Noo sak skus sa postavit do cesty takemu traktoru. Ta prevalcuje!Hanzy píše:Chlapi a nemusite mit na ty traktory skupinu T at muzete na cesty?
V nekterych zemich uz se nesmi s timhle do centra mesta vubec tak si tam dejte rychle drzaky na kolo...
Chevrolet Cruze - Nový člen SNR vybírá
Moderátor: Blue Lanos
Re: Chevrolet Cruze - Nový člen SNR vybírá
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
Tak to ti závidím, já se na tabulkovou u fábky ani nedostal a jezdím tak o 2 litry nad.Dimco Nubira 97 píše:Preeesne tak....ale povedal by som že reálna spotreba dokáže byť omnoho nižšia... keď sa auto dobre zabehne a jazdí sa štýlom eco-rally a akcelerácia môže byť aj svižnejšia aj tak si myslím že na tom aute spravíš spotrebu okolo 5,2-5,5 takže úplne v poho.... na všetkých autách som zatiaľ svojim štýlom spravil lepšiu spotrebu ako je tabuľková a nie som brzdou na ceste !!! ale využívam brzdenie motorom keď vchádzam do obce resp. z kopca a takisto aj dojazdy
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
Mám novou perlu: kolega mi řekl, že: "však ten Cruze není ani tak dlouhý... no kolik může mít.. tak 3,8m ?"
- Dimco Nubira 97
Tak s tým odhadom nech sa dostaví na najbližší dopravný inšpektorát a odovzdá vodičský preukaz...ide o ohrozovanie účastníkov cestnej premávky a seba samého
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
sekol se jenom skoro o 1 m (cca 80 cm)snr píše:Mám novou perlu: kolega mi řekl, že: "však ten Cruze není ani tak dlouhý... no kolik může mít.. tak 3,8m ?"
Carthell Prg
Mám dotaz, špiní se při jízdě ve špatném počasí zadní sklo (déšť, sníh-sračka) ? U fabie bez zadku je to katastrofa, pořád musím stírat. Všiml jsem si, že u sedanů se zadní sklo nešpiní a tudíž není potřeba stěrač.
Díky.
Díky.
Když si kliknu na autobayer.cz na skladové vozy, tak tam má velmi slušnou nabídku. Tak jsem hned objednal testovací jízdu v Cruze 2.0 VCDI 163k.
Ovšem v předváděcích vozech Cruze 2.0 chybí...
Keď prídeš ráno k zasneženému autu a chceš hneď odísť, tak samozrejme dozadu veľa nevidíš. Ale po zapnutí zadného odmrazovania je to za chvíľu 100% OK. Tento problém by si riešil iba v prípade ak by si nemal parkovacie senzory, lebo s dobre zasneženým a zamrznutým sedanom sa hlavne pri parkovaní v rade vozidiel za sebou manévruje ťažko. Pri samotnej jazde som ale nikdy nemal problém ani za hustého sneženia, ani za dažďa. Možno neprečítaš nápis na tričku vodiča za sebou, ale viditeľnosť áut je v pohode, lebo humus z cesty sa ti na sklo nedostane a sneh sa topí a voda steká.snr píše:Mám dotaz, špiní se při jízdě ve špatném počasí zadní sklo (déšť, sníh-sračka) ? U fabie bez zadku je to katastrofa, pořád musím stírat. Všiml jsem si, že u sedanů se zadní sklo nešpiní a tudíž není potřeba stěrač.
Díky.
Zadní stěrač nepotřebuješ, je to ulně v poho.
Carthell Prg
Potvrdzujem, ze stierac netreba, lebo tym sklonom skla vsetko pekne steka dole. A senzory su najlepsie, vdaka nim ani necistim zadne sklo ak tam neni pol metra snehu), lebo 5 min jazdi a je to aj tak prec. Inak senzory mi zachranili asi 3x echt tuk a jedneho najebaneho chodca. 2. najlepsia vec je tempomat a 3. dazdovy senzor.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Jinými slovy koupit si Cruze s max. výbavou se prostě vyplatí.Kjub píše:Potvrdzujem, ze stierac netreba, lebo tym sklonom skla vsetko pekne steka dole. A senzory su najlepsie, vdaka nim ani necistim zadne sklo ak tam neni pol metra snehu), lebo 5 min jazdi a je to aj tak prec. Inak senzory mi zachranili asi 3x echt tuk a jedneho najebaneho chodca. 2. najlepsia vec je tempomat a 3. dazdovy senzor.
Mne osobne dost vadi, ze to nema zadny stierac. Jazdim vela po meste a casto stojim na krizovakach. Za dobu cakania na semaforoch sa zadne okno stava neprehliadnym a urcite to nie je bezpecnejsie.
Najma ked aj vonkajsie zrkadla sa zaspinia.
Z hladiska dizajnu je to krajsie bez stieracov ale z hladiska bezpecnosti, najma v meste - minus.
Najma ked aj vonkajsie zrkadla sa zaspinia.
Z hladiska dizajnu je to krajsie bez stieracov ale z hladiska bezpecnosti, najma v meste - minus.
Cruze 1.8 LT, r.v. 2010
pro lluubboo: Tak to se mi ještě nestalo. Děšť nevadí, na sníh pustím vyhřívání. Jedině, že by padaly ho..a. To potom jo.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
pre lluubboo: To aký sneh tam u vás padá. Keď máš normálne vykúrené auto tak to stačí, lebo už sa topí. Keď ešte pustíš aj vyhrievanie zadného skla, tak neexistuje aby sa ti tam udržal. Iné je, keď ráno vyrazíš z domu so studeným nevykúreným autom, zastavíš na 4-5 tich semaforoch a si v robote ešte aj so studeným motorom.