Si nevidel to video jak vjela zenska kabrosem chlapovi pred nosem na misto?
Jak na nej vylezl a pekne ji ho cely pochcal at tam nemas pak prekvapeni v aute
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Tak ja predpokladam, ze neni hovado a nic neudela, nicmene pokud si zase nevsimne, uz mu neco reknu a jsem zvedavy, jak se bude vykrucovat. Ja to po nem prelakovat nechci, jen jsem zvedavy, co bude rikat
Dnes mi volali zo servisu. Maju mi vymenit mejake kabliky pod sedackami. Ma to nieco spolocne s airbagmi. (code 95). Tie kabliky su totiz kratke a pri posuvani sedadie to nejak hapruje .Zatial som s tym nemal problem ale som rad , ze to takto vymenia. Robia to asi celoplosne na vsetkych Cruzoch.
no me zatim nevolali ale taky mi to sem tam naskoci, ted mam auto v servisu a rikal jsem jim o tom tak uvidime jestli to taky vymeni...
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Tak dnes som vysaval a trocha agresivnejsie som trmacal so sedadlami, lebo som sa ponahlal a co sa stalo? Kontrolecka a Code 95 vyskocila. Ale trochu som zase pokymacal so sedadlami a uz to nerobi...
Zdar borci. Tak jsem se spletl, svolavacka neni delana na to, co uz nam nekterym (teda treba me) opravili, ale jeste na neco jineho. Kdyz se mi rozsvitil code 95, bylo to kabelem pod volantem, ten mi premostili, ale ta svolavacka je na vymenu kabelu u sedadla spolujezdce, tzn druhy zdroj zavady. Dneska jsem si to nechal vymenit, doted to nesvitilo, takze je mi jasne, ze ted to zacne
Teraz som sa vratil z ABAUTO Humenne (vratil som prevozne)...a hned mi aj oznamili zvolavacku prave na tie kabely pod sedadlami....ze vraj to objednavaju niekde z Holandska, za dve hodiny by som mal mat auto k dispozicii.... uvidime....mozno az po tom mi zacne svietit CODE 95
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter