Navigace
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To Hynku s tebou souhlasím - to vyndavání je nepříjemné, ale také jsem ji demontoval při každém opuštění vozidla. Je to lákadlo pro ty zmetky, co jim není nic cizí a kolikrát udělají větší škodu, než je cena předmětu který s auta ukradnou. Viz nedávná škoda při ukradeném rádiu, tuším u Gosse.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Reklama
pokec
...tak se taky přidávám - zkušenosti s navigací - jezdil jsem s tím v práci a dobrý - měli jsme základní Tom Tom, ale byly tam stále aktualizované radary - no a pak se mi zalíbil po testu Medion GO Pal 4210 se 4,3 palcovou tedy širokoúhlou obrazovkou ( má 2 Gb mapy asi 39 nebo 40 států - nevyužiji ) + TMC to považuji za chytré ( zatím zkušební provoz + radistanice už jedou...) a cena se mi líbila 3 399 Kč ( no nekup to...) v provozu jsem s ní spokojen opětovně mi v křižovatce upozorní na odbočení ( ...no já tomu vůbec nerozumím ale přesnost bych snad odhadoval okolo 3 metrů, je to vůbec možný?....), tunely na Strakonický nevypíná asi si trochu pamatuje...nepřesnost právě na Strakonický mi píše max 80 km/hod ( je tam ale 70 km / hod ...) jedna velká závada zatím to nemůžu zprovoznit s PC - nevíte jak na to? neb jeden vše neví...potřebuji tam nacpat radary a jejich aktualizaci...díky
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- simone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Navigace
Mal som trochu času tak som vymýšlal a pre tých ktorý používate navi soft I GO8 som vytvoril nové štartovacie logo vyzerá takto miesto tej modrej osmičky
ak to niekoho zaujalo dam link sskade si to stiahne aj s navodom
ak to niekoho zaujalo dam link sskade si to stiahne aj s navodom
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Re: pokec
TomTom neznám ale podívej se na tomto foru "http://forum.entershop.cz/" možná ti něco pomůže. Sic je to pro MIO s iGo. Nebo hledej na netu určitě se najdou stránky s tím co potřebuješ. Mám MIO tak TomTom neřeším.Serpico píše:...tak se taky přidávám - zkušenosti s navigací - jezdil jsem s tím v práci a dobrý - měli jsme základní Tom Tom, ale byly tam stále aktualizované radary - no a pak se mi zalíbil po testu Medion GO Pal 4210 se 4,3 palcovou tedy širokoúhlou obrazovkou ( má 2 Gb mapy asi 39 nebo 40 států - nevyužiji ) + TMC to považuji za chytré ( zatím zkušební provoz + radistanice už jedou...) a cena se mi líbila 3 399 Kč ( no nekup to...) v provozu jsem s ní spokojen opětovně mi v křižovatce upozorní na odbočení ( ...no já tomu vůbec nerozumím ale přesnost bych snad odhadoval okolo 3 metrů, je to vůbec možný?....), tunely na Strakonický nevypíná asi si trochu pamatuje...nepřesnost právě na Strakonický mi píše max 80 km/hod ( je tam ale 70 km / hod ...) jedna velká závada zatím to nemůžu zprovoznit s PC - nevíte jak na to? neb jeden vše neví...potřebuji tam nacpat radary a jejich aktualizaci...díky
Mějte se fajn
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
...to saamme díky zkusím...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Mam nove tomtom xl s rds-tmc a nema chybu, aktualizace map denne, to vam jina navigace nenabidne a hlavne toma vyuziva rekl bych nejvic uzivatelu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A trefíš podle ní na Baldovec?milosh píše:Mam nove tomtom xl s rds-tmc a nema chybu, aktualizace map denne, to vam jina navigace nenabidne a hlavne toma vyuziva rekl bych nejvic uzivatelu
-
- Kontaktovat uživatele:
Do Baldovca trafí bo sa mu to dene aktualizuje ale na Slovač nechoď lebo aj já mám RDS-TMC ale tu nám to ako si nefachčí
Vojto ty vtipalku
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
...to milosh tobě fachčí u nás RDS - TMC, mám to taky u Medionu 4210 a zatím o tom nevím ( jo anténku - drát, mám na přísavkách na okně ) pokud vím je zatím zkušební provoz, ale vím že nevím vše...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
jj jde to, mrkni na www.poi.cz tam cerpam info ja
jo jo na poi cz taky sosam.mam toma v PDA zatim 6.jen co koupim poradnou kartu bude tom 7 ale jestli bude chodit tmc nevim.uvidime.
mam jeste I GO 2006 ale ten me nenadchnul zobrazenim.ale ma super presne mapy a to se mi libi.
do toho mediona je divny ze se nejde dostat.opravdu zkus forum o navigacich treba se to podari
mam jeste I GO 2006 ale ten me nenadchnul zobrazenim.ale ma super presne mapy a to se mi libi.
do toho mediona je divny ze se nejde dostat.opravdu zkus forum o navigacich treba se to podari
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
...jo Pavle už mám i mapový podklady je tam navteq...jo byl jsem u výhradního prodejce no to byla trochu zajímavá výměna informací...skončily s němcema to co mám, prodávali za skoro 9tisíc 4,3 palec obrazovka RDC - TMC, já to koupil v ATU za 3 399,00 Kč...třeba to ještě nějak dokupu s tou aktualizací - jsem domluvený s profi programátorem...akorát nemá moc času
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Toto je zajímavé, sygic mám v mobilu (N95 8GB) asi rok a půl, staženou z internetu, protože legál nebyl k mání ( a to jsem psal i na výrobce). Super přehledná a fajn na ovládání. Teď mě kolega poslal tento odkaz, že bude ofic prodej zahájen 25.5.2009 za 75 EUR. A pasuje i na můj mobil
http://www.presne.sk/sygic-mobile-2009-p1375
http://www.presne.sk/sygic-mobile-2009-p1375
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
To n3oklan: zdar, co mas za navigaci? Ted si tak projizdim pres TomTom HOME symboly auta do navi a napisu tam daewoo lanos a hned me to hodilo green daewoo lanos autor: n3oklan
Daewoo Lanos, tudor HB, 1.5, ´97