Poky Ul píše:Když vím co mě od zítra čeká za peklo tak už mi je blbě
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Poky Ul píše:Když vím co mě od zítra čeká za peklo tak už mi je blbě
2xsud Bernard 3xl váječnák a spousta litru Rumu a Zelený
s tím rumem si budeš rozumět s mámou
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
ReWegar píše:Nevite nekdo o urychlovaci casu? tak o 2 mesice dopredu
to bych bral taky
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Dannik91 píše:Jejej.. tak koukám, že jsem tu dlouho nebyl změna datumu jo? ... to jste mě moc nepotěšili s největší pravděpodobností se bohužel nezúčastním..
To by byla škoda
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
tomask píše:Tak doufám že dorazíš a ukážeš své poladěné auto
"poladěné" ... .. teď jsem zrovna v sobotu ladil s Marphym .. budu se snažit určitě dorazit a taky ještě něco poladit .. snad se mi to do tý doby nerozpadne .. ten filtr totiž stále zlobí.. v autě mi u spolujezdce vysí u ventilace na nohy nějakej kus plastu a to poslední je že se mi začala párat sedačka :DDD .. kdyžtak přinesu v září aspoň zbytky
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg