KatjushaMan píše:kde si kupoval?
inak nahneval ma statocne nepocital mi akciovu cenu ale klasicku ked som bol robit rozpocet ...
nukali mi aj aveo tak teraz neviem no
ktore z nich ma vzadu plnohodnotne 3 sedadla?
noo kupoval som Paneuro kosice ... tymto im nechcem robit reklamu s nejakymi vecami som nebol uplne spokojny, ale dali mi najlepsiu cenu ... 120kw orlando ltz + cierna metaliza + balicek podla vyber z 5 ( ja som bral gumene potahy, zasterky na kolesa, deflektory a neviem co este) ... original cena mala byt podla cennika 21600 alebo tak nejak ... moja cena bola 18600 ale aj so zimnymi gumami (preto som kupil tam leob mi dali zimne gumy ... ktore som nedostal ale pri prevzati auta ale az o 2 mesiace neskor a boli to najlacnejsie matadory nordica /moje klamanie bo su to shity/ boli uz na plechovych diskoch). v michalovciach mi ponukali 18300 za auto ale bez zimnych gum.
treba na zaver ale podotknut ze takuto zlavu som mal preto ze som preukazal ze pracujem pre U.S.Steel korporatneho partnera pre GM asi v amerike im dodavaju plechy na auta ... tak zamestnanci maju celkom slusne zlavy na auta
inac pred kupou som bol u 2 predajcoch v Ke 1 v PO 2 v MI a 1 v Humennom ..
moja rada na zaver ... pytaj akciovu cenu a + zbijaj vsetko co sa len da a toto rob u kazdeho predajcu oni nakoniec nieco spustia uvidis kolko ktory a kup u toho kde ti daju najnizsiu cenu
na skladovky maju obcas aj lepsie akcie ... ze ked im povies ze zoberes toto tu co maju priamo na predajni hned teraz podpisem zmluvu ale ale ale davaj si podmienky ... no proste musis pouzit trochu obchodnickeho ducha ... ja zbijam zo vsetkeho co kupujem a div sa svete stale mi daju zlavu. Naposledy okuliare ram +dioptricke sklicka - popytal som zlavu hned mi dlai dole 30e
GL