rádio-kódovanie

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
floppy

rádio-kódovanie

Příspěvek od floppy »

Neviete kde sa stratil príspevok o odkódovaní rádia.Boli tam spomínané štyri kódy.(odpojil som baterku a nemôžem nájsť tú správnu kartičku)
VĎAKA ZA POMOC :?
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Dovolim si citovat kolegu Vladimira, ktery toto psal jeste do stare diskuse:

Vazeni kolegove, ti kdoz mate ve svych vozech original radia Daewoo TANK, tak vezte ze k temto radiim existuji pouze (nastesti) tri kody, ktere jsou nasledovne: 1435, 6234 a 4356. Pouzivaly se pouze tyto kody a jeden z nich by mel ozivit i vase radio. Jeste doporuceni: Pokud jste ani napotreti nezadali spravny kod, radio prestane reagovat a nespolupracuje. V takovem pripade neni treba nechat radio odblokovat, ale je potreba znovu na cca. 10minut odpojit autobaterii a pote znova celou proceduru opakovat (zapojit baterku a vyzkouset vsechny tri kody, jeden z nich to bude). 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jasně po dlouhém zapípání je to ten správný
wapril
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wapril »

... a kódy už mám opsaný ... ten můj má prý servisák někde napsanej - už jej od něj nepotřebuju :lol:
Radmont

Příspěvek od Radmont »

to fantasicke korejske radio som z auta uz davno vysmaril a dal tam pioneer :)
Granko

Příspěvek od Granko »

jo, keby niekto chcel, mam ho v sufliku :-)
Pajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda »

Ten čtvrtý kód je 4316.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Ale ten nebyl v Nexiích ale jen v několika dovezenejch Lanosech (většinou ) 8)
Pajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda »

Ten kód jsem dostal v Daewoo servise naelefonickou prosbu, že u jedné Nexie nejde odkódovat radio. A bylo to auto koupený jako nový v ČR :P
milosh

Příspěvek od milosh »

petrm píše:Ale ten nebyl v Nexiích ale jen v několika dovezenejch Lanosech (většinou ) 8)
HA, ja vedel, ze jsou jen 3 :)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
voyo
Kontaktovat uživatele:

radio

Příspěvek od voyo »

milosh píše:Dovolim si citovat kolegu Vladimira, ktery toto psal jeste do stare diskuse:

Vazeni kolegove, ti kdoz mate ve svych vozech original radia Daewoo TANK, tak vezte ze k temto radiim existuji pouze (nastesti) tri kody, ktere jsou nasledovne: 1435, 6234 a 4356. Pouzivaly se pouze tyto kody a jeden z nich by mel ozivit i vase radio. Jeste doporuceni: Pokud jste ani napotreti nezadali spravny kod, radio prestane reagovat a nespolupracuje. V takovem pripade neni treba nechat radio odblokovat, ale je potreba znovu na cca. 10minut odpojit autobaterii a pote znova celou proceduru opakovat (zapojit baterku a vyzkouset vsechny tri kody, jeden z nich to bude). 8)
kolega ma nubiru a ten zabudol kod , s tym, ze sa ho tam pokusa zadavat 100 krat a ked zadal ten spravny bola pohoda, nemusel nic odpaja ;) a bol to kod 1435 ;)
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Pajda píše:Ten kód jsem dostal v Daewoo servise naelefonickou prosbu, že u jedné Nexie nejde odkódovat radio. A bylo to auto koupený jako nový v ČR :P
No a máš tam to původní rádio Tank nebo nějaké novější v tom by to mohlo být ;)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“