Mefi100 Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Mefi100 Cruze
Mefi dobre to fotky
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
- Reklama
Tady pár dalších
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - 91Kw-124 Ps-170 NmK&N
Ford Focus 1,6 TDCI
Audi A3 1,9 TDI
Nissan Micra 1,2 i
Opel Astra 1,6 i
Seat Cordoba 1,4 i
Čtyřkolka CF 510 long 4x4
Ford Focus 1,6 TDCI
Audi A3 1,9 TDI
Nissan Micra 1,2 i
Opel Astra 1,6 i
Seat Cordoba 1,4 i
Ford Focus 1,6 TDCI
Audi A3 1,9 TDI
Nissan Micra 1,2 i
Opel Astra 1,6 i
Seat Cordoba 1,4 i
nějak nepobírám ty smajlíky k fotkám
vypadá to zajímavě
vypadá to zajímavě
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Celkom dobre, paci sa mi ta predna maska...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
ještě jsou na řadě přední lampy půjdou do tmava
Ford Focus 1,6 TDCI
Audi A3 1,9 TDI
Nissan Micra 1,2 i
Opel Astra 1,6 i
Seat Cordoba 1,4 i
Nevím ale mě se to už vůbec nelíbi, už je toho na autě moc.
Je to moc přeplácané (černá carbon folie, černá matná kola, černý lesklý difuzor nezlob se na mě ale chtělo by si to rozmyslet, sjednotit a potom realizovat, chrom ramečky který se do toho vůbec nehodí a ktomu ještě stříbro na tveřích) , už je to takový vesnický tuning, jako s cirkusu. Myslím že jseš ochotný na auto dát cokoli.
Hezké auto si podle mě pěkně spatlal, nezlob se ale je to můj názor. Někdy méně je více a auto má uplně jiný šmrnc.
Pokud máš s toho radost a tobě se to líbi, tak je to OK a můj názor je nepodstatný.
Je to moc přeplácané (černá carbon folie, černá matná kola, černý lesklý difuzor nezlob se na mě ale chtělo by si to rozmyslet, sjednotit a potom realizovat, chrom ramečky který se do toho vůbec nehodí a ktomu ještě stříbro na tveřích) , už je to takový vesnický tuning, jako s cirkusu. Myslím že jseš ochotný na auto dát cokoli.
Hezké auto si podle mě pěkně spatlal, nezlob se ale je to můj názor. Někdy méně je více a auto má uplně jiný šmrnc.
Pokud máš s toho radost a tobě se to líbi, tak je to OK a můj názor je nepodstatný.
Carthell Prg
- Alex Crouze
Každy si dělame auto pro sebe a to je hlavni
Ale ja jinak mam nazor jako Tomask , někdy méně znamená více
Ps: 100lidí, 100chutí
Ale ja jinak mam nazor jako Tomask , někdy méně znamená více
Ps: 100lidí, 100chutí
Chevrolet Cruze 1.6 :( SMOKE , GMP Buran 19" , přímé sání Simota racing , podvozek stavitelny JOM , zadní světla MB E class ,přední světla led VW
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
V prvom rade musím pochváliť krásnu farbu.
Na druhej strane, (vo všeobecnosti) mi táto naša farba príde ako najmenej vhodná na nejaké "black and carbon" experimenty. Skôr k nej pasujú tie chrómové doplnky, v tvojom prípade mlhovky.
Myslím, že tvoje auto kazia najmä tie čierne kolesá, tie ja osobne nemusím. Videl by som to skôr na nejaké pekné klasické 17 alu (prípadne lesklé/chrom). Strecha je v pohode , difuzor je super (tiež nie je problém ho dať do carbonu keď už si taký rozbehnutý), taktiež spojler je pekný.
Čo by som ale dal preč, je fólia zo svetiel a masky . To strieborné čudo na dverách ani dávať dole nemusíš, odpadne samo. Červené brzdiče a čierne spätné zrkadlá sú vecou vkusu, myslím že polovici ľudí sa to páči a polovici nie, tebe sa to páči, takže v pohode.
Keďže ja mám RODINNÝ sedan, ktorý netuním, tak iba kecám a preto môj názor má váhu ho... a tak ho aj ber.
Veľa zdaru pri ďalších úpravách!
Na druhej strane, (vo všeobecnosti) mi táto naša farba príde ako najmenej vhodná na nejaké "black and carbon" experimenty. Skôr k nej pasujú tie chrómové doplnky, v tvojom prípade mlhovky.
Myslím, že tvoje auto kazia najmä tie čierne kolesá, tie ja osobne nemusím. Videl by som to skôr na nejaké pekné klasické 17 alu (prípadne lesklé/chrom). Strecha je v pohode , difuzor je super (tiež nie je problém ho dať do carbonu keď už si taký rozbehnutý), taktiež spojler je pekný.
Čo by som ale dal preč, je fólia zo svetiel a masky . To strieborné čudo na dverách ani dávať dole nemusíš, odpadne samo. Červené brzdiče a čierne spätné zrkadlá sú vecou vkusu, myslím že polovici ľudí sa to páči a polovici nie, tebe sa to páči, takže v pohode.
Keďže ja mám RODINNÝ sedan, ktorý netuním, tak iba kecám a preto môj názor má váhu ho... a tak ho aj ber.
Veľa zdaru pri ďalších úpravách!
Maska vypada pekne, strechu uz si dava cernou dost aut co jsem koukal
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jsem rád za každej názor auto je zatím rozpracované.Ty chromové a stříbrné doplňky tam časem nabudou vůbec, chci se jich zbavit a nahradit černou.Mě se černá prostě líbí.tomask píše:Nevím ale mě se to už vůbec nelíbi, už je toho na autě moc.
Ford Focus 1,6 TDCI
Audi A3 1,9 TDI
Nissan Micra 1,2 i
Opel Astra 1,6 i
Seat Cordoba 1,4 i
Zatmavene predne svetla, to uz je na pokutu ne?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Černá je OK jenom to dej do jedného odstínu.mefi100 píše:Jsem rád za každej názor auto je zatím rozpracované.Ty chromové a stříbrné doplňky tam časem nabudou vůbec, chci se jich zbavit a nahradit černou.Mě se černá prostě líbí.tomask píše:Nevím ale mě se to už vůbec nelíbi, už je toho na autě moc.
Pokud se zbavíš chromu a stříbra na dveřích, bude to mnohém lepší
Carthell Prg
Odstín nebude problém folie mám na celé auto jen to bude trochu trvat času je málo a práce moctomask píše:Černá je OK jenom to dej do jedného odstínu.mefi100 píše:Jsem rád za každej názor auto je zatím rozpracované.Ty chromové a stříbrné doplňky tam časem nabudou vůbec, chci se jich zbavit a nahradit černou.Mě se černá prostě líbí.tomask píše:Nevím ale mě se to už vůbec nelíbi, už je toho na autě moc.
Pokud se zbavíš chromu a stříbra na dveřích, bude to mnohém lepší
Ford Focus 1,6 TDCI
Audi A3 1,9 TDI
Nissan Micra 1,2 i
Opel Astra 1,6 i
Seat Cordoba 1,4 i