serviska cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: serviska cruze
Ja zase zažil, že neprošlo. Sice ne u Cruze, ale taky to byl Chevrolet.
černý Cruze 1,8 LT
- Reklama
Tak jsem si konečně našel čas a znova proslistoval příručku a opravdu je tam u Cruze v ČR interval 30 tkm. No nic, na další zajedu v 30 tkm a pak se uvidí co a jak dál.
černý Cruze 1,8 LT
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já si dovolim ekologickou vsuvku - kéž by někdo dokázal spočítat ve velkym a zveřejnit, co by stálo zrušení všech těchhle podělanejch filtrů. Když na jednom blbym Cruzovi klesne spotřeba o 2-2,5l/100 km což je dost. Tim klesá nutnost jezdit k pumpě a v globálu to znamená i míň km naježděnejch kamionama a tankerama co to svinstvo převážej... Jeslti by to neznamenalo nakonec míň emisí než zachytěj všechny tyhle pochybný filtry v těchhle autech. A to nepočítam že se musej jezdit extra bonus prodloužený jízdy když se to svinstvo vypaluje.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Hlavne ten filtr vubec nesnizuje emise ale zachycuje kourivost. Dneska jsme byl u znamiho co uci ve skole v autodilne a tak sme premerili emise a vesel jsem se uplne vpohode. Nechapu proc tuhle blbost do tech aut vubec davaj kdyz to nejak nepomaha k nizsim emisim. Jinak jeste k STK pribuznej taky neprosel jenze tam kde mu to delal byli tak blby ze mu to vyndali a nenechli mu tam ten prazdnej filt ale dali mu tam normalne klasickou vyfukovou trubku, tak to pak je asi pruser.
Jo, to znam. V protokolu je uvedeno: vizualni zkouska - nevyhovuje a k samotnemu mereni ani nedojde.
A k tomu DPF - lidi jsou tak zmasirovany, ze to chtej, tak proc jim to neprodat. Slysel jsem desitky argumentu proti ruznejm autum typu to bych si v zivote nekoupil, to nema DPF.
A k tomu DPF - lidi jsou tak zmasirovany, ze to chtej, tak proc jim to neprodat. Slysel jsem desitky argumentu proti ruznejm autum typu to bych si v zivote nekoupil, to nema DPF.
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
Tobě tam nechali původní dpf a vydlabali ten bordel nebo jak??.Já bych si právě představoval provrtat ho a ponechat pro oko technika na STK
Captiva 2.0 crdi/2007/automat
Malaguti Phantom 100
První vozítko Škoda 1100 MB de Luxe,r.v.1969
Malaguti Phantom 100
Presne tak ten humus z toho vyndali a filtr tam vratili takze okem to neni vubec poznat
A lidi co by si nekoupili auto bez DPF tak tem preju at si ho koupej a uvidej jak z toho budou nestastny. Znam hodne lidi co to ma a vsichni jsou z toho po naky dobe na prasky, tak to resej demontazi
A lidi co by si nekoupili auto bez DPF tak tem preju at si ho koupej a uvidej jak z toho budou nestastny. Znam hodne lidi co to ma a vsichni jsou z toho po naky dobe na prasky, tak to resej demontazi
Pánové, vy nevíte na co je DPF v naftovém autě?
Protože: při zvýšení vstřik. tlaků a zmenšení velikosti rozstřiku nafty do válce došlo totiž u slavných Common Railů k zajímavé věci: velikost saze, kterou CR motor produkuje je tak malá, že "přesně" pasuje do plicních kanálků a způsobuje velice rychle rakovinu. Proto je to tak, že CR motory, které nemají DPF jsou velice nebezpečné, hlavně pro auta jedoucí za ním a nemající jemný filtr v klima systému. Takže asi tak, zlaté traktory s předkomůrkovým spalováním....
Protože: při zvýšení vstřik. tlaků a zmenšení velikosti rozstřiku nafty do válce došlo totiž u slavných Common Railů k zajímavé věci: velikost saze, kterou CR motor produkuje je tak malá, že "přesně" pasuje do plicních kanálků a způsobuje velice rychle rakovinu. Proto je to tak, že CR motory, které nemají DPF jsou velice nebezpečné, hlavně pro auta jedoucí za ním a nemající jemný filtr v klima systému. Takže asi tak, zlaté traktory s předkomůrkovým spalováním....
