No tak Ty vejráš na telku a já chudák teďka dorazil z práce no a sem takovej unavenej že asi za 15 min.mastím do pelechu protože zejtra zase do práce a pak zase a zase dokola Ale už mne to dost zmáhá no co musim vydržet
Tak tanhle slogan mám na skřínce ale nepomáhá to protože sem rád když mám alespo§ dva dny v mnesíci volno ale aspoň se sem tam dostanu sem na fórum a trochu se vodreaguju jo mám nejaký sezenice rajčat(paradajky) ale nevim jaká je to odrúda
to sou mladý a tady když povyrostli no doufám že to bude dobrá úroda
Proč myslýš vždyť semje kupoval na tržnici a prodavač teda neumnel moc slovensky protože byl z Egypta tak ten říkal že to sou tomato OK jenom nevym jestli červený a nebo žlutý
-peha- píše:Proč myslýš vždyť semje kupoval na tržnici a prodavač teda neumnel moc slovensky protože byl z Egypta tak ten říkal že to sou tomato OK jenom nevym jestli červený a nebo žlutý
Dobre si počúval toho Egyptaňa? Nepokračoval akože tomato konopis?
ale prosim vás copak nepoznáte rajčata asi nejste zbjehlý v zahrádke já vás to naučím a ten Egypťan mi říkal že to sou tomaty obrovské narostou až 2 m tak sem zvědavej jenom se divym že říkal abych je zasadil za chatkou aby to nikdo nevidel asi proto aby my je nezávideli