predčasný koniec dovolenky
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
predčasný koniec dovolenky
Tak takto skončila moja dovolenka na východe Slovenska. Najprv to bolo všetko super, krajina prenádherná, ľudia fajn ale...... nuž toto sme veru nečakali. Nezmizlo nám nič, lebo v aute sme nič nemali, ale škoda toho okna a pokriveného rámu okna (páčili to niečim).
Okno je objednané a v stredu ide Kalosko do servisu ... tak hádam do piatku budem mať auto použiteľné.
Okno je objednané a v stredu ide Kalosko do servisu ... tak hádam do piatku budem mať auto použiteľné.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Reklama
Mám, ale 5000 Sk je spolúčasť a dalších cca 2000- 2500 bonus, o ktorý by som prišla. Vinníka nikdy nenájdu. Oprava by sa vraj mala zmestiť do 5 tisíc, tak to nejde cez poisťovnu. Inak sú dvere v poriadku a to vykrivenie vraj nie je problém vyrovnať. Tak povedali páni v servise (Opel-Chevrolet).martin píše:doufam ze mas auto pojisteny
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Pokec
Cítíme s Tebou " LIFELIKE " vidím že aj na Slovensku se vandalizmus ještě
nevytratil. To já mám ještě horší pojištění - z 10% spoluúčastí a ta je teda
na dve veci. Potřeboval bych od Českých foristů poradit nějakou pojistku s
lepší spoluúčastí. Zdraví " Vazoun "/také téma do fora/
-------------------
Člen Matiz clubu reg. 20
nevytratil. To já mám ještě horší pojištění - z 10% spoluúčastí a ta je teda
na dve veci. Potřeboval bych od Českých foristů poradit nějakou pojistku s
lepší spoluúčastí. Zdraví " Vazoun "/také téma do fora/
-------------------
Člen Matiz clubu reg. 20
To Ta lutujem, namiesto oddychu toto.Vsade su svine ludia. Mne pravidelne kradli tie chromove ventily aj ked boli dotiahnute klucom. To sklo možno niekto rozbil len tak pre zábavu. Aj mne mne sa stáva ze ked idem niekde so znackou RS napr. v Nitre mi pred Tescom mi jeden povedal že jeb..tý madar a popri tom neviem a ani nechcem vediet po madarsky. Pekne som mu vysvetlil ze ma uz dost rokov nato aby vedel ako sa ma spravat. Mimochodom ja nemám v poistovni ziadnu spoluucast.
Škoda Roomster TSI
Na dovolenke by sa takéto veci namali stávať, je mi to luto... ale ludia su stale vacsie svine...
Rozbiju vsetko co sa rozbit da a ukradnu vsetko co neni prizvarane alebo zabetonovane...
Rozbiju vsetko co sa rozbit da a ukradnu vsetko co neni prizvarane alebo zabetonovane...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Zdá sa, že to je u vás predsa len lacnejšie. Len to zadné okno stojí 2400 Sk, rám treba vyrovnať, prestreknúť a nová musí byť aj čierna nálepka medzi oknami.Docent píše:Mně na Matizovi rozbili obě skla na pravých předních dveřích, plechy byly taky poškozený od nějakého páčidla a oprava (na počkání)stála 2.100,- Kč .
Ale čo už, ked sa horšie nestalo, tak je to stále OK. Takto sme cez víkend zobrali našu škodovečku na dialkovú trasu na chatu (30 km). Sa asi riadne čudovala, že čo sa to deje.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
simone
LIFELIKE je mi luto že východné slovensko sa ti takto zapísalo Fakt nedeje sa to tu pravidelne ale pri mojej práci sa s tým stretávam dosť často. Keby som bol vedel že máš spoluúčasť v poistke tak vtedy odporučam priatelom niečo naviec "ukradnúť" vlastnou silou napr autoradio alwebo mobil a tak to nahlasiť policii/samozrejme treba to tak urobiť aby pri ohliadke a na fotkach to fakt vyzeralo ako krádež a tak ak ti poisťovˇ%na do udalosti započíta aj to autoradio ktore si doma namontuješ naspäť tak maš vlastne celu sumu. Je to síce podvod ale velllmi melý. JA tak mením zimne pneu. Viac cez mail
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500