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
- Hanzy
Takze kdo da PDF ven tak at si da odvod vyfuku do kabiny auta at si uzije a nedychame to my!
Klepocmoudy poprdene
Klepocmoudy poprdene
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
A to jako že máme diesel tak ho máme dát do šrotu,protože nejsi přítel nafty????.Myslím že okolo Mostecka a Ostravska je sazí a popílku tolik že saze z nafty jsou jen malé procento a to nikomu nevadí?.
Malaguti Phantom 100
Malaguti Phantom 100
- Hanzy
Bylo by nejlepsi do srotu Nejen ze to zpusobuje demenci majitelu vozidel to vidime jak po cestach jezdi ale i ty cmoudy z toho zpusobujou demenci a rakovinu nas ostatnich a to uz je prokazano!
Za kominy fabryk nejezdim a necoudi mi pred nosem primo do auta a nezanasi mi filtry v aute a me plice...
Za kominy fabryk nejezdim a necoudi mi pred nosem primo do auta a nezanasi mi filtry v aute a me plice...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
To jsme od diskuze trochu odbočili,to už by člověk nesměl vylézt před barák a dýchat to naše ovzduší.
Malaguti Phantom 100
Malaguti Phantom 100
Hlásim sa ako ďalší k týpkom, ktorí hodili záruku za hlavu. Zvažoval som to dlhšie. Ako píšem v inom vlákne https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 7&start=15 navštívil som mechanika s brzdami a na mieste som sa nakoniec rozhodol že si pri tom urobím výmenu oleja, ktorý som si vopred nachystal že keď pôjdem do autorizovaného servisu.
Čistenie bŕzd za 15€, olej GM Motor Oil Dexos 2 5W-30 za 32€, filter 12€. Sumasumárum 59€.
Ale vybral som si nováčikovskú daň.
Ako automobilový novic som slepo objednal olejový filter, ktorý mi vyplul internetový katalóg - šroubovací kovový GM 0650401 za 4,61€.
Mechanik ma vyviedol z omylu, keď mi povedal že tam ide iba papierová vložka. Dokonca aj keď som ju následne išiel kupovať, v obchode mi predavač najprv vytiahol ten istý šroubovací filter. Až keď som ho na to upozornil, tak pozrel do iného katalógu a tam našiel správny - za 12,10€.
Ako povedal Lenin: Učiť sa! Učiť sa!Učiť sa! .......alebo čítať pozorne Chevrolet fórum.
Čistenie bŕzd za 15€, olej GM Motor Oil Dexos 2 5W-30 za 32€, filter 12€. Sumasumárum 59€.
Ale vybral som si nováčikovskú daň.
Ako automobilový novic som slepo objednal olejový filter, ktorý mi vyplul internetový katalóg - šroubovací kovový GM 0650401 za 4,61€.
Mechanik ma vyviedol z omylu, keď mi povedal že tam ide iba papierová vložka. Dokonca aj keď som ju následne išiel kupovať, v obchode mi predavač najprv vytiahol ten istý šroubovací filter. Až keď som ho na to upozornil, tak pozrel do iného katalógu a tam našiel správny - za 12,10€.
Ako povedal Lenin: Učiť sa! Učiť sa!Učiť sa! .......alebo čítať pozorne Chevrolet fórum.
Panove kam jezdit do servisu v okoli Ostravska? Ja tady tu prodejnu a servis v Ove nemam moc rad, takze jestli jezdite do Opavy (odkud mam cruze) nebo do Kunina? napiste jestli znat pribliznou cenu prvni servisky v tehle servisech.
Diky moc Michal
najeto prvnich 100 km
Diky moc Michal
najeto prvnich 100 km
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
-
Iacobus, keď si nechcel záruku, mal si sa s predajcom dohodnúť, aby ti niečo zľavil alebo dal grátis nejaké príslušenstvo. Ono ta záruka fakt není zadarmo k novému autu ale je už v cene. Bez záruky si mohol mať auto aspoň o 1000 € lacnejšie. Každopádne si to určite pred výmenou oleja asi zvažoval. Prajem ti aby sa ti to v budúcnosti nevypomstilo.