Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Dnes v noci mi nejake hovado vylomilo prave spaetne zrkadlo na mojom Lanose. Muselo to byt naschval, pretoze stal som na parkovisku, kufrom ku chodniku a zrkadlo je rozbite a vyhnute dopredu. Nemohlo to byt od narazu auta - nemalo odkial prist.
No, podla statistik sa v kazdom spolocenstve okrem inteligencie nachadza aj urcite percento idiotov. Bohuzial, dnes jeden z nich urobil "radost" mne
p.s. Nemate niekto zbytocne prave spaetne zrkadlo na Lanos, elektricky ovladane ?
No, podla statistik sa v kazdom spolocenstve okrem inteligencie nachadza aj urcite percento idiotov. Bohuzial, dnes jeden z nich urobil "radost" mne
p.s. Nemate niekto zbytocne prave spaetne zrkadlo na Lanos, elektricky ovladane ?
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
No , ona je blbá doba - to mě zároveň taky netěší , ale nejenom dnes , ale pořád - není moc času , já sem tu už taky málo , štve mě to , ale co se dá dělat , alespoň si pak všechno vynahradíme v Baldovci .... jaro už se blíží.....Ivoš píše:No nevím jestli mě to nepotěšilo, ale možná spíš znepokojuje, že už jsem tu nějakou dobu neviděl Vazouna a Vojtu...Řezník sem občas ještě zavítá, ale taky méně....copak to je s klukama?
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tomaš:Ted jak jsem te tu zahlid tak jsem si vzpomel,ze jsem ve stredu bloudil po Klecanech...hledal jsem s kamoskou jeden autoservis a on je pritom v Klicanech...ona si nepamatovala kam dala svoje auto...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Kedysi v časopise Trnky-Brnky bol taký seriál Policejní akademie,kde popisovali čitatelia príhodičky,ako a kedy sa im podarili "prešťať" (přečůrat) policajnú hliadku. Hynku,určite by si vyhral 1. cenu,tot nemá chybu.Hynek píše:Mě před dávnými časy, to jme se ještě museli oslovovat soudruhu, zastavili policajti na Sokolovské v Praze s tím, že jsem jel rychlostí 78 km/hod starou oktávií. Když jsem je požádal , ať mě to dají písemně, že auto zítra prodávám a že mi to kupec nebude věřit, že to tak rychle jede, zrudli. Protože měli podezření, že jsem pod vlivem,což se nepotvrdilo, chtěl jeden z iniciativních členů PS VB oktávku odstavit mimo hlavní "tah".Nezastavilo ho ani moje protestování a varovaní,že si rozbije ústa. Rozbil si nejen ústa , ale i tři další auta, do kterých narazil.To moje auto totiž nebrzdilo, jen ruční brzda byla jakž takž. Celová škoda na všech vozidlech byla vyčíslena na 78 tisíc!!! To byly tenkrát velký peníze! No a končilo to všechno u soudu s tím, že já jsem byl vinen jen nedodržením rychlosti v uzavřené osadě. Můj přítel právník před soudem prokázal, že onen blbec z PS si před jízdou nezkontroloval stav vozidla , čímž porušil § 5 odst.4 vyhl.145 už nevím z kterého roku , a tím použil k jízdě nezpůsobilé vozidlo.
§ má zvláštní tvar. Na ty háčky se chytaj ti blbí, tou dírou uvnitř prolézají ti chytří. A chytrý můj přítel zaručeně je!!!
inak kedysi sa vravelo,že čo znamená skratka PS-VB. Že vraj Poslušný Somár Verejnej Bezpečnosti
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Minule dávali v televízii JOJ,ako nejakú ruskú novinárku doslovne odvliekli v Bratislave z miesta,kde protestovala,aký je u nich diktátor v republike(nespomínam si,aký to bol štát vRusku).Mala aj dopredu nahlásenú a aj oficialne povolenú tu demonstráciu.Lenže naši políicajti ju násilím aj tak odvliekli preč...Možno ste o tom počuli,lebo to bol taký menší medzinárodný škandál-aj min.vnútra p. Kalińák sa ospravedlinil,že tí policajti nevedeli o tom,že to mala povolené a ponúkol jej -ako "odškodnenie" 2 dňový pobyt v Tatrách...Ale najviac ma pobavilo zo strany redaktora to,čo povedal-:...no,aj keď ukázala na papieri ,že to má povolené,aj tak ju odvliekli.Ale problém bol v tom,že tam prišli bohužial tí policajti,čo vedeli písať a neposlali tam tých,čo vedia čítať .
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
bola to Balli Marzecová,poľská občianka,Kazašskéko pôvodu, http://www.tnky.sk/index.php?option=com ... &Itemid=61
http://celamko.blogspot.com/2007/11/bal ... story.html
http://celamko.blogspot.com/2007/11/bal ... story.html
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Tady v Česku se tomu taky říká "skleněná nemoc"Muco píše:Ano,ano-tak -ja na tie mená som absolutne na špičke tej...- no... onej nejakej róze či ako sa to volá -aha-...sklerórze
(v podstate išlo mi len o to,ako to krásne povedal ten redaktor)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
No me nepotesilo ze kdyz jsem se kouknul na KIA forum tak jsem zjistil ze je to tam temer mrtve.takze o nicem.zlaty daewoo forum
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Hanzy
V tom mas pravdu Kia forum vubec nezije tak jim to tam trosku oziv neee?
Jinak me nepotesilo ze jsme bez proudu a za chvili mi zomre baterka.Nekde asi ten povichr neco sejmul...
Jedine se pujdu projet autem tam mam zdroj na notas...
Jinak me nepotesilo ze jsme bez proudu a za chvili mi zomre baterka.Nekde asi ten povichr neco sejmul...
Jedine se pujdu projet autem tam mam zdroj na notas...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha