Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: spotřeba
...Bratislava-Smrekovica(Veľká Fatra)-Bratislava, diaľnica podľa tacho 130-140, klíma, cca 520km, priemer 7,4 Ináč zistil som zaujímavú vec a to, že na diaľnici som nezaznamenal veľký rozdiel v spotrebe pri 115-120 a 130-140
Cruze 1,6 LT Plus Hatch
Veľa šťastních kilometrov ti prajem.mravec píše:Tak už je to tam.
Chevrolet Cruze 1,6l 16V 91,2Kw
Zdravim chlapi,
Chci se zeptat tech kdo maji cruze 1.8 ltz nejlepe hb s automatem, jakou mate spotrebu? Mesto/mimo mesto/kombi.
Velice me odstrasuje ta spotreba ve meste v propagacnich materialech 10.7 l...
Chci se zeptat tech kdo maji cruze 1.8 ltz nejlepe hb s automatem, jakou mate spotrebu? Mesto/mimo mesto/kombi.
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Za posledny tyzden som urobil dva vecsie vylety. Obidva boli po dialnici. BA - Zilina, BA - Praha.
Tempomat, 130.
Priemerka rovnych 8,0. LT 1.8.
Tempomat, 130.
Priemerka rovnych 8,0. LT 1.8.
Tak si pridaj ešte min. liter a možno si na reálnej spotrebe.Daff.Cz píše: Chci se zeptat tech kdo maji cruze 1.8 ltz nejlepe hb s automatem, jakou mate spotrebu? Mesto/mimo mesto/kombi.
- Hanzy
Co si myslite ze bude radit za vas zadara?Kazda sluzba se plati
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Nazdar .
1.6 91 kw najazdene 1600km motor takmer novy a z daleka nezabehnuty.Ja som na dialnici nebol chodim len do mesta vzdialeneho 15 km tam a spet priemerna rychlost 25 km sama dedina.Ked jazdim trocha agresivnejsie lebo to na cruze laka hlavne zatacky tak priemer 8.5l.Sused sa chvalil z cliom ze ma 5.1 tak som to skusil riadit ako on.To znamena ako nam ukazuje zelena sipka na rychlomeri a priemer som mal 6.0l.Este jeden priklad .Ked nastartujem a motor necham zohriat aspon 5 minut tak mi to na tej kratkej trase spravy rozdiel as na priemer 8l.Na tom benzine co spalim ked stojim mozno by som presiel aj 5 km.Ta spotreba 6l je jazda dochodcu a z plinom sa hrajem jak z 18 rocnu Ja si myslim ze ten liter ci dva mozem mat v pazi auto cruz som si kupil ze sa mi pacil a z radostou sa na nom vozym za tie peniaze co stal.Keby si ludia uvedomili ktory sa chvalia s spotrebou u dieslou ale kolko stoji prevadzka a opravy stym sa nikto nechvali.Kazdy motorysta chvali svojho boha a este nikto sa nepozastavuje nad tym kolko ma spotrebu cigariet na 100 km.Cruz zerie ako tlacis na pedal a ked chces zazitok tak si priplatis jak zo vsetkym na tomto svete .A taka kategoria ako spotreba pri tomto modely a cene cigariet je zbytocna .A aste nieco fajciar prefajci kazdych10 rokou auto a viem o com hovorym manzelka ich prefajcila 2 kusy .Takze ked dostanete chut na adrenalin tak vypnut pocitac spotreby benzinu a vpred na cesty s pozdravom nefajciar Milan zo spisa.A este nieco aby nebola manzalka sama ja som presikal ties dve auta, mal som rad pivo tochto casu abstynent CUKROVKA
1.6 91 kw najazdene 1600km motor takmer novy a z daleka nezabehnuty.Ja som na dialnici nebol chodim len do mesta vzdialeneho 15 km tam a spet priemerna rychlost 25 km sama dedina.Ked jazdim trocha agresivnejsie lebo to na cruze laka hlavne zatacky tak priemer 8.5l.Sused sa chvalil z cliom ze ma 5.1 tak som to skusil riadit ako on.To znamena ako nam ukazuje zelena sipka na rychlomeri a priemer som mal 6.0l.Este jeden priklad .Ked nastartujem a motor necham zohriat aspon 5 minut tak mi to na tej kratkej trase spravy rozdiel as na priemer 8l.Na tom benzine co spalim ked stojim mozno by som presiel aj 5 km.Ta spotreba 6l je jazda dochodcu a z plinom sa hrajem jak z 18 rocnu Ja si myslim ze ten liter ci dva mozem mat v pazi auto cruz som si kupil ze sa mi pacil a z radostou sa na nom vozym za tie peniaze co stal.Keby si ludia uvedomili ktory sa chvalia s spotrebou u dieslou ale kolko stoji prevadzka a opravy stym sa nikto nechvali.Kazdy motorysta chvali svojho boha a este nikto sa nepozastavuje nad tym kolko ma spotrebu cigariet na 100 km.Cruz zerie ako tlacis na pedal a ked chces zazitok tak si priplatis jak zo vsetkym na tomto svete .A taka kategoria ako spotreba pri tomto modely a cene cigariet je zbytocna .A aste nieco fajciar prefajci kazdych10 rokou auto a viem o com hovorym manzelka ich prefajcila 2 kusy .Takze ked dostanete chut na adrenalin tak vypnut pocitac spotreby benzinu a vpred na cesty s pozdravom nefajciar Milan zo spisa.A este nieco aby nebola manzalka sama ja som presikal ties dve auta, mal som rad pivo tochto casu abstynent CUKROVKA
Silno suhlasim Dnes cesta Trebisov -> Kosice, s castym prebiehanim a sviznou jazdou (110+) a vysiel priemer 7.6L. Da sa aj za menej, ale aby mi zelena sipka rozkazovala...privat píše:Cruz zerie ako tlacis na pedal a ked chces zazitok tak si priplatis jak zo vsetkym na tomto svete .
...staci ze ma komanduju v praci, doma, na uradoch atd.
Cruze 1.8 LS+, MY2011
HOWGH!
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Nazdar.
Dik za uznanie CHeboyss.
Dik za uznanie CHeboyss.
to mne sa podarilo cez vikend cesta S.Polianka -> Kosice -> S.Polianka -> Kosice, cca 160km, za 5.8l/100km pri relativne normalnej jazde.
micho: mas Cierny Cruze? jeden na mna blikal v Hriadkach (ak sa nemylim), nestihol som odbliknut spat
micho: mas Cierny Cruze? jeden na mna blikal v Hriadkach (ak sa nemylim), nestihol som odbliknut spat
Cruze LT BLACK 2.0 163k MT
Doporučuji všem, kteří mají dojem, že Cruze je moc žravý, aby si přečetli v dnešním Světě motorů článek Budiž turbo. Testovali spotřebu u Octavie combi (řekl bych, že váhově je na tom podobně jako Cruze) s motory 1,2TSI, 1,4TSI a 1,8TSI. Výkonově jsou tyto motory od 77 kW do 118kW. Podívejte se na jejich průměrnou spotřebu: od 8,0 do 8,2 l/100 km. Ve všech režimech, tedy dálnice, město i mezi vesnicemi spotřeba velmi podobná jako u našich aut. Snad jen u dálnice je nižší (tam ale záleží, kdy vynulují PP). Takže tak špatně zase na tom tak nejsme.
Ještě jedna poznámka: poslední dobou se mi "líbí" jak podprahově učí řidiče jezdit. Říká se tomu defenzivní jízda. Mimo vesnici max. 80, po dálnici max. 110 a jak jsem si dnes všiml, po Praze 30, max 40 km/hod.
Doufám, že mě nemáta za piráta silnic, když jezdím dle zákonem stanovených rychlostních limitů.
Ještě jedna poznámka: poslední dobou se mi "líbí" jak podprahově učí řidiče jezdit. Říká se tomu defenzivní jízda. Mimo vesnici max. 80, po dálnici max. 110 a jak jsem si dnes všiml, po Praze 30, max 40 km/hod.
Doufám, že mě nemáta za piráta silnic, když jezdím dle zákonem stanovených rychlostních limitů.