Daewooclub je lepší , než Facebook-peha- píše:Já si myslím že fakt by bolo lepšie keby sa FOTA dala do kopy a urobila svoje závoda ako VRC Ale ako tak pozerám tak Ivoško už sa spojil asi na tvrdo a je vidieť kdo je doma pánom Jo teda hlavne že naše fórum je všeobecné a krom aut spojuje aj ludí no a daktorých dosť na pevno a to nehovorím len o I + J ale aj o iných že .....(zúčastený vedia )
Formule 1
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Formule 1
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No jasne len to je dobré že F1 sa rozpadá ale Daewoo je super 1
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Peháčku, pánem jsem tu já Jen se mi včera nechtělo přehlašovat Každopádně Dewoo rulezzzzzzzzzzzz
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
...a tak se podívejme dnes ( už se těším poprvé to dnes uvidím v MPEG 4 - HD na nově pozemní TV vysílání DBV - T...), kdo ví co bude dál - třeba to bude FOTA, je tam však " haci fůra financí " a ty nejspíš rozhodnou...
to Ivo " Facebook " na nás nemá, my jsme prostě jiný " sdružení " nebo spolek ( vyberte si... ), kde si pomaháme a o tom je...
A tak se mějme fajn
to Ivo " Facebook " na nás nemá, my jsme prostě jiný " sdružení " nebo spolek ( vyberte si... ), kde si pomaháme a o tom je...
A tak se mějme fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Naskytl se mi 1ks lístku i s letenkou na VC Španělska - odlet v pátek 7.5 10.40.Cena nákupní všeho okolo 30 000 - prodej za 15 000!!
V ceně letenka Praha - Madrid - vstupenka na tribunu (cena vstupenky 482€) pátek trénink,sobota kvalifikace a neděle závod.Ubytování hotel 1 lůžkový na 3 noci - přílet pondělí 10.5 16.10 letiště Ruzyně.Prodej spěchá....
V ceně letenka Praha - Madrid - vstupenka na tribunu (cena vstupenky 482€) pátek trénink,sobota kvalifikace a neděle závod.Ubytování hotel 1 lůžkový na 3 noci - přílet pondělí 10.5 16.10 letiště Ruzyně.Prodej spěchá....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27