Fotky našich miláčků
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Fotky našich miláčků
tak auto prezute a motorka po 6 mesiacoch chytila na brnk.
- Přílohy
-
- DSCF2093.JPG (227.31 KiB) Zobrazeno 1588 x
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Carthell Prg
Eugo píše:tak auto prezute a motorka po 6 mesiacoch chytila na brnk.
to je nist, ale ja som zahradnu kosačku vytiahol po zime a ta mi chytila na brn, a to je nieco
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
tak toto ma nenapadlo.v sobotu startujem aj ja kosacku...jamal89 píše:Eugo píše:tak auto prezute a motorka po 6 mesiacoch chytila na brnk.
to je nist, ale ja som zahradnu kosačku vytiahol po zime a ta mi chytila na brn, a to je nieco
Nissan NV200 1,6 81kw
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
takisto pridám niečo do zbierky dneska prezuté konečne ....
- Přílohy
-
- daewoo%20club[1].jpg (253.08 KiB) Zobrazeno 1549 x
Já osobně chrom nemusím, líbí se mi čevená v kombinaci s černymi dioplňky. Je to vkusné. Chrom patří na motorky.lomngi píše:Na auto chrom patrí to je fakt . Ale dnes aj autá bez chromu sú pekné a niekedy viac ako chromom. Na tuning upravách a zrazoch boduju autá bez chromu. Podla odbornikov chrom svedčí autam vyrobenych 60-70 tych rokoch. a autam typu limuzina.Scorpion.11 píše:Hele náhodou nemáš pravdu na černé chrom krásně vynikne a celkový dojem je, že je to hned hezčí
Podla.mna zas každy robí auto tak aby sa to páčilo jemu ,ale pre tom upútal pozornost aj druhych. v sučasnej dobe ale je v trende biela alebo oranžova farba a čierny matt.
Už zasa sa začína debata chrom - ari a nechrom-ari. Osobne podla mna každe má svoje čaro. Na tmave auta chrom IDE. to je čierna tmavo modra a podomné. na ine farby osobne ja chrom moc nemusim. Ale každy nech na svoje auto dáva čo Jemu sa páči. Tak aspoň máme rozdielne autá. Predsa aké by potom boli zrazi, keby každy z nás pride na rovnako upravenom aute. To by som si ani nevedel predstaviť.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
jj přesně,každý si to dělá podle svého gusta a jak se mu to líbí,tady jenom člověk sbírá informace a nápady
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
- Scorpion.11
Vemte si takovou škodu 100MB jaká byla nádherná s chrom doplňkama a, že jich teda bylo
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Ahoj Veruli2 a přeji hodně ujetých kilometrů a hlavně bez nehod Taky se přikláním k tomu, aby jsi lišty nelapila, jen se divím, že když ti je už dali k autu proč ti je tam taky nenalepili? Vypadat to bude pěkně a navíc to má chránit lak proti hulvátům na parkovištích, kteří si neváží cizí věci a neohlíží se kdo stojí vlevo nebo vpravo
Viz. fotky tady mého miminka, v dubnu mu už bude rok
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 0&start=30
Viz. fotky tady mého miminka, v dubnu mu už bude rok
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 0&start=30
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
denny: děkuji, my se na Aveu střídáme s mamkou. A ona samotná koupě Avea proběhla trochu jako ve snách. Pokazil se Megane, oprava měla být něco přes 20 tis. a do toho se nám nechtělo. Tak se dva dny řešilo auto, mělo se jet pro hráškovou referentskou Fabii bez radia s drátama a kolega jel kolem BSka a že se máme jít podívat. Hledala jsem na internetu, mamka pořád že ne, že vezmeme Fabii no a v závěru to vyhrálo Aveo ( a nelituji ani minutu ). Ve 13 se volalo do BS ať to na 16 hod. nachystají. Borec byl z toho celý mimo, že to nejde, že to musí nachystat a že to trvá a my nekompromisně nezájem a v 18 se už vezl do garáže.
Megane nakonec opravený za méně, tak s tím jezdíme do práce, na blatníku mi to hraje všema možnýma barvama ( ne moji vinou ) a to bych u Avea nepřekousla.
Lidi jsou prasata. Čekala jsem jednou v autě, dojela ženská s matkou, vidí že tam sedím a klidně otevře dveře tak, že ulítlo kousek laku . To bylo něco na mě.
Cruze moooc pěkný Jen už je to jiná cenová
Megane nakonec opravený za méně, tak s tím jezdíme do práce, na blatníku mi to hraje všema možnýma barvama ( ne moji vinou ) a to bych u Avea nepřekousla.
Lidi jsou prasata. Čekala jsem jednou v autě, dojela ženská s matkou, vidí že tam sedím a klidně otevře dveře tak, že ulítlo kousek laku . To bylo něco na mě.
Cruze moooc pěkný Jen už je to jiná cenová
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
Moje autko jsem ti neukazoval abych nějak frajeřil Ale jak nějak přibližně vypadají černé lišty na světlejším autě. Rozhodně na těch fotkách to nevypadá moc pěkně, ale v reálu to je úplně něco jiného a navíc má to plnit účel chránicí a až ve druhé řade estetický
To jsi dobře udělala a mamka taky, že se tak rozhodla. Když jsem já vybíral auto, tak v první věc kterou jsem vyřadil z obzoru byly Fabie a Oktávie Nic proti lidem, kteři jej tady mají, ale osobně jsem to nechtěl z toho důvodů, že to má už prostě skoro každý a tak jsem se chtěl nějak odlišit
To jsi dobře udělala a mamka taky, že se tak rozhodla. Když jsem já vybíral auto, tak v první věc kterou jsem vyřadil z obzoru byly Fabie a Oktávie Nic proti lidem, kteři jej tady mají, ale osobně jsem to nechtěl z toho důvodů, že to má už prostě skoro každý a tak jsem se chtěl nějak odlišit
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Podľa toho keď to berieme tak nie na každé auto sadne chrom. Škodovka bola jedna z tých kde to sedí. Ale také ferrari aj bez chromu je pekné .Scorpion.11 píše:Vemte si takovou škodu 100MB jaká byla nádherná s chrom doplňkama a, že jich teda bylo
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas