Diesel 2,0 v EVANDE

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

Tak jsem si dnes objednal v servise zimni pneumatiky a nove alu kola (Bimo). http://www.chevrolet.de/dienstleistung- ... rvice.html Pneumatiky Goodyaear- http://www.reifen.com/tire/search.do?ti ... nextStep=6 Pristi tyden by to tu mnelo byt,tak jsem zvedavy na ty jejich dodaci terminy.Jinak si chci ty alu kola prehodit,(jak jsme si o tom psali minule).Potom hodim do galerie nejake foto.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Reklama

Cudro

Příspěvek od Cudro »

S tymi pneumatikami bude radost v zime jazdit. Keby som kupoval zimne gumy tiez kupim Goodyear. Teraz tie ich nove UG7 vyhravali v nasom rozmere vsetky testy.
Tie disky su super. Ja ked som na Evandu zhanal disky na zimu, tak som horkotazko zohnal dva typy. Nakoniec som kupil od firmy RIAL, co je vlastne tiez Nemecka firma, ale objednal som to z Ciech, lebo tu na Slovensku je to v tomto smere ubohe. Vsetci maju prakticky rovnaky sortiment. Predsa len mate v Nemecku vacsi vyber.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

Dekuju za tu chvalu,je videt ze mame stejny vkus.V servise mi taky nabizeli vselijake disky jenom ne original chevy a az jsem mu ukazal muj prospekt tak se strasne divil.Podle mne je to neinformovanost zamestnancu servisu, a nebo s toho, nemaj zadny profit. http://www.pneushop.cz/start.html Ten chevy prospekt si muze objednat kazdy a nebo si to vytiskne. http://www.gme-relationshipcenter.com/D ... 246&qid=83 Evanda tady: http://www.chevrolet.de/dienstleistung- ... talog.html Moc toho tam taky nemaj,asi jsem koupil posledni Bimo.
Cudro

Příspěvek od Cudro »

To vies, takych majitelov Evand je malo a pre par ludi sa im neoplati nieco robit. Mne sa tiez tazko zhanaju doplnky na Evandu. Ale to je dan za to ze nemas tuctove auto. Na taku Skodu Octaviu zozenies milion veci. Mne sa tiez na Evanda paci to, ze to nie je tuctove auto. Ked niekde zaparkujem, ludia sa tiez pozeraju co je to za stroj. Nemozem si pomoct ale z vonku sa mi paci viac ako Epica. Ked na tu Tvoju namontujes tie disky Bimo, tak to auto nebude mat chybu.
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

Jo mame pekne auta,ale jak to bude s nahradnimi dilami!minule v servise jsem se ptal nakupciho od kud to bude chodit,tak to chudak sam nevedel,jestli s koreje no tak potez pambu.Nevis nahodou kolik se tech Evand prodalo,marne hledam nejakou statistiku.
Cudro

Příspěvek od Cudro »

Tu v Bratislave ich vidim jazdit relativne viac ako niekde inde po Slovensku. Urcite to budu ale iba desiatky kusov. Je to dan za "vynimocne" auto. Znackove servisy by ale podla mna mali zohnat akykolvek dielec. Ved vyrobu zastavili iba nedavno a nepredpokladam ze to auto budes ma 10 rokov. Kym nejaky blbec do Teba nenarazi tak by nemali byt problemy. Obcas vidim po Bratislave jazdit velku limuzinu od Daewoo. Taka sa sem vobec ani nedovazala. Kedysi v nej jazdil veduci zastupenia Daewoo na Slovensku. To auto je tu len jedno a stale jazdi.
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

Ja jsem kromne moji jeste zadnou nevidel,Bydlim sice v malem mestecku 6000 obyvatel ale 3 km od Salzburgu.Asi se budu muset preorientovat na rakusaky.
Cudro

Příspěvek od Cudro »

Minule som isiel okolo Fancaru a na dvore stala jedna zlata metaliza. Myslim ale ze to bolo Daewoo Evanda, lebo mal vpredu chromovanu listu.
Dnes mi odisla ziarovka v stretavacich svetlach. Bola to jedna z tych co som kupoval niekedy vo februari v Conradovy. Mali oznacenie Whit Laser Light. Svetlo maju sice pekne biele ale moc nevydrzala. Neviem ci to nie je aj v konstrukcii tych svetiel. Ta ziarovka bola pri patici uplne vyzihana, cierna, co svedci o tom ze ma zle chladenie. Ja by som sa bal dat tam ziarovky s vyssim vykonom ako 55 W, lebo by sa asi tie paraboly roztopili. Ja svietim po cely rok a zrejme tie svetla nie su dimenzovane na celodenne svietenie.
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

