No tak já bych se vám tu rád představil... už sem nějakou dobu chodím, ale acc sem si tu založil až teď... dneska sme si totiž dali opravdu vydařenej srázek s Goosem, protože sem na moje.auto.cz zjistil, že je taky z prahy 8, a okamžitě sem mu napsal a do 3 dnů sme spíchli tenhle minisrázek, z kterýho pocházej i tyhle fotky... moje je ta s těma znakama Chevy... ona je i v jiný barvě, ale neni to moc poznat.... jinak abyste nemysleli, že sem nějakej pózer.. s těma znakama sem to už koupil a nechce se mi je sundavat, protože tam držej docela fest a nerad bych, aby šly pryč i s lakem... naštěstí je to tam nalepený docela umně takže to nepůsobí jako pěst na oko... jinak moje Legina je rok výroby 1999, 2.0 16v v olivově-stříbrný barvě... má najeto kolem 134 000 km a vlastním jí něco přes rok. Jelikož mi je teprv 21, tak je to teprve moje druhý autíčko, první bylo Hyundai S-coupé 1.5Turbo(naprostá spokojenost, ale chtěl sem něco většího a pohodlnějšího:). Leganza slouží parádně, ale nekoupil sem jí zrovna v perfektním stavu, takže během roku sem toho měnil hodně (komplet přední a zadní brzdy, tlumiče+péra a výfuk+kata), ale s výběrem auta sem naprosto spokojenej a ani dnes zpětně bych nevolil jinak, často jezdím delší trasy a tohle auto je opravdu moc pěknej a pohodlnej polykač dálničních kilometrů....

btw. Goose je fakt v pohodě typan, takže se pokec na parkovišti protáhl asi na 3 hodiny:D
Leganza 2.0 16V CDX, rv. 1999, olivově-stříbrná, rádio Sencor SCD - 5255MR, klasická výbava... (automatická klima atd.), ale moje výbava záhadně neobsahuje tempomat:(