Příspěvek na garáž pro palikxe

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět

Přispěji na svépomocnou alianci dostora palikxe

Anketa končí za stř lis 18, 2009 16:33

1 přispěji 500 Kč
15
52%
2 přispěji 300 Kč
5
17%
3 přispěji 200 Kč
5
17%
4 nezajímá mi to, opravuji si sám
4
14%

Celkem hlasů: 29

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: Příspěvek na garáž pro palikxe

Příspěvek od -peha- »

Akú chceš objektivitu to že mi Pavel hocikedy dá radu a pomáhá okolo seba ludom no nehnevaj sa ale za to mu nemôžem nadávať.To v akých podmienkách robí chápem uplne lebo som na tom rovnako a podobne je na tom Jrdčko takže neviem ale asi nemáš tak mizerné príjmy ako My a panelák tak hele 24 hodin pomáhám ludom ako hasič...24 hodín som na nohách ako vodič a poslednou dobou mám za den viac ako 500 km (takže keď aj dojdem okolo polnoci domov som rád že spím).....12 hodin som v servise kde v lete je horúco a v zime klandra ako na sibíry a to nehovorím o tom že behám von tankovať ( za to mám mimochodom 50 euro na mesiac) a potom všem vidím domov v paneláku velmi vzdialenie a na netu som vždy pri prestávke ako aj teraz som opravil Lanosa a než dorazí druhé auto mám čas.Neviem ale zamestnanca si dokonca ani šéf firmy kde robí Tána (za 450 euro mesačne) nemôže dovoliť tady máme odvody a pojistky a platbu za zamestanca strašne vysoké a spústa malých firiem ledva prežívá.No možno Ti to vzbozuje úsmev ale Já plne chápem takých ludí ako je aj Pavel a to že napísal čo taj Lege je to hádam asi bude prevda lebo také závady tu riešim pomali ob den a aj moja na tom nebola lepšie ale dole pod tým čo napísal podotkol že ZA TU CENU a to som uviedol aj Já a pre to si myslím že reaguješ velmi zle lebo za to v akom je stave by som ti nikdy nepovedal ze si podvodník to mi ver ale ani by som nehanil robotu iného.No nič asi máš blbý den to sa stáva a tak aby bol sumár tak Lega je v stave ako každé 11 ročné auto a Pavel je človek ktorého si nesmierne vážim lebo robiť v takých podmienkách a za to ďakujem pekne to je frajerina.Pokud dačo kupujem tak som si vždy vedomí v akom stave a potom to že napíšem aké sú tam závady to nemyslím že je brané ako podvod predávajúceho.Veď kúpa tvojej legy prešla u nás v rodine dlhou debatou a Já som bol za jej kúpu všema 10 prstami aj keď som Peťa upozornil čo tam môže byť zlé (prevodovku som nemyslel) a teba som velmi chválil ako si sa o nu staral a to že má muchy neberiem ako tvoj podraz to je normálné.
Myslím že by sa táto debata mala čo najrýchlejšie uzavrieť.
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

-peha- píše: Myslím že by sa táto debata mala čo najrýchlejšie uzavrieť.
-i
Je to naprosto zbytečný, chlapi neblbněte.
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Pehacku pletes to dohromady pred Pavlovou praci klanim klobouk ale tady se jedna o to ze me obvinil ze jsem o spojce musel vedet ze za mesic klekne joo jsem vedma :D a pak jeste spoustu dalsich blabolu kteryma spis sam ze sebe dela neznaleho...
Navic nejsem uplny debil abych prodal umyslne auto kdybych vedel ze je v takovem stavu nekomu tady z clubu,staci pouzivat trosku zdravy rozum.
Navic tim Pavel sam upozornil ze to nema kde delat a od sbirky ubehl rok a nic hotovo?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
PETO

Příspěvek od PETO »

:D Ja , len tolko veľmi držím Palinovy palce lebo viem čo to obnáša robiť autá tak ako robí on v tej zime a podobne . Len pozor na !!! zdravie !!! lebo je len jedno . -i -i ;)
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

