http://www.aluramecky.eu/
A napísali mi že na Legu je to 700 kč + poštovné takže asi bude ježiško nadelovať

Moderátor: Blue Lanos
kurnik bud vies dobre ukladat tie mrtvoly alebo mas iny kufor ja mam len 15 rezervu a nic viac a neviem tam vopchat jeden nakup na nedelu .-)-peha- píše:Lega je auto a né šmejd já v mojí vozím 16 rezervu a subwofer(tubu) a míste ješte pro dve mrtvoli![]()
![]()
Apropó teraz som bol v Galante to je asi tam a spátky domú 750 Km no a spotřeba prúmner 7,89 s plne obsazeným vozidlem tak co vždyť za takovou cenu to neujedeš ani s babetou
![]()
![]()
Copak Ti v kufru tak smrdí, že tam musíš mít hned 3 voňavé stromečky naráz?-peha- píše:Rezerva je priuchytená v rohu pri sedake a vedla je subwofer tuba a ješte plno miesta na normál nákupy takže som plne spokojný![]()
![]()
No a rezevné koleso poskytuje vo vnútry ukládací priestor a ten mám aj okolo nádrže LPG takže si fakt na málo miesta nemôžem sťažovať
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |