SERGEJ & CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Re: SERGEJ & CRUZE
aha no vidíš už z té nafty špatně čtu Jsem tě přejmenoval skoro na Mattonku Tak se omlouvám za komolení jména, Lodinek
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Reklama
ne deti nemam a nemyslim si ze bez DPF bude moje auto horsi nez nejake podelane felicie, takze uz se strasne tesim az aspon muj motor bude poradne "dychat"
jinak srry vsem zelenym
jinak srry vsem zelenym
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Mě to nenandáš já mám Favorita s EKO O
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
Dokud budou jezdit staré Tatry,Avie ,Karosy a jiné podobné jebky tak ty to opravdu neohrozíš
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Ahoj a aky mas motor? 120kw ? alebo ten slabsi ? co som pozeral po firmach na nete co robia odstranenie dpf tak tie novsie motory napriklad 120kw dizel tam nikto nemal neviem ci pasuje RJ z nejakeho ineho 2.0 dizla, lebo odstranenie dpf neje problem skor byva problem v upraveni RJ ... tot moja otazka .. lebo ja mam 120kw a v buducnosti tiez budem o tom uvazovat .. sice zatial nemam problemy ale tiez ma to neuveritelne sere a ludia co tu kecaju ze comon rail je rakovina tak si myslim ze to vypalovanie + zvysena spotreba nafty .. dalej uz len vyroba tych filtrov vyprodukuje take mnosztvo emisii a sadzi ze bez toho filtra to bude naozaj EKO motorSERGEJ_3 píše:ne deti nemam a nemyslim si ze bez DPF bude moje auto horsi nez nejake podelane felicie, takze uz se strasne tesim az aspon muj motor bude poradne "dychat"
jinak srry vsem zelenym
ja mam ten slabsi motor a zadny problem mi nerekli, takze uvidime, pojedu tam nejspis pristi stredu,tak pak dam vedet jake jsou dojmy, a myslim ze kdyby te vypalovani chytlo pri mereni emisi tak te vyhodi a jeste zavrou nehorazne to auto smrdi kdyz se vypaluje a jeste dobu potom.
uz se na to strasne moc tesim, hlavne i na tu spotrebu kdyz nebudu muset vypalovat za 12L/100km, a taky na pravidelne vymeny oleje, ted sem 2x za ssebou musel menit olej po cca 8000km jelikoz byl plny nespalene nafty
uz se na to strasne moc tesim, hlavne i na tu spotrebu kdyz nebudu muset vypalovat za 12L/100km, a taky na pravidelne vymeny oleje, ted sem 2x za ssebou musel menit olej po cca 8000km jelikoz byl plny nespalene nafty
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Me bude jedine zajimat pruchod pres emise.
Tak jsem zvedav.
Tak jsem zvedav.
pokud je jinak auto v poradku tak tohle na emise vliv nema, dokonce nektere firmy poskytuji zaruku na emise, jinak tohle nastesti resit nemusim, ja bych na technicke stejne sam neprosel
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Problem obejit stk neni problem.
Ale i tak bych to chtel mit ofiko.
Ty mas uz po zaruce auta?
Ale i tak bych to chtel mit ofiko.
Ty mas uz po zaruce auta?
ne nemám ale to bych si tam nemohl dat nic kdybych se ohlizel na záruku
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Omlouvam se za delsi neaktivitu, ale mel sem strasne problemy s autem, ale nema cenu to tady rozepisovat, povapravim osobne na Olsovci
jinak filtr DPF uspesne odstranen, z auta se stala najednou raketa, ale to je muj pocit protoze jsem delsi dobu jezdil s hodne ucpanym filtrem, spotrebu dlouhodobou mam zatim o 0.6L na 100km nizsi nez byla predtim, a to si myslim ze autu davam nalozit jeste vice
a prekvapeni ceka v dalsim prispevku
jinak filtr DPF uspesne odstranen, z auta se stala najednou raketa, ale to je muj pocit protoze jsem delsi dobu jezdil s hodne ucpanym filtrem, spotrebu dlouhodobou mam zatim o 0.6L na 100km nizsi nez byla predtim, a to si myslim ze autu davam nalozit jeste vice
a prekvapeni ceka v dalsim prispevku
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Tak konecne to muzu napsat, doufam ze jsem prvni v CR/SK ....
mam na aute stavitelny podvozek WEITEC HICON GT juchuuu
diky luxusnimu pocasi dneska, sme s brachou namontovali podvozek, vsechno sedlo krasne a bez problemu, za 3 hodky nebylo co delat
omluvte pls ty zimaky, ale letni kola jeste nahazovat nebudu...ale pro predstavu si myslim ze staci...
predek i zadek pujde jeste samozrejme dolu, ale uz ted je to masaker musim se naucit si davat pozor na retardery, zitra bych zmeril prozatimni vysku predku, ale jeste tak 3-4cm musi jit dolu ale to az na leto...
no a ted slibene fotky
mam na aute stavitelny podvozek WEITEC HICON GT juchuuu
diky luxusnimu pocasi dneska, sme s brachou namontovali podvozek, vsechno sedlo krasne a bez problemu, za 3 hodky nebylo co delat
omluvte pls ty zimaky, ale letni kola jeste nahazovat nebudu...ale pro predstavu si myslim ze staci...
predek i zadek pujde jeste samozrejme dolu, ale uz ted je to masaker musim se naucit si davat pozor na retardery, zitra bych zmeril prozatimni vysku predku, ale jeste tak 3-4cm musi jit dolu ale to az na leto...
no a ted slibene fotky
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Noooo super už se těším na konečný výsledek
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Bombaaa asi máte silnice v lepším stavu, než u nás
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake