Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Jarda. píše:V případě že mi bude vyhovovat termín srazu, určitě přijedu.
Jarda-Loštice
Pěkný den
Teda nechci vypadat jako že jsem jen přez to jídlo ale Jardo u vás se dělají sirečky jsou taky tak nekřesťansky drahé jako jinde?U nas ty 100g 15kč a ty velký za 22kč! Ještě loni byla kilovka v MAKRU za 105 ale to už je taky minulost
Ať nám jezdí a nezlobí
no baldovec neni problem jen to pocasi.cas mi je jedno mam volno v podstate kdykoli.a jednou za rok snad opravdu nejaky penize vymyslim.tak uz jen termin a mame nadeji.a treba zena vyrobi taky nejaky ten dortik
jo a doufam ze se opet podari ta diagnostika aspon ta stara kdyby mel nekdo potom zajem.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
K Jardovu dotazu na cenu tvarůžků musím odpovědět, že jsou v marketech opravdu nekřesťansky drahé. Ve firemní prodejně to není tak zlé. Jardo určitě se sejdeme na některém srazu, na který přivezu vzorky přímo od výroby.
Jarda-Loštice.
Pavle zajem by byl, hadej dvakrat takova ta cervena kontrolka na hore vlevo ne a ne zhasnout
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
no jo asi to mas rozbity ale myslim ze se to podari.Jestli se nevyskytne nejaka nepredvidana udalost rad vas zase vsecky uvidim.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Jo to by bylo fajn... Ale je to jen na 4 SPZ, tak nevim jak se podelime... A uz se vlastne vi nejakej termin? Ja jen ze uz je toho tu hodne napsany tak abych neco nepropas...
Já se synem přijedeme kamkoli. Hlavně aby se zavčas navrhl nějaký termín abych si to datum zabukovala. Už se moc těším až poznám další lidičky z klubu, protože ty co zatím znám jsou moc fajn.