Leganza
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Leganza
Aténa a svetla sú v motorovom priestoru
- Přílohy
-
- DSC00095.jpg (84.71 KiB) Zobrazeno 2800 x
- Reklama
- peter27
- Kontaktovat uživatele:
naco je ten kabel pri autoradiu ktori njeje nikde zapojeny naco sluzi ?
- Přílohy
-
- ten volny kabel naco je ?
- kable_radio.JPG (65.23 KiB) Zobrazeno 2794 x
mal som vselico od TATRA 613 po momentalnu Leganzu
- peter27
- Kontaktovat uživatele:
naco je tento gombik vedla sedadla spolujazdca
je to katapult ?
je to katapult ?
- Přílohy
-
- gombik2.JPG (53.54 KiB) Zobrazeno 2790 x
-
- gombik 1.JPG (55.85 KiB) Zobrazeno 2792 x
-
- Kontaktovat uživatele:
No kábliky natreba riešiť lebo v každom vozidle akej kolvek značky sú nezapojené konektory,je to vetšinou pred príprava na dačo čo v danom modelu nieje
A ten čudlík je niečo dorábané lebo som to ješte na žiadnej Legyne nevidel,je to možno dáký imobilizér alebo odpojovač bagu spolujazdca (používa sa pri tom keď v predu sedí tehotná žena),ale to sú len domienky lebo ani v manuáli nie je ten čudel zaznačený
A ten čudlík je niečo dorábané lebo som to ješte na žiadnej Legyne nevidel,je to možno dáký imobilizér alebo odpojovač bagu spolujazdca (používa sa pri tom keď v predu sedí tehotná žena),ale to sú len domienky lebo ani v manuáli nie je ten čudel zaznačený
- peter27
- Kontaktovat uživatele:
to supa asi to bude na arbag ale ako viem kedy je vypnuty a kedy zapnuty
dorabane to nieje lebo to vedie v origo zvasku chcel som vediet de to ide ale nedostal som sa nakoniec
dorabane to nieje lebo to vedie v origo zvasku chcel som vediet de to ide ale nedostal som sa nakoniec
ak si dobre spominam tak ten gombík,resp spínač je na palivovy motorcek.... po nehode sa privod paliva zablokuje a tento zazrak by to mal znovu obnovit...
Tak stále procházím sekci Leganza jestli se tady někdo objeví s mojí "bývalou" a nic...nejspíš lítá někde po světě a neví vůbec o tomhle fóru...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Pehacku kdyby si min pil na srazech jako my ostatni tak by sis vsiml ze na me je ten gumovy camprlik taky a je to otresove cidlo a odpojuje elektrinu od paliva v pripade nehody a ma to auta urcena pro zapadni trh-peha- píše:No kábliky natreba riešiť lebo v každom vozidle akej kolvek značky sú nezapojené konektory,je to vetšinou pred príprava na dačo čo v danom modelu nieje
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Anebo už je dávno sešrotovaná potom, cos jí tak ubližoval...Goose píše:Tak stále procházím sekci Leganza jestli se tady někdo objeví s mojí "bývalou" a nic...nejspíš lítá někde po světě a neví vůbec o tomhle fóru...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
To ona ubližovala mě...po psychický stránce... Samozřejmě na ní moc rád vzpomínám,ale musím říct,že vebe mi sedí o 100% víc a je daleko praktičtější co do zavazlového prostoru...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- peter27
- Kontaktovat uživatele:
nevie mi niekto poradit kde zozeniem vyfukove zvody na leganzu za normalnu cenu mozu byt aj pouzite dik
Re:
Tak jsem tento týden zjistil (neb mi rupla první žárovka a zároveň i pojistka), že tahle krabička, které jsem tu před více jak 3 lety dělal reklamu, je mi shola k NIČEMU, protože moje Leganza má všude vepředu H1 a ne H4 a taky pojistky jsou v Leganze jiné (což mi přijde přinejmenším jako drzost prodávat takovou krabičku s nálepkou DAEWOO LEGANZA)! Takže jsem tu pročítal a zvažoval, co za halogenky pořídit, načež jsem zjistil, že ty různé NightBreakery, NightGuidy apod. jsou kvůli celodennímu svícení celkem o ničem, když je člověk musí cca 2x do roka měnit, a tak jsem nakonec zvolil radši loňský model UltraLife (http://www.osram.cz/osram_cz/DOMCNOSTI/ ... index.html)... Podotýkám, že ve světlometech jsem měl doposud ještě původní PHILIPSky Made in Korea...Slam píše:Tak si kup servisni krabicku (stejne mas vozit zarovky a pojistky nahradni dle predpisu) a kdyz nebudou pasovat, muzes je reklamovat. Ja kupoval toto:Goose píše:Kluci kluci pomalu...tak jaky tam teda jsou...H1 nebo H7??? Uzivatelskou prirucku nemam no...
P.S. SVĚTELNÉ ZDROJE
Na Valích 1018
440 01 LOUNY
telefon:
+420 415 652 737
+420 415 658 123
+420 415 653 227
fax:
+420 415 652 737
email:
info@ps-svetelnezdroje.cz
obchod@ps-svetelnezdroje.cz
web:
http://www.ps-svetelnezdroje.cz
SERVISNÍ KRABIČKY DAEWOO
Kat.č.: S0076
DAEWOO LEGANZA
H4, P21W, P21/5W, W5W, C5W + pojistky
80,70 Kč (cena bez DPH)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)