Ja prozatim nemam se zarovkama zadne potize, v nemecku neni povinost svitit ale bydlim dost blizko rakouska,tak svitim taky pres den,protoze se mi mockrat stalo ze na mne troubili, v Rakousku.Vetsinou zarovky odchazeji ze se tam dostane nejaka mastnota,zarovky by se mneli montovat v bilych bavlnenych rukavicich i dotyk prstu tomu ubere na svitivosti a zivotnosti.A hlavni je rok vyroby!Jeste jsem nevyskousel mlhove svetla,ale pokud to bude slabe tak je klidne vymenim za silnejsi,driv nez se zacne neco tavit (coz o tom pochybuji takovou teplotu to zas nema)tak to propali pojistky.
Cudro

Příspěvek od Cudro »

V svetlach do hmly mas H3 ziarovky. Ja som tie povodne vymenil za tie z vyssou svietivostou ale s vykonom 55W tak ako mali tie povodne. Pisu ze maju o 50% vyssiu svietivost. Ja som bol totiz zvyknuty na Nubiru a tam svetla do hmly svietili perfektne. V Evande sa mi to zdalo slabe. Ked som vymenil tie ziarovky tak sa to zlepsilo. Vcera som pozeral v obchode a mali tam aj 100W ziarovky. Bolo tam upozornenie ze sa to moze pouzivat iba v zavodnych autach. Aj tak by som sa to bal namontovat, lebo by sa roztavil ten reflektor. Je tam totiz strasne malo miesta a ta ziarovka sa tam zle chladi. Vsak uvidis ked pridu prve jesenne hmly ako to bude svietit. Inak ta ziarovka co sa mi vypalila nebola urcite masna ale evidentne odisla prehriatim, pretoze ta patica bola pri tej sklenenej banke uplne cierna. Kolega ma Leganzu a tam je to podobne. Ked vymienas vypalenu ziarovku, tak v mieste uchytenia tej skleneej banky k patici je ten material uplne vyzihany.
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

Tak jsem volal do servisu co delaj moje kola,gumy prej uz maji ale rafky jeste ne.Asi to jde s koreje?protoze nejpozdeji do tri dnu je posta nebo balik dorucen.Na Audine jsem za 9 let 2 krat menil zarovky (abblendlicht)stretavaci,a nevidim zaden rozdil v ulozeni zarovek,krom toho jsem nemnel mlhove svetla zvlast ale dohromady.Zkus se podivat tady http://www.autoteile-shopping.de/default.asp Maji tam mlhove svetla 55w s 50% svitivosti navic.
Cudro

Příspěvek od Cudro »

Prave take s 50% vyssou svietivostou som kupil do hmlovych svetiel. Tie tak casto nepouzivam, tak nech aspon poriadne svietia. Na tych ziarovkach mas totiz napisane ze maju o polovicu nizsiu zivotnost.
Tie Tvoje rafky by mali byt vyrabane v Europe, neviem ci nie v Taliansku, takze by to nemalo dlho trvat. Neboj, kym zacne padat sneh tak ich budes mat urcite namontovane. Ak si dobre pamatam, tak si na ne chcel nahodit letne gumy.
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

Ja jsem ty zarovky s 50% svitivosti pouzival taky na Audi,a muzu rict ze jsem je tam mnel roky.Prozatim na Evande to sviti dobre,a s tema mlhovkama to musim jeste vyskouset.Vsobotu mi volali ze jim prisli rafky,termin mam v utery a smozrejmne to necham prehodit na letni.Potom dam foto do galerie.
Přílohy
Zimni kola 014.jpg 2.jpg
Zimni kola 014.jpg 2.jpg (64.44 KiB) Zobrazeno 2450 x
Naposledy upravil(a) hladolef dne sob led 17, 2009 17:30, celkem upraveno 1 x.
Cudro

Příspěvek od Cudro »

Som zvedavy ako to bude na tom Tvojom aute vyzerat.
Teraz mi uz odisla aj ta druha LED ziarovka v obrysovom svetle. Mam taky pocit ze oni odidu teplotne. Vzadu na osvetlenie SPZ mam v tom istom case namontovane tiez dve LED ziarovky a tie svietia bez problemov. V prednych svetlometoch je dost velke teplo od hlavnych ziaroviek a tie LEDky to asi nevydrzia teplotne. Aj tato druha najprv zacala blikat a potom odisla uplne. Skusim ich kupit este od nejakej inej firmy a uvidim co to urobi. Ked tam boli tie original male ziarovecky tak po roku je zase opalena cela patica, preto tam chcem mat tie LEDky. Nie pre frajerinu.
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

Tak konecne mi ty kola namontovali,dal jsem do fotogalerie fota.Taky jsem skousel mlhovky,vecer cestou s prace, je to slabota,pritom nebyla poradna mlha,musim s tim neco udelat.Prozatim mi zarovky neodchazeji.Ja to vidim ve spatne kvalite zarovek.(kez bych mnel pravdu,jinak mne to ceka taky).
Přílohy
Teisendorf-Mehring 149-1.jpg
Teisendorf-Mehring 149-1.jpg (158.54 KiB) Zobrazeno 2449 x
Naposledy upravil(a) hladolef dne sob led 17, 2009 17:36, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „EVANDA“