NEW SPARK je v ČR

Nový nástupce Matize zde nesmí chybět

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Re: NEW SPARK je v ČR

Příspěvek od Vazoun »

Přeji všem na foru hezký den a také všechny zdravím :o) " Jajuško95 " neváhej a kup :o) držíme palce at' to vyjde :lol:
zdraví " Vazoun " a těší se, že s novým už přijedeš do Seletic -i
--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20 :P
Nový Spark.jpg
Nový Spark.jpg (153.99 KiB) Zobrazeno 2010 x
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Vazounku, s novým to do Seletic ještě nestihneme, ale Vřešťov bychom stihnout měli ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Miluju bleskové akce :lol: Dnes jsme zamluvili Sparka. Budeme mít výbavu LS, tmavohnědou metalízu. Kupovat budeme u Srby v Praze.

Takže i my se staneme majiteli nového prcka a do Seletic tudíž přijedeme Sparkem ;) A tohle je přímo náš budoucí kocour ;)
Přílohy
29901S022.jpg
29901S022.jpg (167.43 KiB) Zobrazeno 1993 x
29901S021.jpg
29901S021.jpg (162.6 KiB) Zobrazeno 1994 x
29901S020.jpg
29901S020.jpg (154.12 KiB) Zobrazeno 1994 x
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

To byla akce střela.. :lol: :lol:
Tohle bude naše prdélka.. :lol: :lol:
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
PeterF

Příspěvek od PeterF »

Gratulujem
Hura uz sa niesom sam v nasom krasnom Ceskoslovensku.V tej hnedej vypada krasne dufam ze budete spokojny a niekde na zraze sa uvidime. :PP:
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Děkujeme, byla to opravdu taková "hurá" akce.. :lol: :lol: mi se líbil v té hnědé i předtím.. Na bílého by jsme museli čekat až 3 měsíce a to je dlouhá doba, to se nám nechce.. V jaké výbavě máš Sparka? Určitě se někde potkáme.. ;)
PeterF píše:Gratulujem
Hura uz sa niesom sam v nasom krasnom Ceskoslovensku.V tej hnedej vypada krasne dufam ze budete spokojny a niekde na zraze sa uvidime. :PP:
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já jsem na to sám zvědav. Sice to bude jen 1,0, přitom původní plán byl 1,2, ale to zas tak nevadí...hlavní podmínku jsem měl radio, okénka v elektrice, stavitelný volant a klimatizace, což splňuje tento hnědý... ;)

A prý budeme první kupci nového Sparka u Srby ;) :lol:
PeterF

Příspěvek od PeterF »

Ja mam LT nemohol som odolat ked som ho uvidel u predjcu dostal ma ten agresivny vzhlad.Na tak male auto vypada v spatnom zrkadle dost divoko a nakoniec som ukecal paradnu zlavu tak som sa rozhodol pre LT.Inak ta hneda je velmi zaujimava mam pocit ze vypada z kazdeho uhlu inak.
A dostali ste ipod? Ak nie treba kopat buchat hryzt ja sa na to tiez chystam lebo mi ho zatial nedodali.
Jedine za co som priplacal bola plnohodnotna rezerva nemozem si pomoct ale lepiacej sade a kompresoru neverim.
Vyslo to nejakych 130 eur aj so zdvihakom a naradim.
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Plnohodnotnou rezervu chci taky...o iPodu jsem ještě nepřemýšlel, zatím se všechno odehrává přes telefon a e-mail. Takže na místě předpokládám vše domluvíme....jinak Slevy jsou tam celkem dost zajímavé...
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

To jsme se ještě nedomluvili, je to v Praze, pojedeme tam asi ještě tento týden, ale asi taky budeme chtít plnohodnotnou rezervu.. Jinak jsme se shodli, že mi bohatě stačí to LS, v tom není palubní počítač a ovládání rádia na volantu, hlavně, že budeme mít klimu a el.ovladání předních oken ;) :D ta hnědá je moc zajímavá, mě zaujala už v Náchodě,nemohla jsem z něj spustit oči.. :D
PeterF píše:Ja mam LT nemohol som odolat ked som ho uvidel u predjcu dostal ma ten agresivny vzhlad.Na tak male auto vypada v spatnom zrkadle dost divoko a nakoniec som ukecal paradnu zlavu tak som sa rozhodol pre LT.Inak ta hneda je velmi zaujimava mam pocit ze vypada z kazdeho uhlu inak.
A dostali ste ipod? Ak nie treba kopat buchat hryzt ja sa na to tiez chystam lebo mi ho zatial nedodali.
Jedine za co som priplacal bola plnohodnotna rezerva nemozem si pomoct ale lepiacej sade a kompresoru neverim.
Vyslo to nejakych 130 eur aj so zdvihakom a naradim.
Ford Mondeo, 2.0 diesel
PeterF

Příspěvek od PeterF »

Ten palubny pocitac je uplne zbytocny vobec ho nepouzivam ukazuje len dojazd na nadrz a nie priemernu spotrebu a pocita km na asi 3 vylety nic viac tam nieje.Teda okrem hodin ale tie tam budu aj bez palubaka.Klima je zaklad uz by som auto bez nej nechcel nech si vravi kto chce co chce kto nezazil korzicke peklo nevie :D
Pacia sa mi tie velke hmlovky.Ohladom tej rezervy super je ze vam zostane komplet kompresor aj napln takze dvojita istota.Ja by som to mozno ani neriesil ale co som zistoval rozmer pneu 155/70 R14 nemavaju nikde bezne skladom takze v pripade poriadneho defektu by som mal problem a kedze je to nase jedine vozidlo tak na nejakej dovolenke niekde v horach by to bola celkom sranda zhanat.
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Přesně totéž si říkám...někde se stane defekt a budeme se muset courat kdovíkam do pneuservisu na opravu...
xsoftx

Příspěvek od xsoftx »

To Jajuska95 & Ivoš...

Gratuluji k novému domácímu mazlíčkovi -i Zdá se, že u Srby v Řeporyjích prodejce změnil přístup, protože když jsem tam byl v září, tak o jakýkoliv slevách, ať za úvěr či cash, se nechtěla vůbec bavit....
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Náš budoucí mazlík je skladovka, takže na to nasadili slevu cca 60 000 Kč za leasing.
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Ivoš píše:Náš budoucí mazlík je skladovka, takže na to nasadili slevu cca 60 000 Kč za leasing.
--------------------

-i kolegáčci " Jajuško a Ivo " -i i " Vazoun " upřimně gratuluje a malilinkato tiše závidí :lol: ale opravdu jenom malounko :lol: tak si ho užívejte kluka " kakového braun do zelena " :lol:
Odpovědět

Zpět na „SPARK“