Pro pobavení....
Moderátor: Blue Lanos
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro pobavení....
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den tak to " Alvine " už je hezčí snímek pro pobavení - vid' ??? Čau " Vazoun " :lol:to není vyhořelá plechovka
Člen Matiz clubu reg.čís.20
-------------------Člen Matiz clubu reg.čís.20
- Reklama
Chudinka, musi si ich drzat, aby jej tie slabo prisite umeliny neodpadli.....
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
------------------------mzprx píše:Chudinka, musi si ich drzat, aby jej tie slabo prisite umeliny neodpadli.....
No možno máš aj pravdu kolegáčik " mzprx "
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Tak na tejto fotke sa vytešujem už 3.deň dal som si ju aj ako pozadie pracovnej plochy
reku to sú už noví šunkovci nachystaní pre nás, modrý pre Vojtu,zelený pre Vazouna,ten oranžovo hnedý pre Karla,ten streiborný pre člena komunity na FB s nickom Matiz.sk a ten červaný by sa asi utrel mne ,lebo ten nááádherny bledomodrý na tejto fotke nie je,a moja polovička zas sníva o červenom no holt,akuráť že snívajte s nami ,holt pokrok nezastavíš,hoci na 1.pohľad mali najkrajší kukuč tie 2-kové,čo máme,aspoň na moj vkus aj boli na tom lepšie,čo sa týka výhľadu cez bočné okná,ale vývoj ide napred.
reku to sú už noví šunkovci nachystaní pre nás, modrý pre Vojtu,zelený pre Vazouna,ten oranžovo hnedý pre Karla,ten streiborný pre člena komunity na FB s nickom Matiz.sk a ten červaný by sa asi utrel mne ,lebo ten nááádherny bledomodrý na tejto fotke nie je,a moja polovička zas sníva o červenom no holt,akuráť že snívajte s nami ,holt pokrok nezastavíš,hoci na 1.pohľad mali najkrajší kukuč tie 2-kové,čo máme,aspoň na moj vkus aj boli na tom lepšie,čo sa týka výhľadu cez bočné okná,ale vývoj ide napred.
- Přílohy
-
- 2010-Daewoo-Matiz-Creative-Front-Group-Picture-800x600.jpg (179.2 KiB) Zobrazeno 2873 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------alvin píše:Tak na tejto fotke sa vytešujem už 3.deň dal som si ju aj ako pozadie pracovnej plochy
Pěkná fotečka kolego " Alvine " ted' už jen ty prašule - vid'? Viděli jsme jej na srazu v Seleticích a bylo mi dovoleno do něj i usednout a omakat - díky " Jajušce " čau " Vazoun "
Vazounku, a co jsi na něj říkal? A Vazounku, to dovolil i Ivoš, je to i jeho Spark..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-----------------Jajuska95 píše:Vazounku, a co jsi na něj říkal? A Vazounku, to dovolil i Ivoš, je to i jeho Spark..
Omlouvám se, v tom rozrušení při nastupování, jsem si to ani tak moc neuvědomil,a Ivoš nic nenamítal jsem si vědom toho,že je to mazel vás obou a držím palce aby se mu vandalové,nenechavci a závistivci zdaleka vyhýbali
Hezký den všem na foru - přeje " Vazoun "
Jo a hodnocení Sparka ? Vše bylo již zhodnoceno všemi předchůdci a já osobně se k nim přidávám - suprově perfektní
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den nedalo mi to a když jsme v sekci " pro pobavení " tak sem musím nutně vložit foto , které jsem objevil v nabídce Autobazaru AAA.
Jedná se o prodej Matize SE ve výbavě jako mám já i rok výroby je shodný a barva U38 taktéž. O to nic ale všimněte se té špíny v motorovém prostoru
Kdybych někdy chtěl toho mýho Matize prodat, tak se budu snažit jej co nejvíce nablejskat a vypulírovat Zůstal jsem
nad tímto fotem docela znechucen. Co vy na to ?? Majitel asi neměl zrovna smysl pro čistotu vozidla,že ?? Já se teda přátelé nemusím stydět otevřít motorový prostor ani při běžném provozu,natož pokud bych to fotil pro bazar na prodej - zdraví " Vazoun "
Jedná se o prodej Matize SE ve výbavě jako mám já i rok výroby je shodný a barva U38 taktéž. O to nic ale všimněte se té špíny v motorovém prostoru
Kdybych někdy chtěl toho mýho Matize prodat, tak se budu snažit jej co nejvíce nablejskat a vypulírovat Zůstal jsem
nad tímto fotem docela znechucen. Co vy na to ?? Majitel asi neměl zrovna smysl pro čistotu vozidla,že ?? Já se teda přátelé nemusím stydět otevřít motorový prostor ani při běžném provozu,natož pokud bych to fotil pro bazar na prodej - zdraví " Vazoun "
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Konkurencia pre Vojtu ale nerozluštil som ,čo tá skratka znamená,jazdia na ňom 2 ženy,tak možno Týmto Dámam Ideálny ?
- Přílohy
-
- DSC00001.JPG (81.73 KiB) Zobrazeno 2284 x
-
- šunkovecTDi.JPG (20.86 KiB) Zobrazeno 2284 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
správni chlapi milujú správne autá (fotené v NR,pred zimným štadiónom)
- Přílohy
-
- DSC00004.JPG (100.28 KiB) Zobrazeno 2110 x
alvin píše:správni chlapi milujú správne autá (fotené v NR,pred zimným štadiónom)
Súhlas .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
........