Zimni gumy a kola
Moderátor: Blue Lanos
Re: Zimni gumy a kola
to nevím ,ale třeba s přepsal snad by mu v Chevy nedali špatný gumy i když........
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Reklama
Jak už někdo psal, základní rozměry kol a pneu jsou v přehledu. Další schválené jsou dotištěné na konci techničáku. 55 ale zní divně.
jinak mám taky chrumkavé černé disky ( slovenština je nádherná ), ale až v pneuservisu jsem zjistil, že šrouby z origo liťáků poněkud nepasují na oceláče.. takže jsou objednané...
jinak mám taky chrumkavé černé disky ( slovenština je nádherná ), ale až v pneuservisu jsem zjistil, že šrouby z origo liťáků poněkud nepasují na oceláče.. takže jsou objednané...
černý Cruze 1,8 LT
Já mám u 1,8 LT
základ 6,5 J x 15 ET39, 205/65 R15 94V
variabilní provedení
6,5J x 16 ET 39, 205/60 R16 92V
7J x 17 ET 42, 215/50 R 17 91 V
základ 6,5 J x 15 ET39, 205/65 R15 94V
variabilní provedení
6,5J x 16 ET 39, 205/60 R16 92V
7J x 17 ET 42, 215/50 R 17 91 V
černý Cruze 1,8 LT
topa77 píše:Jak už někdo psal, základní rozměry kol a pneu jsou v přehledu. Další schválené jsou dotištěné na konci techničáku. 55 ale zní divně.
na alu kola a na plecháče jsou vždycky jiné šrouby nebo matky mají jiné sedlo někdy to ,ale pasuje já to měl tak taky
Edmund Burke
Edmund Burke
- Scorpion.11
Já používám též jen ty jediné matky co jsem dostal s autem jak na liťáky tak i na plecháče a sedí
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
jj, prý jen škodovka to má stejné
ale omlouvá mne, že cruze je moje první auto, na kterém mám lité kola, zatím jsem "tunil" jen poklicema
ale omlouvá mne, že cruze je moje první auto, na kterém mám lité kola, zatím jsem "tunil" jen poklicema
černý Cruze 1,8 LT
já taky ale vždycky tak na týden než je někdo ukradltopa77 píše:jj, prý jen škodovka to má stejné
Edmund Burke
Edmund Burke
No ony pasovaly jakžtakž i u mne, ale nedosedly úplně,protože mají širší to, o čem psal ladinek tak pro jistotu raději koupit úplně pasující
černý Cruze 1,8 LT
Ano, nevsimol som si tie doplnkove rozmery, takze tam su uz "standardne" rozmery. Takze vsetko OK
Cruze 1.8 LT, r.v. 2010
Ja som dával včera 16" plecháče (od KFZ-asi jediné ktoré sa dajú zohnať) a matky z originál hliníkových diskov mi pasovali, resp. doliehali perfektne.
to: topa77
Sú to 16-ky.
Sú to 16-ky.
Já mám lité 17 a plechy na zimu 16, možná je problém v tom...
černý Cruze 1,8 LT
Ked som si objednal pneu s plechacmi tak budem mat k tomu snad pribalene aj sroby, ne? Ci?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
záleží jak která firma některá to dá zdarma k tomu některá to prodá ,mají to většinou napsaný na stránkách,k liťákům se dávají středící kroužky zdarma jestli k plecháčům matky.....
Edmund Burke
Edmund Burke