Nitro vs. Ivanova Nexia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Děkujudedo.miki píše:Každému sa niekedy stane ,že mu niečo ujde,ale po chvíli sa omlúvi a správa sa slušne .On to už ale preháňal.Dnes som bol na iných forach a môžem zodpovedne povedať,že ná to tu môžu závidieť.Žiadna sranda a len suché reči o ničom.A máme asi najlepšieho admina.Vdaka mu za jeho prácu.Vedie to dobre ,lebo ho dobre navigujeme.Ešte raz vdaka
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
forum
....no úroveň fóra je především na nás, technická úroveň na těch technicky zdatnějších ( JRD McLaren, palikx a petrm aj. ) a případná korekce - postihy ( vyloučení ) na administrátorech ( musí udržet míru společenské slušnosti )....nikdy jsme si nenadávali ani se neposmívali ( a ani to není na místě, já osobně závidím " matýzkům " jejich spotřebu ) pro tu kterou značku vozu, každý z nás má to, co chce a fórum je o výměně zkušeností...proto Ivan v případě Petera S nemá co zdůvodňovat - jeho projev zaznamenali všichni...
mějme se fajn, tak jako dosud
mějme se fajn, tak jako dosud
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
Urobil si spravnu vec , dlhsie som tu nebol, bo mam vela povinnosti tak som dnes vsetko dohanal precitat tuto diskusiu mi trvalo asi hodinu a bol som dost znechuteny. Osobne sa cudujem, ze si to vydrzal tak dlho, ja mam tiez forum, nemusel som sice este nikoho vyrazit, ale v jeho pripade by som to urobil uz asi ovela skor.Ivan píše:Věřte mi, že to nedělám rád zakazovat někomu přístup. Bylo to v tomto případě poprvé a doufám i naposledy.
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
delší dobu jsem byl mimo..ale to jsem si teda početl....pánové - omlouvám se za sprostost, ale-to byl vůůůl... osobně bych mu sice zákazl vstup dřív, ale takhle to bylo akorát.lidi tady jsou super a není důvod, abychom si to tady jesním trotlem kazili... BTW těším se na svůj první daewoo sraz jak malé děcko na Vánoce..
to Ivan: fandím ti v vúpravách nessí..je superrrr
to Ivan: fandím ti v vúpravách nessí..je superrrr
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
A jedeš? A co Svobik?Marra píše: BTW těším se na svůj první daewoo sraz jak malé děcko na Vánoce..
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: