a) nevím jak jsi vysokej ale třeba kámoš (198cm) už přes zpětné zrc. se záznamem špatně vidí, opravdu to zabírá dost výhled. Já se 178 cm takovej problém nemám, mě zas zhoršuje výhled na semafory tak musím kroutit krk

b) S těma baterkama je to marast, zvlášť přes zimu to nevydrží. malé jsou i z důvodů váhy - těžké zrcátko se kroutí na držáku a vibruje.
c)S tím čidlem jako takovým bývá problém s nastavením citlivosti - než jsem si s tím vyhrál tak mi to spouštělo při lehčím bouchnutím dveří, kufru.. Nakonec jsem to vypl úplně, to ťuknutí tam stejně nebude, má to prodlevu několika sekund...
d) v létě bývá problém s vypínáním - když je venku 38 a ještě na to celý den svítí Oskar, je lepší to odpojit a připojit to k napájení až máš auto vyfoukáno na 25´, v opač. případě se to seká a záznam blbne. Ty čipy holt při 70´ + vlastní ohřev prostě nefungují, chlazení vnitřním větrákem to nemá a na čipech chladič není. A jak psal Richard - má to zápis ze dvou kamer ve FULL/HD...
Zpětně bych to možná řešil spíš něčím 2DIN s android + čelní kamery(samotnej snímač) se vyrábí i pro umístění do masky chladiče/zadní kamera v osvětlení SPZ(cca 8 USD)...
Navíc je to všechno zastavěný, nepálí na to tak slunko, není problém za to hodit větrák...
Ale samozřejmě je to otázka peněz a ochoty se v tom nimrat...