U nás je teď počasí divný. Už tři dny mrzne - ráno až -12, odpoledne tak -4. K večeru padne mlha jak mlíko a pořád mrzne. Obdivuju řidiče, kteří parkují venku a nedokážou si alespoň to čelní sklo zakrýt. A tak každé ráno škrábou a škrábou. Nechápu.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
Ivoši,moja reč,ja som kedysi dával fóliu na sklo,lenže raz sa uprosted noci zmenilo počásko,miesto mrazu nastal dážď a a fólia privretá medzi predné dvere poslúžila,ako odkvap ,ráno som ma obe prednésedačky mokré,ako keby som vozil veľryby . A kolegom ,inokedy ,zas primrzli noviny k sklu,museli ich pracne zoškrabávať,tak radšej si ráno zaškrabkám,ak je je námraza tuhšia pomôžem si rozmrazovačom na nema problema
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
U nás ,v Nitre to dnes vyzeralo takto,pod nulou,ale po snehu ani stopy
Přílohy
korejske 3stretko.JPG (59.16 KiB) Zobrazeno 1422 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...v Praze +5°C a sněhu je furt dost a taje a tedy bordel...
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
...tak v Praze -2°C a bezmála 30cm starého a mimo vozovky drží, a na parkovištích je staále potřeba " lopata "
inu zima je zima
...Richarde ty už jsi jak NOVA v 16:58 jenom -4°C na Kamýku u meterologický stanice...