Daewoo nerezové prahové lišty
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Re: Matiz II.
Přiznám se, že netuším, jestli je nějaký rozdíl v prahách u Matize I a II, a proto to pro jistotu píšu Ale jak píše potom "mino", tak tam asi žádný není, ale co kdyby tak mě pak ukamenujeteVazoun píše:A ty se kolego Badgere domníváš,že na Matize II. ty pásy nepůjdou??Chceš
snad říci že II. má oproti I. jiné rozměry?? Nebo jak to bylo myšleno,
to jsem nějako nepochopil. Zdraví - " Vazoun "za to Ti nic já
nepochválím čau
----------------------
Člen MATIZ clubu reg.čís. 20
To je škoda, že mi to nepochválíš
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Chválím
Ale to víš že Ti udělám radost a moc Tě chválím taky se mi líbí,škoda
že nemůžeš napsat kde se dají koupit chválím a fandím " Vazoun "
I na mým Matízku by se pyšnily alespon na předních dveřích-vid
----------------------
----------------------
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chválím
DěkujiVazoun píše:Ale to víš že Ti udělám radost a moc Tě chválím taky se mi líbí,škoda
----------------------
Na začátku jsem psal, že je mám z www.autofam.cz , takže tam se dají koupit
Ty musíš rozhodně mít!!!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Já neříkám, že se mně to nelíbí, ale zdá se mně, že jedinej způsob, jak si tenhle doplněk vychutnat, je sednout si k otevřeným dveřím a kochat se...Badger píše:Že ty si musíš vždycky rejpnout!!! Každýmu se líbí něco jinýho! A speciálně pro tebe: koupil jsem to jen tak, protože nevím co dělat s penězma a kopu se nudou do zadku!!!
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Ale vždycky si mušíš rejpnout a bejt vtipnej co???Docent píše:Já neříkám, že se mně to nelíbí, ale zdá se mně, že jedinej způsob, jak si tenhle doplněk vychutnat, je sednout si k otevřeným dveřím a kochat se...Badger píše:Že ty si musíš vždycky rejpnout!!! Každýmu se líbí něco jinýho! A speciálně pro tebe: koupil jsem to jen tak, protože nevím co dělat s penězma a kopu se nudou do zadku!!!
V pohodě
Je to pěkný , já mám originál od nového vozu nalepené gumové s nápisem Matiz , ale u nerezu bych měl asi strach , že se odřou , proto to tam vlasně je - aby se neodřel lak na prahu .
Matiz I a II mají stejný kastle , rozdíl je poze ve šroubovaných kusech karoserie .
Matiz I a II mají stejný kastle , rozdíl je poze ve šroubovaných kusech karoserie .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Jj, je to tak, ale nemohl jsem odolat!!!Tomáš píše:Je to pěkný , já mám originál od nového vozu nalepené gumové s nápisem Matiz , ale u nerezu bych měl asi strach , že se odřou , proto to tam vlasně je - aby se neodřel lak na prahu .
Dle mého názoru je to jenom estetický doplněk. Já mám Matíze 7 let a prahy odřené nemám.Tomáš píše:Je to pěkný , já mám originál od nového vozu nalepené gumové s nápisem Matiz , ale u nerezu bych měl asi strach , že se odřou , proto to tam vlasně je - aby se neodřel lak na prahu .
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas
Souhlasím s tebou " Václave " že se jedná o estetický doplněk,ale určitě také
účelný. Chápej že, tam kde jsou vnoučata různého věku,se to rozhodně
vyplatí něco na těch prazích mít.Znáš to?V mé rodině jich mám spoustu,proto
vím jak ty moje prahy po 4 letech občas vypadají.Rozhodnul jsem se také si
je pořídit zdravím všechny na foru " Vazoun "
-----------------------
MATIZ SE r.v.07/2002 sv.zel.metla U 38/STK + Emise do 07/2008
účelný. Chápej že, tam kde jsou vnoučata různého věku,se to rozhodně
vyplatí něco na těch prazích mít.Znáš to?V mé rodině jich mám spoustu,proto
vím jak ty moje prahy po 4 letech občas vypadají.Rozhodnul jsem se také si
je pořídit zdravím všechny na foru " Vazoun "
-----------------------
MATIZ SE r.v.07/2002 sv.zel.metla U 38/STK + Emise do 07/2008
Já mám teda prahy okopaný důkladně. Zvláště dámy když nastupují v podpatkách tak to jde pryč dost rychle Ale je to jen auto, tak na nějakej škrábanec se přece nehraje..
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz