Len my nemáme takú veľkú radnicu s takými veľkými oknami

Predbiehali sa kto to prvý rozdelí a teraz sa pretekajú kto urobí väčší dlh.
Máme to ale elitu

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Pěknýďábel s oplem píše:Komunisté nás dostali za 40 let do prdele, Paroubek našel zkratku.
ďábel s oplem píše:já bych příl panu Paroubokvi aby vyhrál volby, protože si zaslouží vymáchat si hubu v těch sra*kách co způsobil....
protože platí - Komunisté nás dostali za 40 let do prdele, Paroubek našel zkratku.
V tom, že ani jedna z výše jmenovaných stran, není to pravé ořechové (do teď jsem byl pravidelný volič ODS a jsem pravičák) souhlasím. Ale už mě trochu nebaví názor o rozkradení "společného majetku" v privatizaci. Mohl bych se rozepsat o tom, že po bitvě každý generál. Spíše chci upozornit na něco jiného. Jak vznikl "společný majetek"?? Nebylo to náhodou po roce 1948 (po výhře KSČ ve volbách). To bylo v pořádku? To nebyla krádež soukromého majetku jak BRNO? Máme krátkou paměť přátelé!!!!!!!V.Brousek píše:Dle mého názoru veškeré dluhy který tento stát má, vznikly za vlády ODS divokou privatizací, kde každý začal hrabat pod sebe a stát se pomaloučku rozkrádal a dopadá to tak, že ta má generace a nakonec i ostatní generace na to šeredně doplatí. Nečekejte, že od poslanců se dočkáme změny. Dokud tu budou vládnout tyto dvě nejsilnější strany, nenastane změna k lepšímu. Toť můj názor, který jsem musel po 20 letech změnit.
Máš pravdu, tati...je to tak¨, že trefovat se jen do ODS je hloupost...v tehdejší vládě seděla nejen ODS, ale i ODA například + další lidé, kteří jsou teď rozeseti po různých stranách. A toto vše se dělo za souhlasu ostatních stran.Ivo R. píše:V tom, že ani jedna z výše jmenovaných stran, není to pravé ořechové (do teď jsem byl pravidelný volič ODS a jsem pravičák) souhlasím. Ale už mě trochu nebaví názor o rozkradení "společného majetku" v privatizaci. Mohl bych se rozepsat o tom, že po bitvě každý generál. Spíše chci upozornit na něco jiného. Jak vznikl "společný majetek"?? Nebylo to náhodou po roce 1948 (po výhře KSČ ve volbách). To bylo v pořádku? To nebyla krádež soukromého majetku jak BRNO? Máme krátkou paměť přátelé!!!!!!!V.Brousek píše:Dle mého názoru veškeré dluhy který tento stát má, vznikly za vlády ODS divokou privatizací, kde každý začal hrabat pod sebe a stát se pomaloučku rozkrádal a dopadá to tak, že ta má generace a nakonec i ostatní generace na to šeredně doplatí. Nečekejte, že od poslanců se dočkáme změny. Dokud tu budou vládnout tyto dvě nejsilnější strany, nenastane změna k lepšímu. Toť můj názor, který jsem musel po 20 letech změnit.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |