul. To sú nejaké prkotiny alebo haraburdy alebo veteš?
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Jest to čurbes a veteš, kterou by i člověk oželel, ale děti mají jiný názor, člun, síťky, balony,.....
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
to slyším také prvně
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Čabas,po 4600 km mi prům.spotřeba klesla na 7,4.pořád sem měl 7,6, ale teď sem jel trasu Cheb-Brno a zpět a šlo to dolů,a to sem to na dálnici valil pořád 150 narvanej kufr,mám z toho radost.
Chevrolet cruze 1.6LT+ 91kw 2012 LPG
Můj maximálni dojezd co my kdy pal. počítač ukazoval.
- Přílohy
-
- IMAG0086.jpg (101.06 KiB) Zobrazeno 1594 x
Carthell Prg
Spotřeba prvních 10 tis. km - 8 l/100 km
Spotřeba druhých 10 tis. km - 8 l/100 km
jízdy po okreskách+ město spíše kratší trasy
Žádné snížené spotřeby se nekonalo
Druhá garančka po 2 letech 3.938,- Kč
Spotřeba druhých 10 tis. km - 8 l/100 km
jízdy po okreskách+ město spíše kratší trasy
Žádné snížené spotřeby se nekonalo
Druhá garančka po 2 letech 3.938,- Kč
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Hojte, tak hlásím, že mám nalítáno 22 000 mám auto rok spotřeba 6,8 L motorizace 1.6
Ted koukám, že asi hodně lidem spadne huba z pantu:)
Ted koukám, že asi hodně lidem spadne huba z pantu:)
zatím mě huba z pantů nespadla Jakým stylem a kde jezdíš? Taky tady jeden u nás jezdí se super spotřebou. Mašíruje si to po super rovné cestě osmdesátkou, sám bez nákladu, zpocený protože klimatizaci nepustí. Nevím jestli ho to baví, ale když ho někde dojedu tak si zanadávám a raději odfrčím pryč Tak jak je to s tebou
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Jezdím brno a okolí, cesta z kopce do kopce:) klíma jede v těhle pařácích se to jinak nedá..
Jako kdybych ukazal svůj předchozí výpis tak jsem na tom dost podobně jako všichni ostatní:) 9 a víc
Hold jsem změnil jízdní styl:) nezávodím dojíždím:)
Jako kdybych ukazal svůj předchozí výpis tak jsem na tom dost podobně jako všichni ostatní:) 9 a víc
Hold jsem změnil jízdní styl:) nezávodím dojíždím:)