Stím telefonem, ty ten telefon používáš jako externí disk na mp3ky nebo jenom nabíjíš? Ono obecně při zátěži a dobíjení zároveň se baterka hřeje u většiny zařízení víc, samozřejmě záleží na mnoha faktorech uvedu příklad, sleduju video na tabletu který mám v nabíječce baterka se po zasunutí nabíjecího konektoru neodpojí čímž dobíjím a zároveň mám zaplou zdrojově dost náročnou aplikaci -> navíc kdyby zadní plast byl silnější byl by tablet pouze teplý navíc z praxe vím že dávat tablet ještě někam kde kolem něj nemůže volně proudit vzduch může mít za následek přehřátí akumulátoru (poškození)surpan píše:Dobrá volba, Trax je fakt super vůz, po 1200 km.rudla píše:Přijeď do Rožnova pod Radhoštěm (to máš blíž) na pivko a popovídáme. Já mám taky v plánu koupit Traxe a vyměnit ho za Tacumuhonzik píše:Tak to je brnkačka, to k sobě máme "jen" 550 kilometrů...
Jinak mám taky nějaké postřehy, co by mohlo být trochu lepší. Jak zde bylo napsáno, tak dveře jdou trošku hůř zavírat, připojený telefon v přihrádce přes USB se dost zahřívá, při couvání musím dvakrát třikrát sešlápnout spojku, aby se rychlost chytla, ale psal Jirka, že si to sedne a bude to ok.
Jinak parádní vůz. A lidi fakt čučí, co to je.
Nebo se může jednat taky o docela běžnou věc že prostě hodně zařízení se při delším používání přes usb vstup hřeje i když nejsou používány setkal jsem se stím u flashdisků dvbt tunerů apod....