No tak to Ti závidím ale aj tak za prvé najskôr to musím vidieť n vlastné očka ale aj tak práve pred chvílou tu bol kamarát že či mu vieme pomôcť lebo prišiel o TP bo ho včera večer stopli a na VW passat B5 má HID xenon a tak pokuta 2000 sk a potrebné je to odstrániť no proste tady u nás po tom jdou tak ako po nelegálnom LPG aj tam nám klesli montáže o 70% len vďaka pričinlivosti polície a tak radej nebudem pichať do osieho hniezda veď aj -peha- SPZ som sundal bo som bol rázne upozornený Ono aby si bol v obraze tak pre HIDky je to asi 20 aut do týdna bez papierou a tak pomali sa tady u nás xenony vytrácajú
Je to uplne zbytecna a nesmyslna buzerace,jak nekoho sejmu ze jsem ho nevidel nebot sel v tmavem na kraji cesty tak kdo za to muze jen ja a je to jen proto abych lip videl a jel bezpecneji.Takze at si to zkusi polda buzerovat a sahnout na technicak pak uvidi ten mazec!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No hovorým nepoznám vaše zákony ale pred chvílou som pozeral na tuning fóre a majú tam taky problémy a Češi no a u nás je to vo vyhláške že pokud auto nieje od výroby vybavené xenónovými výbojkami je zakázané takáto ich dodatočná montáž .. tolko vyhláška a bohužial poldové sa naučili čítať tak to teraz ukazujú
Super Hanzy, je to paráda. Mám radost, že už máš taky xenony. Takže víš, proč jsem si je dával. Je to prostě rozdíl a člověk konečně vidí. Už se těším, až to uvidím.
A policajti už vážně neví, kde ještě buzerovat. Kdyby raději buzerovali ty popelnice, kterých na našich cestách ještě dost jezdí a jsou potencionálním nebezpečím pro nás.
No veď aj ja to hovorým ale oni idú ako vosy na med po fóliách,xenónoch a splynavače to majú naštudované a tak nás za to pokutujú veselo a papierou v čističke je neúrekom šak štátna pokladna sa musí plniť
Nesmi to tam udajne byt pokud neni ostrik a automaticke naklaneni.Jenomze proc nesmi kvuli zas nejakym kretenum kteri si to vymysleli to zakazat nebo nesmyslne pravidla!!!Ostrik je na hovno pokud to neni se steracem to jak by jste nemeli sterace a meli ostrik na okne proste by to nemelo zadny vyznam a to naklaneni taky nemysl ma to stejny tvar aspon u me jak jsem to prehodil a svitil na stenu tak to ma uplne stejny tvar svetla jako mel halogen jen daleko vetsi intenzita svetla ale v Lege jsou cocky a myslim ze bordel dlaji hlavne svetla s cirou optikou jak tam narvou xenony.Jak rikam jen buzerace a nesmyslna a tak ji budu ignorovat.
Vsak uvidis Pehacku na srazu je to luxus jak to sviti,kdyz roznu mlhovky nebo dalkove tak si to pomalu ani u toho nevsimnes ze sviti...
Taky jak jsem vcera jel tak x krat jsem svitil dalkacema na protijedouci auto nebot jsem to ani neregistroval ze sviti...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Verím Ti ale já sa už dáko nechcem naťahovať s políciou lebo ma to vždy naštve no a nehovorým mám tam známosti ale nechcem stále otravovať veď dosť bolo za tu značku čo som mal vpredu ten blbec to nepochopil že to je recnzia ale že vraj pozmeňovanie a jazda bez platnej SPZtky aj keď som ju mal pod tou pehovou tak som prišiel o techničák no mal som ho druhý den zasa spátky ale už ma to nebavý a našťastie neóny som mal zhasnuté Ale ak sa mi ozve ten pán čo montuje fólie a dáko sa dohodneme tak na poldy kašlu
Ja by som povedal takto-...tie xenony sú všelibárzjaké...Tým chcem povedať,že sú na autách namontované niekedy tak,že dosť to bije do očí,čiže ťa vlastne oslňujú.Sú však aj taký poctivci,ktorý si namontujú buď také,ktoré neoslňujú(ak su vôbec také...),alebo ich tak namontujú,aby neoslňovali..
Lenže to naša legislatíva nerozlišuje či "toto" oslňuje alebo "tamto" nie..(???).A tak hádžu do jedného vreca všetko,čiže radšej nič nepovolovať(možno by sa ťažko dokazovalo na cestných kontrolách,že zrovna "moje" neoslňujú,len zvírazňujú moju viditeľnosť)..Nie??
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. )
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Xenony maji daleko vetsi svitivost a tak je jasne ze budou vic oslnovat nez kalsicke halogeny a to i serizene.jde o to aby byly serizene jak maji nebot i halogeny pokud jsou neserizene tak oslnuji a pokud xenon tak je jasne ze jeste vic nebot ma daleko vetsi svitivost...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No,to je ono
Pokial nebude zakotvené v zákone,že také a také typy osvetlenia môžu byť namontované tam a tam,tolko a tolko cm nad-pod strechou,blatníkom a musia byť homogelogelizované( a či jak sa to povie..) a čo ja viem aký guláš okolo toho ešte býva,tak to prakticky budú brať policajti stále ako porušovanie pravidiel cestnej premávky a bla-bla-bla...-veď to poznáme-....
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. )
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Caute kluci.Ja vam musim povedat z vlastnej skusenosti ci mi verite ci ne Xenony su bomba a mna nikto nepresveci.Je to sice draha zalezitost ale do toho sa oplati investovat.ja ich sice mam za dobru cenu od jedneho kamosa co ich predava a montuje ale kym som ich nemal tak mi stacili aj tamte lebo nesvietili zle ale nema to na xenony.
Daewoo Leganza CDX 2,0 l biela HE-603AV full vybava,koza,Folie,LPG LOVATO,vyfuk POWERFULL,KOLA ALLESIO 17"Xenony:)
Je to krasa Pali jakou mas barvu?Ja mam 6000K je to takovy kompromis nebot nejlepsi je 4300k na sviceni ale je to krasa i za mokra jsem videl luxusne...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG