Neony do spod auta

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Ono je potřeba se ptát, proč se lidi otáčejí... jestli si říkají: "Jé, to je krásný auto a ty neony tomu tak sluší.", nebo: "Takovej vrak a musí mít ještě podsvícenej spodek, blbec jeden." :D

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Reklama

Habron

Příspěvek od Habron »

Jsem teď o víkendu byl v Hodoníně a tolik aut s neonama jsem snad v životě neviděl, každej moskvič v tom kraji má na svým autě neony a hrají všema barvama, modrý, červený, zelený ... prostě "nádhera" :lol:
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Ivan píše:Ono je potřeba se ptát, proč se lidi otáčejí... jestli si říkají: "Jé, to je krásný auto a ty neony tomu tak sluší.", nebo: "Takovej vrak a musí mít ještě podsvícenej spodek, blbec jeden." :D
Hlavně se lidi nesmí zatím autem otočit: "Jé, to je krásný auto a ty neony tomu tak sluší a to auto by mi taky slušelo, kdepak asi parkuje..." :D
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
huda m

Příspěvek od huda m »

SVOBIKU mam taky neony a radsi uz je nezapinam od ty doby co jsem je mel zapnuty a otevrel kapotu a jeden s tech silnych kabelu od neonu horel jinak drzej dobre a podsvicena nexie vypada dost dobre
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Jinak je to hezký,když se za vašim autem někdo otočí,ale když se za nexii stydíte,to je těžký...

Tak tak Svobiku.
Ivane ja vim že ty na tyhle věci nejsi, prostě se mi to líbí a vždy to byl můj sen. Lidi se ohlížejí protože podsvícení neni až tak běžná věc a když stojim někde na parkáči tak za mnou choděj borci jéé to je super jak to tam máš udělaný atd atd. ještě se mi nestalo aby mi někdo řekl kreténe zhasni to. A hlavně se to moc líbí holkám ;)
Ale raději si dám na auto 10 neonů než abych se spotřebou pod 10l nešel. ;)
A nexie neni auto který by měl každej druhej a spoustu lidí neví co je to vůbec za auto a ještě podsvícený. To mě uplně dělá dobře :lol: :lol:

A tuzer si budu řikat až na moji nessi nacpu nárazník ze Š120 :lol:

Svobiku já k těm trubicim měl takové objímky s očkama, které nasadíš na trubici a očka na nejt a je to. Já je mám přichycený na podlaze hned za tim rantlíkem prahu jak se do něj dává hever. takže mi vykukujou málo ale pravej tam je i palivová trubka tak ten mám trošku níž. ale Plastový prahy to zakrejou na 100pro
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Franta P. píše:Jinak je to hezký,když se za vašim autem někdo otočí,ale když se za nexii stydíte,to je těžký...

Tak tak Svobiku.
Ivane ja vim že ty na tyhle věci nejsi, prostě se mi to líbí a vždy to byl můj sen. Lidi se ohlížejí protože podsvícení neni až tak běžná věc a když stojim někde na parkáči tak za mnou choděj borci jéé to je super jak to tam máš udělaný atd atd. ještě se mi nestalo aby mi někdo řekl kreténe zhasni to. A hlavně se to moc líbí holkám ;)
Ale raději si dám na auto 10 neonů než abych se spotřebou pod 10l nešel. ;)
A nexie neni auto který by měl každej druhej a spoustu lidí neví co je to vůbec za auto a ještě podsvícený. To mě uplně dělá dobře :lol: :lol:

A tuzer si budu řikat až na moji nessi nacpu nárazník ze Š120 :lol:

Svobiku já k těm trubicim měl takové objímky s očkama, které nasadíš na trubici a očka na nejt a je to. Já je mám přichycený na podlaze hned za tim rantlíkem prahu jak se do něj dává hever. takže mi vykukujou málo ale pravej tam je i palivová trubka tak ten mám trošku níž. ale Plastový prahy to zakrejou na 100pro
Řeknu ti líp než ty bych to neřek....Moh by si dyštak to vyfotit,jak ty příchytky vypadaj,já sem dam ty svý...Já mam foto jak mi to teď svítí,ale jsou nic moc...mázlí....Mě to sere že to trochu kouká,ale podsvícená nexie vypadá dobře a moc...A lidi se hlavně ptáčí a bez toho abych to měl podsvícený,ale to je jedno...Ale horší to mam kvůli policajtům,protože jiný takový auto v čr neni...
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Franto, třeba se Svobikem časem dospějete. Zatím si toho užívejte...

Nexia² project

S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Ivan píše:Franto, třeba se Svobikem časem dospějete. Zatím si toho užívejte...
Ale Ivane,víš že z toho ani vyrůst nechci,ikdybych měl další auto,tak tam ty neony dam a znam plno lidí,co sou ve věku okolo 50 a moc se jim to líbí a dali by si to i na nexii...
Ivane,to že se to tobě nelíbí,neznamená,že to nemůže mít nikdo a neony nejsou dětinská věc,ale je to úplně normální věc,to že se to tobě nelíbí,je to tvá věc,tak nám někaž radost...S tou radostí,sem to možná přehal,ale to nic..
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Však v pohodě, jen jsem napsal, co si myslím, páni neoňáci :lol:

Nexia² project

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Viděl jsem už dost podsvícenejch aut. Když je to udělaný decentně, tak se mi to docela líbí. Ale to auto k tomu taky musí vypadat i jinak!!! Když jsem viděl "natuněnou" 120 s dvoubarevným podsvícením, tak se mi chtělo zvracet. Já mám taky na Matýskovi trysky ostřikovače s modrými ledkami a líbí se to nejen mě. A jsem předdůchodovej.
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný dobrý den! :D Pod mrakem,klid 4 st.
Já říkám "Někdo má rád holky,někdo zase vdolky a někdo oboje a když to neobtěžuje druhý tak ať si dá třeba vodotrysk!" :lol:
/A to jsem důchodovej ;) /
Ať nám jezdí a nezlobí :P
milosh

Příspěvek od milosh »

Ivan píše:Franto, třeba se Svobikem časem dospějete. Zatím si toho užívejte...
:lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Vzpomínám si že jednou Chtěl Svobík foto uchycení mejch Led trubic

http://www.nexiaclub.com/gallery.php?ak ... dia_id=721

http://www.nexiaclub.com/gallery.php?ak ... dia_id=722
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jsem asi mladej nebo nevim ale taky se mi to libi.mam taky ostrikovace s led ale jeste jsem je (za 2 roky)nezapojil.tak to udelam v dohledne dobe.ale to spodni podsviceni asi taky nejak vymyslim alespon malinko . :D
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Franto dík..já to mam úplně jinak..Navíc mi teď přes zimu prasknul zadní neon od výfuku a dost mě to sere...:(
Můj nový web o nexii
Http://nessi-gsi.kvalitne.cz
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“