NO
honzo mas samozrejme pravdu
jsem strasnej podvodnik
celkova suma ktera prisla -ne ktera byla prislibena je 6000
penize jsou ulozene na ucte a pokud mi posles cislo uctu rad ti tvuj prispevek vratim s tim nemam problem vlastne komukoliv.
cena garaze pokud ji pujdu koupit v tom rozmeru ktery potrebuju je skutecne cca 17 tis.
podlaha aby to k necemu vypadalo je cca 5500-musim pozvat mix jelikoz michat tam asi 20 michacek neni uplne idealni
a pak samozrejme zatepleni topeni a osvetleni vubec nevim za kolik.
chtel jsem zrovna v nedeli udelat fotku ze uz mam 90 procent zelezobetonove podlahy z panelu,a zelezny ram 3,5 *6 metru svareny na miste
takze to by bylo asi tak za ten prispevek.ostatnich 20 tis si musela garaz vydelat coz se priznam letos asi jaks taks povedlo
bohuzel diky vydelavani penez na garaz nezbyl ani jeden den na montaz garaze a dokonce krome 14 dni dovolene ani jeden den pro rodinu
a proto me ted tak napada ze se na to asi vyseru poslu vam prachy zpet a budu mit naprostej klid a spoustu casu pro rodinu
vsichni co jste prispeli poslete cislo uctu vracim vam prispevky!!!!!
A JE TO VYRESENY
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Pavle prosim Ťa hoď to za hlavu lebo pre jedno kvítí slunce nesvítí takže ostatní sme Ti zaviazaní za tvoju pomoc a vobec poriešíme to na sraze ako správný chalani -i A jo aj my konečne riešíme garáž no ale poznš to euríkou je málo a ako vravíš musíme najprv vyrobiť a potom to dáko bude ale možno už po 10 rokoch budeme mať kúrenie no na úver síce ale už sa to vážne nedá proste starneme a tak je nám čím dál vetšia zima a to ješte nemáme podlahu ako Ty,ta nás čaká o rok a pak dáký ten zdvihák a to že sme plynári tak aj odvertrávanie a fúra iných nezmyslov(mimochodom už rok nemáme svhválenú garáž a tak aj zárobky sú minimálne,je to bieda) tak pre to viem o čom to je a držim Ti palce aby si to dotiahol do zdarného konca -i
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

peto kdyz mi vecer napsal jirka at se podivam co se deje na foru tak jsem se smal co ze se to asi stalo
jenze me nenapadlo ze jsem vlastne takovej nouma a podvodnik co nepozna sroubovak od zizaly
samozrejme ze to hodim za hlavu
jirko diky za tip s tou vodkou docela to pomaha. :D
hlavne at vam auta jezdi bez problemu,a mate stesti na dobry servisy.
Simson s 51
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Našťastie mám miesto servisu svoje ruky a keby bolo najhoršie tak tvoje :lol:
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Nema vyznam sa tu vobec hadat.
Nikto nikde nepisal ze prispeje ale chcem aby bola garaz hotova do pol roka a podobne.
Kazdy kto prispel si myslim vedel preco prispel a necakal za to nic a uz vobec ci to stihnes za Rok alebo 2.
Kto ma kopec roboty a nema cas na rodinu a podobne vie v akej situaci si.
Takze ziadne vracanie penazi to by ta vyslo este viac :D
Takze klud nohy v teple.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jsem v teple a v klidu ale pokud nekdo chce neni problem.na kolik to vyjde neresim jelikoz ti co prispeli taky neresili
Simson s 51
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Pavle není vlastně co řešit..., Hanzy prostě ve své " ješitnosti " přestřelil, po zhodnocení stavu své bývalé legy - " doctorem palikxem ", lze ho pochopit ale za Tebou jsou výsledky - prostě práce a za Hanzym jenom kecy... jinak Hanzy nikomu do prdele nelezu, už jenom proto, že nejsem " bukvice ", nevím jak Ty Hanzi ale je mi to vcelku lhostejné...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
hladolef

Příspěvek od hladolef »

Serpico píše:...to Pavle není vlastně co řešit..., Hanzy prostě ve své " ješitnosti " přestřelil, po zhodnocení stavu své bývalé legy - " doctorem palikxem ", lze ho pochopit ale za Tebou jsou výsledky - prostě práce a za Hanzym jenom kecy... jinak Hanzy nikomu do prdele nelezu, už jenom proto, že nejsem " bukvice ", nevím jak Ty Hanzi ale je mi to vcelku lhostejné...

Mějte se fajn
Tak to bych ani nerek,to neznas Hanzyho je to chlap ktery stoji za slovem,jenom se tim nechlubi.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... start=3765
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Slo jen o to ze uplynul rok od sbirky a nic se nezmenilo a sam Pavel na to upozornil ze nema kde delat ze jen na venku a ze po roce ma jen nehotovy zaklad tak to je smutne a sbirka jak je videt nevyresila nic.
Serpico vlezdoprdel neznamena bukvice jen abys vedel pro priste :D A co se tyce kecu tak ty mas jen ty a neudelal si vubec nic ani na zadnem srazu jsem te nevidel a tve prispevky vypadaji kolikrat jak bys je psal zhuleny a reagujes i na nekolik let stare jako by byly napsane pred hodinou ale to bude asi tim hulenim :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Hanzy nesmyslné " vlny " s obviněním našeho Pavla - palikxe podvodníkem, s tím si začal sám, asi jsi byl po iontu jak sám píšeš, mě to nic neříká...
...nakonec asi platí, podle sebe soudím tebe...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

:D Zase vedle ja jsem zdravy nekurak :D
Nic nevis a jen vyhulujes z oken a balkonu a otravujes tim sousedy!Na takove kybl se srackami na hlavu at nedymi slusnym lidem do oken!
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „Srazy“