...akurát môže nastať problém pri EK...ak sa nemýlim, filter je tam pre účel splnenia Euro5-ky...Dannik91 píše:Aha, tak to jsem netušil. To vypaluje nějak často a dlouho teda.. Ale asi jo. Cituji jednu stránku: "V případě odstranění DPF,FAP filtru z vozidla přináší provozovatelům aut úlevu od problémů, snížení spotřeby PHM, zvýšení výkonu...".odrifuk píše: Prebieha vypalovanie DPF Kontrolka nesvieti
Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
Re: spotřeba
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
- Reklama
Tak už to dělá třetí den, průměrná spotřeba díky tomu stoupla na 8.7l. Jo a taky se mi dneska kouřilo z kapoty (je pěkně zahřátá). Jestli je to díky filtru tak to potěš pánbůh
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Jemináčku, zlatý benzín ( a LPG tiež )
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Dannik91 skontroluj si ci ti to naozaj vypaluje ten filter.Pri kazdom vypalovani aj nedokoncenom ti zozere 3% z kvality oleja ak ti to klesa stale tak sa ti to nevypalilo poriadne a tak by si si mal dat nejaku dlhsiu turu.
Chevrolet Cruze LT Navi 2.0 VCDi 120kw 2011
Diesel je na dlhsie trate...ked s tym jazdis kratke trasy tak sa nediv ze sa chudak trapi
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Prosimtě nejsem dement .. ale mám to 50 na 50 .. půlka město, půlka mimo. A byl jsem v servisu teď. Asi tři hodiny. Měl jsem nedokončené tři regenerace filtru a mám volej už moc naředěnej naftou takže tam zítra musim na výměnu. Co to způsobilo ale nikdo neví, proč neproběhla regenarace až do konce. Kdybych jezdil jenom ve městě kraťoučký vzdálenosti OK ale když jezdím i mimo a ne málo tak to má čas na tu regeneraci. No uvidíme zítra.Kjub píše:Diesel je na dlhsie trate...ked s tym jazdis kratke trasy tak sa nediv ze sa chudak trapi
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Mozno sa ti dosral...dufam pre teba ze ne, ale je to mozne...
Dosral? po 3 měsících to snad ne? :DDDD to bych se asi posral.Kjub píše:Mozno sa ti dosral...dufam pre teba ze ne, ale je to mozne...
Tak dufam ze ne, skus si ho dat niekde vycistit a checknut...
No hele zítra jedu do toho servisu na výměnu oleje! Nejdřív to tam chtěli nechat rovnou ale neměl jsem ani servisní knížku a potřebovali jsme domů, takže řekli OK ale zítra musím naklusat a dneska jsem dostal zákaz už jezdit .. jinak prej to zítra vymění a bude se to nějak testovat, nejdřív s mechanikem jezdit nebo co, pak sám a v týdnu opět tam pojedu a bude se to nějak konzultovat. Prej je problém v tom, že neprobíhá regenerace toho filtru. Sem z toho nějakej přešlej, auto starý pár měsíců (2600 km) a už výměna oleje a další věci se serou.. Už se bojím vůbec si to auto nějak zkrášlovat, aby se to nějak neposralo víc a já to nechtěl poslat do luftu. Slyšel jsem něco o rezavění výfuků, Marphymu se toho taky hodně po*****.. zrovna minulý týden jsem koukal na ten výfuk a hodně dobře už je zrezlej.. pak jsem koukal na peugeota co máme doma (2roky), škodovku (4 roky) a nic.. tak možná na chevrolety už to montujou rovnou rezavýKjub píše:Tak dufam ze ne, skus si ho dat niekde vycistit a checknut...
Kazdy vyfuk prehrdzavie, ale to je len tam vrchna vrstva takze to je pohoda... Nech ti to vyjde s tymi reklamackami!
Dannik91 píše:No hele zítra jedu do toho servisu na výměnu oleje! Nejdřív to tam chtěli nechat rovnou ale neměl jsem ani servisní knížku a potřebovali jsme domů, takže řekli OK ale zítra musím naklusat a dneska jsem dostal zákaz už jezdit .. jinak prej to zítra vymění a bude se to nějak testovat, nejdřív s mechanikem jezdit nebo co, pak sám a v týdnu opět tam pojedu a bude se to nějak konzultovat. Prej je problém v tom, že neprobíhá regenerace toho filtru. Sem z toho nějakej přešlej, auto starý pár měsíců (2600 km) a už výměna oleje a další věci se serou.. Už se bojím vůbec si to auto nějak zkrášlovat, aby se to nějak neposralo víc a já to nechtěl poslat do luftu. Slyšel jsem něco o rezavění výfuků, Marphymu se toho taky hodně po*****.. zrovna minulý týden jsem koukal na ten výfuk a hodně dobře už je zrezlej.. pak jsem koukal na peugeota co máme doma (2roky), škodovku (4 roky) a nic.. tak možná na chevrolety už to montujou rovnou rezavýKjub píše:Tak dufam ze ne, skus si ho dat niekde vycistit a checknut...
Chevrolet Cruze 1,6l 16V 91,2Kw
No prosimtě, oni to vubec neberou jako nějakou reklamaci, olej po 2500km si musim zaplatit sám mi řekli.. to otce nasralo už takovym způsobem, že tam na ně vlítnul udělal tóčo a prej bude olej gratis od Dojáčka přímo .. no uvidim co bude dál hele! A díky za podporuKjub píše:Kazdy vyfuk prehrdzavie, ale to je len tam vrchna vrstva takze to je pohoda... Nech ti to vyjde s tymi reklamackami!
- Hanzy
To je pekny grc mit v aute takokovy urachoceny kram ty jooo asi by mi upad ze skaly menit olej po 2500km ja menil ted olej v CNG Oplu po vic nez 30000km nebo vubec nebyl cas a olej cistucky ze jeste je pouzitelny do pily na retez
Hold auto je auto a traktor tarktorem spinavym zustane...
Hold auto je auto a traktor tarktorem spinavym zustane...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ještě si do tý věty zapomněl zahrnout ty vaše tříkolky benzínovýHanzy píše:Hold auto je auto a traktor tarktorem spinavym zustane...
Jinak samozřejmě neni normální měnit olej po 2500 km, je problém někde jinde, jenže bohužel nikdo neví kde, ještě k tomu to tam vypadá jak v cirkusu. Jeden "profík" vedle druhýho a každej tvdrdí něco jinýho. ALE nikdo nezná přesný výsledek. No nic jedu tam tak ZDAR