Cruze jaký výběr
Moderátor: Blue Lanos
Re: Cruze jaký výběr
Carthell Prg
- Reklama
Super zdá sa mi povedomé
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Ať slouží dobře
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Pepulda moc hezká barvička
mnoho šťastných kilometrů
mnoho šťastných kilometrů
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
díky moc, ještě sem zvědavý jak dopadnu na SPZ jsem objednaný na Středu 13:00 tak doufám že už to pofrčí.
Zdravim Pani
Tak sa pomalicky zaradujem do vaseho klubu, objednal som bieleho cruzika 1,8 LTZ, v ciernej kozi a so stresnym oknom teraz uz len vydrzat tie tri mesiace cakania nan, ale uz teraz viem ze to pojde straaasne pomaly Inac rad by som sa spytal, mam take pochybnosti, teda objednal som ho v ciernej kozi (podla katalogu a aj na officialnej stranke ta moznost je) (ale vela dilerov tvrdilo ze to neni mozne, alebo jeden sa priznal ze aj je ale caka sa nan vyse 8 mesiacov) Len u nas v meste mi povedali ze ziaden problem, a dali to aj na zmluvu ze koza cierna a cakacia doba ked ide auto do vyroby je klasicka 3 mesiace (aj na zmluve to tak mam) Takze jedine co sa najviac obavam ze po troch mesiacoh cakania mi povedia ze bohuzial to neni a ze budem cakat dalsich 5. Kazdopadne sa ho uz teraz neviem dockat
Tak sa pomalicky zaradujem do vaseho klubu, objednal som bieleho cruzika 1,8 LTZ, v ciernej kozi a so stresnym oknom teraz uz len vydrzat tie tri mesiace cakania nan, ale uz teraz viem ze to pojde straaasne pomaly Inac rad by som sa spytal, mam take pochybnosti, teda objednal som ho v ciernej kozi (podla katalogu a aj na officialnej stranke ta moznost je) (ale vela dilerov tvrdilo ze to neni mozne, alebo jeden sa priznal ze aj je ale caka sa nan vyse 8 mesiacov) Len u nas v meste mi povedali ze ziaden problem, a dali to aj na zmluvu ze koza cierna a cakacia doba ked ide auto do vyroby je klasicka 3 mesiace (aj na zmluve to tak mam) Takze jedine co sa najviac obavam ze po troch mesiacoh cakania mi povedia ze bohuzial to neni a ze budem cakat dalsich 5. Kazdopadne sa ho uz teraz neviem dockat
tak pokuď to máš ve smlouvě a oni to poruší tak můžeš odstoupit anebo žádat nějakou kompenzaci
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Tak ta kompenzacia ma napadla,ze hadam by sme sa dajako dohodli ale tak verim im a budem o moooc radsej keby sa to zaobide bez nej a vsetko dopadne ako ma kazdopadne budem informovat ked sa stanem "SKUTOCNYM" clenom fora
už tetka se těším na fotky
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Hurrican, nevím jestli ti v černé kůži přijede.
Já osobně si myslím že né, taky jem objednával Cruze v černé kůži a auto přijelo v šedivé.
Černou kůži jsem ještě ve Cruzu neviděl ani v zahraničí.
Pravdou je že když jsem auto objednával tak ho dělali jenom v jedné barvě kůže. Ted už dělají i v kombinaci černá- cihlová.
Dokonce ani interier nebyl černý, byl jenom šedivý, ale ted je i černý interer.
Ve smlouvách mají černou ale černou nedělali, takže držím palce nech si první co bude mít černou kůži.
Hod si prosím do profilu odkud jseš, je to pro naší lepší orientaci, díky.
Já osobně si myslím že né, taky jem objednával Cruze v černé kůži a auto přijelo v šedivé.
Černou kůži jsem ještě ve Cruzu neviděl ani v zahraničí.
Pravdou je že když jsem auto objednával tak ho dělali jenom v jedné barvě kůže. Ted už dělají i v kombinaci černá- cihlová.
Dokonce ani interier nebyl černý, byl jenom šedivý, ale ted je i černý interer.
Ve smlouvách mají černou ale černou nedělali, takže držím palce nech si první co bude mít černou kůži.
Hod si prosím do profilu odkud jseš, je to pro naší lepší orientaci, díky.
Carthell Prg
No ja som Cruza v ciernej kozi uz videl.Bolo to vo Viedni
Chevrolet Cruze LT Navi 2.0 VCDi 120kw 2011
Hmmm a čo to tam stálo???
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
No praveze ved v novom katalogu Ciernu kozu ponukaju (Jet Black) a taktiez aj na oficial stranke Chevroletu, tak potom neviem preco je s tym taky problem. Potom v tom maju ozaj pekny bordel, ved neponukam nieco co nedodavam (inac som nasiel len videa v Ciernej kozi,ale neviem ci to neni z Americkeho trhu). Tiez sa toho obavam ze si pojdem pren a zrazu bude v tej sedej, ale tak slecne v predajni som jasne a zretelne povedal ze v sedej ho v ziadnom pripade nechcem a ze keby to neni mozne dodat v ciernej nech mi zavolaju stavim sa a najdeme alternativu (ale nech mi urcite volaju) Takze teraz to zalezi len na nich ako sa k tomu postavia, len nerad by som zabil tri mesiace cakania a potom z toho nic nebude... Rozmyslam ze sa tam stavim (v predajni) tak o tyzden dva co som to objdenal (Slecna aj tak tvrdila ze nove auta pojdu do vyroby az v auguste) a spytam sa ci je vsetko v poriadku a ci neboli s tou ciernou dake problemy. Len neviem preco mam pocit ze to sami nevedia ako to pride az kym to nebudu mat na predajni...
Já jsem se právě koukal do smlouvy a v kolonce Top výbava mám uveděné - Kožené čalounění černé.
Auto přijelo v šedivé kůži a musím říct že mě osobně se to líbi mnohém více.
Nadruhou stranu je pravda že před třema lety auta v černém interieru nedělali, tak je pravděpodobné že to budeš mít v černé kůži, držím palce a už jsem zvědavý na tvoje fotky s interieru.
Auto přijelo v šedivé kůži a musím říct že mě osobně se to líbi mnohém více.
Nadruhou stranu je pravda že před třema lety auta v černém interieru nedělali, tak je pravděpodobné že to budeš mít v černé kůži, držím palce a už jsem zvědavý na tvoje fotky s interieru.
Carthell Prg