Chevrolet Cruze - Nový člen SNR vybírá

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Kjub

Re: Chevrolet Cruze - Nový člen SNR vybírá

Příspěvek od Kjub »

Hanzy píše:Chlapi a nemusite mit na ty traktory skupinu T at muzete na cesty? :lol: :lol: :lol:
V nekterych zemich uz se nesmi s timhle do centra mesta vubec tak si tam dejte rychle drzaky na kolo... :D
Noo sak skus sa postavit do cesty takemu traktoru. Ta prevalcuje! 8) 8) 8)
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Reklama

snr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snr »

Dimco Nubira 97 píše:Preeesne tak....ale povedal by som že reálna spotreba dokáže byť omnoho nižšia... :) keď sa auto dobre zabehne a jazdí sa štýlom eco-rally a akcelerácia môže byť aj svižnejšia aj tak si myslím že na tom aute spravíš spotrebu okolo 5,2-5,5 takže úplne v poho.... na všetkých autách som zatiaľ svojim štýlom spravil lepšiu spotrebu ako je tabuľková a nie som brzdou na ceste !!! ale využívam brzdenie motorom keď vchádzam do obce resp. z kopca a takisto aj dojazdy :)
Tak to ti závidím, já se na tabulkovou u fábky ani nedostal a jezdím tak o 2 litry nad.
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
snr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snr »

Mám novou perlu: kolega mi řekl, že: "však ten Cruze není ani tak dlouhý... no kolik může mít.. tak 3,8m ?" :-D :-D :-D
Dimco Nubira 97

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

Tak s tým odhadom nech sa dostaví na najbližší dopravný inšpektorát a odovzdá vodičský preukaz...ide o ohrozovanie účastníkov cestnej premávky a seba samého :D
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
tomask

Příspěvek od tomask »

snr píše:Mám novou perlu: kolega mi řekl, že: "však ten Cruze není ani tak dlouhý... no kolik může mít.. tak 3,8m ?" :-D :-D :-D
sekol se jenom skoro o 1 m :lol: (cca 80 cm)
Carthell Prg
snr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snr »

Mám dotaz, špiní se při jízdě ve špatném počasí zadní sklo (déšť, sníh-sračka) ? U fabie bez zadku je to katastrofa, pořád musím stírat. Všiml jsem si, že u sedanů se zadní sklo nešpiní a tudíž není potřeba stěrač.

Díky.
snr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snr »

Když si kliknu na autobayer.cz na skladové vozy, tak tam má velmi slušnou nabídku. Tak jsem hned objednal testovací jízdu v Cruze 2.0 VCDI 163k.
snr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snr »

Ovšem v předváděcích vozech Cruze 2.0 chybí...
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

snr píše:Mám dotaz, špiní se při jízdě ve špatném počasí zadní sklo (déšť, sníh-sračka) ? U fabie bez zadku je to katastrofa, pořád musím stírat. Všiml jsem si, že u sedanů se zadní sklo nešpiní a tudíž není potřeba stěrač.

Díky.
Keď prídeš ráno k zasneženému autu a chceš hneď odísť, tak samozrejme dozadu veľa nevidíš. Ale po zapnutí zadného odmrazovania je to za chvíľu 100% OK. Tento problém by si riešil iba v prípade ak by si nemal parkovacie senzory, lebo s dobre zasneženým a zamrznutým sedanom sa hlavne pri parkovaní v rade vozidiel za sebou manévruje ťažko. Pri samotnej jazde som ale nikdy nemal problém ani za hustého sneženia, ani za dažďa. Možno neprečítaš nápis na tričku vodiča za sebou, ale viditeľnosť áut je v pohode, lebo humus z cesty sa ti na sklo nedostane a sneh sa topí a voda steká. :D :D :D
tomask

Příspěvek od tomask »

Zadní stěrač nepotřebuješ, je to ulně v poho.
Carthell Prg
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Potvrdzujem, ze stierac netreba, lebo tym sklonom skla vsetko pekne steka dole. A senzory su najlepsie, vdaka nim ani necistim zadne sklo ak tam neni pol metra snehu), lebo 5 min jazdi a je to aj tak prec. :P Inak senzory mi zachranili asi 3x echt tuk a jedneho najebaneho chodca. :mrgreen: 2. najlepsia vec je tempomat a 3. dazdovy senzor.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
snr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snr »

Kjub píše:Potvrdzujem, ze stierac netreba, lebo tym sklonom skla vsetko pekne steka dole. A senzory su najlepsie, vdaka nim ani necistim zadne sklo ak tam neni pol metra snehu), lebo 5 min jazdi a je to aj tak prec. :P Inak senzory mi zachranili asi 3x echt tuk a jedneho najebaneho chodca. :mrgreen: 2. najlepsia vec je tempomat a 3. dazdovy senzor.
Jinými slovy koupit si Cruze s max. výbavou se prostě vyplatí.
lluubboo

Příspěvek od lluubboo »

Mne osobne dost vadi, ze to nema zadny stierac. Jazdim vela po meste a casto stojim na krizovakach. Za dobu cakania na semaforoch sa zadne okno stava neprehliadnym a urcite to nie je bezpecnejsie.
Najma ked aj vonkajsie zrkadla sa zaspinia.

Z hladiska dizajnu je to krajsie bez stieracov ale z hladiska bezpecnosti, najma v meste - minus.
Cruze 1.8 LT, r.v. 2010
666

Příspěvek od 666 »

pro lluubboo: Tak to se mi ještě nestalo. Děšť nevadí, na sníh pustím vyhřívání. Jedině, že by padaly ho..a. To potom jo.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

pre lluubboo: To aký sneh tam u vás padá. Keď máš normálne vykúrené auto tak to stačí, lebo už sa topí. Keď ešte pustíš aj vyhrievanie zadného skla, tak neexistuje aby sa ti tam udržal. Iné je, keď ráno vyrazíš z domu so studeným nevykúreným autom, zastavíš na 4-5 tich semaforoch a si v robote ešte aj so studeným motorom.
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Cruze“